Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

karşılar tabi..sonuçta operasyon yapmayacak sana..muayane yapacak sadece...ilaçları ssk veriyo sonuçta..

merhaba
benim de umutlarım gelecek aya kaldı:1no2:
Beni de listeye eklermisiniz 02 Haziran olarak....
eklerim canm hoşgeldin yerimseniben
azizecim kolay gelsin canimzemuszemus
sağol tatlım opuyorumnanaktan
bende bebiş istiyom alkisalkisalkis
bende bebiş istiyom :sm_cool:
bende bebiş istiyom :jeyyar:

bendeeeeeeeeeeeeeeee :CüvCüv: istiyooooooooooooooommm :sm_cool:

...................................................................................

saat 5 oldu nerdeyse daha yemek yapmadim usengecligimden:umursamaz:

slm offfffffff kimse yokmu misafiryüzünden 2gündür giremedim özledim valla sohbeti hhuuuuuuuubayanssulusmile

tebrik ederim cnm Allah kucağına sağlıkla almayıda nasip etsin inş. :Saruboceq::Saruboceq:

Bu hafta sessiz başladı topik...Bende sabahtan beri orda burda geziyorum can sıkıntısından...

ben geldimmm:teytey::teytey:
kislar cok sukur bebisim saglikliymis ... 2li test icin kan verdim Çok üzgünüm çoook
veeeeeeeeeeeeee doktorum %80 kiz dediiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt tabi yanilma payiyla:dilcikar:

çok sevindim cnm inş. hep böyle güzel haberler alırsın cinsiyet içinde hakkında hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan

bende iyiyim cnm aynen ya olmuyo valla nete giremeyince aklım burda kalıyo kaydirigubbakcemile3

aynen öyle.geçmişi okuyorum bayağıda olmuş offf bir hatayı geçirseydim sen ne durumdasın canım listeye bakamadımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…