Kızlar sızlere tecrubelerınıze dayanarak bı sorum olacak kas gevsetıcı ve kremler sayesınde esımle bırlıkte olabılıyorumm sorum su olacak bız bebek ıstıyoruz kas gevsetıcı ve kremler bebek sahıbı olmamıza engel olabılır mıı acaba yada bu sekılde aranızda hamıs kalan oldu mu bılgılendıırsenız sevınırım lutfenn soruma cevap verırımısınız
yaa eski yazilara bakiyorum herkez civilcivil yaziyorr, artik kimse neden yazmiyorrrr? hamislere zaman boyle nasil gececekkkkiii
yaa eski yazilara bakiyorum herkez civilcivil yaziyorr, artik kimse neden yazmiyorrrr? hamislere zaman boyle nasil gececekkkkiii
merhabaa kızlarrrrr
gülsüm canım çok az kalmış seninde doğumuna. hem bebek hem iş olunca buralara uğrayamaz oldum. zaman nasılda çabuk geçiyor bebeğim 7. ayını bitirdi bile :)
kendinize çok iyi bakın.
:80: slm kızlar kimseler kalmadı gerçi ama olsun
slm canım nasılsın artık canlandıralım şurayı meryem ceren nasıl kuzucuk
iyiz canım kızımda iyi çok şükür.bu aralar çok mız mız hiç uyumuyo beni çok yoruyo yaa...valla karnımda ne rahatmışım ahh...birazdaha keyfini çıkar hamileliğin iyi günlerin şimdi.bana derlerdi yook bi doğuram rahatlıcam derdim herkeze:) nerdeeeee pöffffffffffff...
rahat yok uyku yok ne yediğinden anlıyosun nede başka bi şeyden.
senin nekadar kaldı canım?
yaa kimseler yok senden başka bide ben uğruyom arada...nazo nerde acep
neden mızmız acaba dişlerinden felanmı kıyamam yaaa kuzum benim
bilmemki azizecim şimdi iyisinmi diyosun ay ben diyorumki doğsada rahatlasam çok hantal rahatsız hissediyorum kendimi çok ağırlaştım hareketlerim azaldı ilkinde böle olmamıştım hayırlısıyla doğsa kuzum az kaldı canım yaa 33+1olduk şükür bayramdan sora gelecek inş.kuzu şimdi sırada ayben var edoş doğum yaptı hayırlısıyla geliyo bebişler
evet kimseler yok ben sürekli bakıyorum kimseler varmı girmişmi diye ama malesef bugün nazo benimde aklıma geldi uğramıyo heeeeeeeeççç geçen ay mayıs annelerine uğramış neti yokmuş galiba bebiş çok huysuz muayneye götürecem diye yazmış inş.bişey yoktur
arada gel azizecim ben buralardayım sıkılıyorummmm
canım hayırlı doğumlar inşallah.
sağsağlim kızçeni alırsın kucağına
ben gaz çok çektim kızımda halada çekiyoruz gece hep ağlayarak uyandı hiç rahat değilbide kabız oldu ıkınıp duruyo bişey yapamıyo yavrum :26:
offffff valla 2.gelince allak bullak oldum gülsümcümne rahatmış tek çocuk...
kendime zaman hiç ayıramıyorum ancak buralarda işte bu bile zorla oluyo...
o yüzden biraz daha rahatına bak diyorum ya...doğduğu zaman herşey değiiyo valla...çok şükür oğlum dan kıskançlık falan görmedimkaedeşi için deli oluyo
selam kızlar nasılsınız? sizleri çok özledim.bu topiği çok özledim yaaa
ne güzel üzüntümüzü sevincimizi paylaşırdık. artık hiç bu ssiteye bile doğru düzgün uğramaz oldum. bu topikte bulduğum güzelliği arkadaşlığı başka topiklerde bulamadım maalesed.kasım annelerinede pek girmiyorum.geçen girdim bişey yazdım ama hiç takan bile olmadı.gerçi kaynaşamadık onlarla bir türlü onlarda haklılar neyseeee
bende doğumu bekliyorum artık. elim kulağımdagerçi bir kaç haftam var ama belli de olmaz pat diye geliverir dimi
offff gelsin artık kızımız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
çok ağırlaştım uyurken dönmek işkence. ahlar vahlar çekerek dönüyorum artık. bu arada izinede ayrıldım. bir haftadır evdeyim. bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim. çantaya koyacaklarımı koydum ama daha var çantaya konması gereken.
neyse amma uzattım. kızlarrrr. çok özledim sizi.hadi eski günlerimize dönelim. tekrar bu topikte buluşalım. coşalım coşturalımmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?