Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlar günaydınnnnn

AZ ÖNCE EBRU YANİ (MEVSİM1) arkadaşımız msj atmış doğumu yapmışş..allahım uzun ömürler versin...allah analı babalı büyütsün taha bebeği

Allah sağlıkla analı babalı büyütsün sonunda geldi nazlı paşa :)
inşallah ikiside çok çok iyidir

MEVSİM1 Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım...

Ayyy kızlar...Şimdi oğlumun ilk doğduğu gün geldi aklıma...Minicikti...Şimdi ise 80 günlük bir sıpa oldu...

dogum yapan arkasaşimiza hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun allah hepimize versin kızlar allah nazarlardan korusun

Ebru cum. Allah analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnnnn.
Darısı biz göbüşlülere inşallah...

selam kızlar...bir müddet verdiğim aranın ardından tekrar burdayım :))
14 haziranda doğum yaptım..sedacım haberi vermiş sizlere...Allah hepinize nasip etsin..insanın ayakları yere basmıyor..oğlumda iyi, bende iyiyim şükürler olsun..bebeğim biraz iri olduğundan sezeryan oldum..riskleri göze alamadım..çok memnun kaldım..hiç öyle bahsettikleri gibi değil, 2.gün ayaklandım..ilk günlerden beri bebeğimle kendim ilgileniyorum..kayınvalidem yanımda kırkım çıkana kadar..annem gitti ama 2 hafta sonra tekrar gelicek..kırktan sonra kayınvalidemle dönecekler..şuan büyük bir sabırsılıkla kırkımın çıkmasını beklıyorum ondan sonra hep gezicem :)) patladım evde... hepiniz kendinize iyi bakın..sevgiyle kalın..öpüyorummmmmmm..( fırsatım oldukça yine gelirim )

canım benim darısı işallah bizlere gerçi sırada ben varım bakalım bende sabırsızlanıyorum ama hayırlısı zamanında gelir inş. genede sende fırsatın oldukça gel öptük seni

canım benim darısı işallah bizlere gerçi sırada ben varım bakalım bende sabırsızlanıyorum ama hayırlısı zamanında gelir inş. genede sende fırsatın oldukça gel öptük seni

inşallah canım, hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın...ben sıramı savdım:) şükürler olsun
...darısı önce sana, sonra diğer arkadaşlara :)))

slm güzeller nasılsınız bayağıdır yokum özledim beyaaa herkezi halada memleketteyim20 gün oldu geleli 15 gün daha burdayım inş.herkezler iyidir bebişlerlel kendinize iyi bakın buarada benim bebişde iyi ama benim hala sancılarım devam ediyo doktor sürekli yatmamı dinlenmemi sölüyo iki gündür çok kötüydüm bugün iyiyim şükür artık hareketlerini pıt pıtda olsa hissediyorum kuzumun Rabbim isteyen herkeze yaşatsın inş. hepinizi öpüyorum görüşürüz

cümleten selamün aleyküm kızlar...
ben bi kayboldum,topicte bom boş kalmış ayol..neydi o eski günler..kimimiz hamiş ama işyerlerinde..kimimiz hamiş kalmak için yoğun çalışmalarda...toplaşıp test yaptığımız..sonucun pozitif olması için dualar edip sinerji yarattığımız,gırgır ve şamatanın gırla olduğu günler...eee veletler karnımızdayken yine kolaydı,dışarı çıkınca başladı asıl macera..mesela ben..mustafamız 55 günlük oldu.bir gaz sancısı ki sormayın..geceleri o uyumuyo..bense ne gece ne gündüz..38 bedene giriyorum artık.dört gözle 3 ayımızın dolmasını bekliyorum,gaz sancıları geçermiş ya o zaman..Allahıma çok şükür iyiyiz.fotosunu koymak istiyorum ama benim koca izin vermiyo nazar değermiş..görmemişin oğlu olmuş ya,benim kocada o modda şimdidoğduğunda gözleri renkli gibiydi ama sonradan değişiyo diye hiç kale almamıştım ama bizim oğlan meğerse maviş gözlüymüşvalla 2.bebeği düşünen kızlar sakın ola benim gibi çok ara vermeyin,rahatlığa alışınca insan baya zorlanıyo..yine yeniden başa döndüm yani.ama hiç şikayetçi değilim.Allahım isteğen herkese çok arattırmadan tattırsın bu duyguyu..
ebrucum doğurmuş..Allah analı babalı büyütsün..
gülomun kızı olacakmış çookk sevindim..
dilekcim kaanımızda pek yakışıklı olmuş..Allah nazarlardan korusun
gecenin bu saati bi kaçamak yapıp yazıyorum.Hepinizi kocaman öpüyorum,hamişlere hayırlı doğumlar,doğuranlara bebişleriyle beraber uzun ve mutlu bir ömür diliyorum..
NAZO'DAN SEVGİLERLE..

Hoşgeldin NAZO...
Uzun bir aradan sonra senden haber almak çok güzel...
Mustafa da 55 günlük olmuş maşallah...
Sanada kocaman maşallah canım...
Demek 38 bedene girebiliyorsun...
Bende hala tık yok...
Pekte umursamıyorum zaten 6 aya kadar...
Ek gıdaya bir başlasak yapacam azcık bişeyler...
Mustafa paşa annesini mi emiyor peki...
Kız oğlunun fotoğrafın koy alıntı yapmayız silersin sonra...

maşallah nazocum mustafa paşaya :))) tabii sanada maşallah ne güzel zayıflamışsın hemen. ben hala aynıyım yaaaa off ne zaman gidecek bu kilolar. üstüne çalışıyorum geceleride bebek pişpişliyom ama halaa tııııkkk yok(( sık sık gelmeye çalış buraya valla topik bomboş kimsecikler yok. ama bebişler doğmuş hiç bişeye fırsat kalmıyor ki

selm canmm...bende 3.ay bitsin diye bakıyodum gaz bitsin diye:)ama 5.ay biticek Allahın izninle gaz bitmek bilmiyo çok gazlı bi kızım var
oğlumda böyleydi

ŞÜKÜR DÖNDÜM MEMLEKTTEN NASILSINIZ NAZOMUN DA DEDİĞİ GİBİ TOPİK ISSIZLAŞTI BEYA ÖNCEDEN 1SAAT GİRMESEN SAYFALAR DOLAR OKUMAKLA BİTMEZDİ ŞİMDİ İSE AYLARDA Bİ SAYFA OLUYO OFFFFFFFFFF ÖZLEDİM O GÜNLERİ VALLA NE GÜZELDİ SOHBETLER DERTLEŞMELER TESTLER KIRMIZILARI BEKLMELER OFFFFFFFFFFFF OF

NEYSE EN AZINDAN ARADA GİRP HERKEZ KENDİNDEN HABER VERİYO BÜTÜN BEBİŞ VE ANNELERE MAŞALLAH NAZOM SENDE SIRRINI VERDE DOĞUMDAN SONRA UYGULAYAM BENDE KİLOLAR KALMASIN ÜSTÜMDE
BUARAD BİZ İYİYİZ KIZIMDA İYİ ARTIK HAREKETLERİNİ GÖZLEDE GÖREBİLİYORUM ÇOK FİNGİRDEK OLACAK KUZUMHİÇ DURMUYO MAŞŞALLAH

hoşggeldin tatlım:) evet topik artık boş
bebişi olanlar artık pek uğrayamıyo...eeee kolay değil valla:)
benim kızım 5.ayını doldurcak 26 temmuzda hala gaz sıkıntımız var offff nezaman biticek bu gaz ....

bebişine maşşallah canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…