ocak 2011 erkek allah nasip ederse ekimde ikinci oglumu alıcam kucagıma
kızlar günaydınnnnn
AZ ÖNCE EBRU YANİ (MEVSİM1) arkadaşımız msj atmış doğumu yapmışş..allahım uzun ömürler versin...allah analı babalı büyütsün taha bebeği
ohhh bende iki gündür meraktaydım sürekli msnye felan baktım ama göremedim Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin inş.analı babalı
kızlar ben biray yokum beugün memlkete gidiyorum özleyecem sizleri sizde beni özleyinnnnnn
Allah sağlıkla analı babalı büyütsün sonunda geldi nazlı paşa :)
inşallah ikiside çok çok iyidir
MEVSİM1 Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım...
Ayyy kızlar...Şimdi oğlumun ilk doğduğu gün geldi aklıma...Minicikti...Şimdi ise 80 günlük bir sıpa oldu...
dogum yapan arkasaşimiza hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun allah hepimize versin kızlarallah nazarlardan korusun
Ebru cum. Allah analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnnnn.
Darısı biz göbüşlülere inşallah...
selam kızlar...bir müddet verdiğim aranın ardından tekrar burdayım :))
14 haziranda doğum yaptım..sedacım haberi vermiş sizlere...Allah hepinize nasip etsin..insanın ayakları yere basmıyor..oğlumda iyi, bende iyiyim şükürler olsun..bebeğim biraz iri olduğundan sezeryan oldum..riskleri göze alamadım..çok memnun kaldım..hiç öyle bahsettikleri gibi değil, 2.gün ayaklandım..ilk günlerden beri bebeğimle kendim ilgileniyorum..kayınvalidem yanımda kırkım çıkana kadar..annem gitti ama 2 hafta sonra tekrar gelicek..kırktan sonra kayınvalidemle dönecekler..şuan büyük bir sabırsılıkla kırkımın çıkmasını beklıyorumondan sonra hep gezicem :)) patladım evde... hepiniz kendinize iyi bakın..sevgiyle kalın..öpüyorummmmmmm..( fırsatım oldukça yine gelirim )
canım benim darısı işallah bizlere gerçi sırada ben varım bakalım bende sabırsızlanıyorum ama hayırlısı zamanında gelir inş. genede sende fırsatın oldukça gel öptük seni
cümleten selamün aleyküm kızlar...
ben bi kayboldum,topicte bom boş kalmış ayol..neydi o eski günler..kimimiz hamiş ama işyerlerinde..kimimiz hamiş kalmak için yoğun çalışmalarda...toplaşıp test yaptığımız..sonucun pozitif olması için dualar edip sinerji yarattığımız,gırgır ve şamatanın gırla olduğu günler...eee veletler karnımızdayken yine kolaydı,dışarı çıkınca başladı asıl macera..mesela ben..mustafamız 55 günlük oldu.bir gaz sancısı ki sormayın..geceleri o uyumuyo..bense ne gece ne gündüz..38 bedene giriyorum artık.dört gözle 3 ayımızın dolmasını bekliyorum,gaz sancıları geçermiş ya o zaman..Allahıma çok şükür iyiyiz.fotosunu koymak istiyorum ama benim koca izin vermiyo nazar değermiş..görmemişin oğlu olmuş ya,benim kocada o modda şimdidoğduğunda gözleri renkli gibiydi ama sonradan değişiyo diye hiç kale almamıştım ama bizim oğlan meğerse maviş gözlüymüş valla 2.bebeği düşünen kızlar sakın ola benim gibi çok ara vermeyin,rahatlığa alışınca insan baya zorlanıyo..yine yeniden başa döndüm yani.ama hiç şikayetçi değilim.Allahım isteğen herkese çok arattırmadan tattırsın bu duyguyu..
ebrucum doğurmuş..Allah analı babalı büyütsün..
gülomun kızı olacakmış çookk sevindim..
dilekcim kaanımızda pek yakışıklı olmuş..Allah nazarlardan korusun
gecenin bu saati bi kaçamak yapıp yazıyorum.Hepinizi kocaman öpüyorum,hamişlere hayırlı doğumlar,doğuranlara bebişleriyle beraber uzun ve mutlu bir ömür diliyorum..
NAZO'DAN SEVGİLERLE..
ben bi kayboldum,topicte bom boş kalmış ayol..neydi o eski günler..kimimiz hamiş ama işyerlerinde..kimimiz hamiş kalmak için yoğun çalışmalarda...toplaşıp test yaptığımız..sonucun pozitif olması için dualar edip sinerji yarattığımız,gırgır ve şamatanın gırla olduğu günler...eee veletler karnımızdayken yine kolaydı,dışarı çıkınca başladı asıl macera..mesela ben..mustafamız 55 günlük oldu.bir gaz sancısı ki sormayın..geceleri o uyumuyo..bense ne gece ne gündüz..38 bedene giriyorum artık.dört gözle 3 ayımızın dolmasını bekliyorum,gaz sancıları geçermiş ya o zaman..Allahıma çok şükür iyiyiz.fotosunu koymak istiyorum ama benim koca izin vermiyo nazar değermiş..görmemişin oğlu olmuş ya,benim kocada o modda şimdidoğduğunda gözleri renkli gibiydi ama sonradan değişiyo diye hiç kale almamıştım ama bizim oğlan meğerse maviş gözlüymüş valla 2.bebeği düşünen kızlar sakın ola benim gibi çok ara vermeyin,rahatlığa alışınca insan baya zorlanıyo..yine yeniden başa döndüm yani.ama hiç şikayetçi değilim.Allahım isteğen herkese çok arattırmadan tattırsın bu duyguyu..
gecenin bu saati bi kaçamak yapıp yazıyorum.Hepinizi kocaman öpüyorum,hamişlere hayırlı doğumlar,doğuranlara bebişleriyle beraber uzun ve mutlu bir ömür diliyorum..
NAZO'DAN SEVGİLERLE..
NAZO'DAN SEVGİLERLE..
ŞÜKÜR DÖNDÜM MEMLEKTTEN NASILSINIZ NAZOMUN DA DEDİĞİ GİBİ TOPİK ISSIZLAŞTI BEYA ÖNCEDEN 1SAAT GİRMESEN SAYFALAR DOLAR OKUMAKLA BİTMEZDİ ŞİMDİ İSE AYLARDA Bİ SAYFA OLUYO OFFFFFFFFFF ÖZLEDİM O GÜNLERİ VALLA NE GÜZELDİ SOHBETLER DERTLEŞMELER TESTLER KIRMIZILARI BEKLMELER OFFFFFFFFFFFF OF
NEYSE EN AZINDAN ARADA GİRP HERKEZ KENDİNDEN HABER VERİYO BÜTÜN BEBİŞ VE ANNELERE MAŞALLAH NAZOM SENDE SIRRINI VERDE DOĞUMDAN SONRA UYGULAYAM BENDE KİLOLAR KALMASIN ÜSTÜMDE
BUARAD BİZ İYİYİZ KIZIMDA İYİ ARTIK HAREKETLERİNİ GÖZLEDE GÖREBİLİYORUM ÇOK FİNGİRDEK OLACAK KUZUMHİÇ DURMUYO MAŞŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?