selam kızlar...
nasılsınız? doğumdan sonra fazla vaktım olmuyor uğrayamıyorum..51 günlük olduk şükürler olsun..doğuma kadar vakıt geçmiyor diyen ben, şimdi vaktın nasıl geçtiğini anlayamıyorum..saatler su gibi geçiyoo..oğlum ve ben iyiyiz..sedayı merak ettım; mesaj yazdım ama yanıt alamadım..umarım hayırlısıyla doğum yapmıştır..
saol nazan abla, darısı diğer arkadaşların başına inşallah...
kendinize iyi bakın kızlar..benden şimdilik bu kadar..ben sizleri unutmadım..sizde benı unutmayın
öptüm hepinizi....
selam kızlar...
nasılsınız? doğumdan sonra fazla vaktım olmuyor uğrayamıyorum..51 günlük olduk şükürler olsun..doğuma kadar vakıt geçmiyor diyen ben, şimdi vaktın nasıl geçtiğini anlayamıyorum..saatler su gibi geçiyoo..oğlum ve ben iyiyiz..sedayı merak ettım; mesaj yazdım ama yanıt alamadım..umarım hayırlısıyla doğum yapmıştır..
saol nazan abla, darısı diğer arkadaşların başına inşallah...
kendinize iyi bakın kızlar..benden şimdilik bu kadar..ben sizleri unutmadım..sizde benı unutmayın
öptüm hepinizi....
ahhhhh benim güzel topiğim nerde o eski sohbetler usanıyorum yaa alışmıştım buraya
neyse herkez en azından arada haber veriyo kendinden giriyoda
bizlerde iyiyiz kızlarımla büyük kuzu hergün bana kardeşinin ne zaman geleceğini onu özlediğini artık gelmesini istediğini sölüyo karnımdaki küçük kuzuda maşallah hiç durmuyo kıpır kıpır isimde karar veremiyoruz haftaya doktora gideceğim bakalım bayağıdır gitmedim kuzumu görürüm özledim bıdışımı giren olurda mesajımı gören olursa aklımdaki isimleri yazayım fikir verirsiniz:
ECRİN :Allahın hediyesi anlamını taşımaktadır,
EFSA :Cennet ırmaklarından birinin adı,
SUDENeygamber a.s Cennette en çok sevdiği ağacın adı
TUANA :Cennete düşen ilk yağmur tanesi,
AZRA :iffete tekabül eden namuslu tertemiz kadın anlamında,
BELİNAYeygamber çiçeği demek,
birde RUMEYSA ve ELİF var
babamız azra istiyo şimdilik azra elif fikirlerinizi bekliyorum
Allah'ım adıyla bir sağlıklı uzun ömür nasip etsin...benim internetim bugün bağlandı şükür...hemen sizzlerle buluştum... ben hala beklemedeyim.. bebişim olsa deli gibi bağıracağım topikten ama yok...hayırlısı bakalım....Rabbim bu hayırlı günlerde dualarımı duyar insallah....hepinizi öptüm kocaman....
ahhhhh benim güzel topiğim nerde o eski sohbetler usanıyorum yaa alışmıştım buraya
neyse herkez en azından arada haber veriyo kendinden giriyoda
bizlerde iyiyiz kızlarımla büyük kuzu hergün bana kardeşinin ne zaman geleceğini onu özlediğini artık gelmesini istediğini sölüyo karnımdaki küçük kuzuda maşallah hiç durmuyo kıpır kıpır isimde karar veremiyoruz haftaya doktora gideceğim bakalım bayağıdır gitmedim kuzumu görürüm özledim bıdışımı giren olurda mesajımı gören olursa aklımdaki isimleri yazayım fikir verirsiniz:
ECRİN :Allahın hediyesi anlamını taşımaktadır,
EFSA :Cennet ırmaklarından birinin adı,
SUDENeygamber a.s Cennette en çok sevdiği ağacın adı
TUANA :Cennete düşen ilk yağmur tanesi,
AZRA :iffete tekabül eden namuslu tertemiz kadın anlamında,
BELİNAYeygamber çiçeği demek,
birde RUMEYSA ve ELİF var
babamız azra istiyo şimdilik azra elif fikirlerinizi bekliyorum
canm slm.ben elif yada azra diyorum.nasıl gidiyor hamişlik?nekadar kaldı doguma?
valla gülsümcüm topikimiz unutulduo güzel eski günleri özlüyom yazmaya yetişemiyoduk
eee herkez bebiş bakıyo tabi kolay değil...
hele ben bu kızından neler çekiyom okadar gazlıki10gün sonra 6.ayımız biticek gaz hala bitmedi hep ağlıyo hep ıkınıyo
dr.götürüyoz bebeniz çok sağlıklı diyolar gaz 6ay yada 11yaşına kadar sürermiş bazı bebelerde
benimkide sadece emiyo sütümüdaha ek gıdaya geçmedik.gerek yok diyo dr.umuz kilosu çok iyi diyo
Allah beterinden saklasın napalım çekicez şu lanet gazı
evet azizecim yazmaya yetişemiyorduk şimdi herkezin işi bebişi var hayırlısı bakalım özlüyorum ama o günleri
geçmiş olsun canım yaaa ne zor bişeydir bilirim benim kızımında kabuzluk sorunu vardı 5yaşına girdi halada aynı gidiyo bu sorunlar genled kız bebeklerde olurmuş bizimde gitmediğimiz doktor kalamdı hayırlısı olsun inş.en kısa zamanda atlatır meryem ceren tondiğim maşallah bayağı büyümüş darısı başımıza
Selam kızlar...Nasılsınız?..
Biz Kaan'ımla çok iyiyiz...Durmadan geziyoruz...Yazın tadını çıkartıyoruz...Kışa nasıl olsa eve kapanacağız...
Oğlum 29'un da 5. ayına girdi...Maşallah sağlığı da boyu da kilosu da çok iyi...Hala anne sütü ile besleniyoruz...Ek birşey vermiyorum...
Gerçekten topiğimiz çok sessiz kalmış...Geçen yaz da böyleydi ama kışa yine eski haline dönmüştü...İnşallah yine aynı olacak...Hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?