Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

nazancım bizden başka kimse yook....
bende çıkıcam birazdan alış verişe çıkıcam. ne yemek yapsam diye düşünüyom

dünkü temizlik ve cam silmeden sonra bugün kollarım çok ağrıyo...

dünkü temizlik ve cam silmeden sonra bugün kollarım çok ağrıyo...

evet okudum canım
yorgunluğa değdi ama diymi tertemiz olmuştur temizlik gibisi yok
benimde girişmem lazım temizliğe bakalım ne gün olur malum çalışan hali :çok üzgünüm:

Ne yapayım AZıZE adetle uğraşıyorum...Sen yazdığında wc canım...Elime fasulye büyüklüğünde bir parça geldi...Çok farklı bişeydi ya beyaz siyah karışımı bişeydi...Peçeteye koydum inceleme yaptım kürdanlada çok zor ayrılıyordu et parçası birbirinden içindede kılcal kılcal bişeyler var...Nekadar iğrencim dimi...

anaaaaaaa :sinifsinif:

ayyy diloş yaa kullanma bidaha şu ilacı...içmişsin ya.

evet nazancım biraz geziyim de valla dışarıda çıkasım yokk yaa bu gün bi hoşum -tatlicadiarzu-

kızlar ben dün başladım çalışmalara bakalım nolcak bu ay :jeyyar:

ben geldimmm:teytey::teytey:
kislar cok sukur bebisim saglikliymis ... 2li test icin kan verdim Çok üzgünüm çoook
veeeeeeeeeeeeee doktorum %80 kiz dediiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt tabi yanilma payiyla:dilcikar:

hadi hayılısı azizoş :jeyyar:
ya canım listeye baktımda çoğunluk erkek bebiş ama bende istiyorum artık bir oğluş hihoyyyt

valla nazancım bu yıl erkek yılı erhalde eeee ozamann banada 2.erkek gelcek demek

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canmm :Saruboceq:
ama ben 2.erkek istiyom opuyorumnanaktan bi başka oluyo erkek çocuk yaa anneye çok düşkün oluyo hiç kıyamıyolar boshayallersmile benim erenim harika bir erkek çocuğu...çok efendi dir sınıfata öğretmeni diyo eren kadar efendi terbiyeli erkek çocuğu yok diyo

böyle evlat nasip etsin ALLAHIM herkeze :Saruboceq:

kislar cok sukur bebisim saglikliymis ... 2li test icin kan verdim Çok üzgünüm çoook
veeeeeeeeeeeeee doktorum %80 kiz dediiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt tabi yanilma payiyla:dilcikar:

Allah bağışlasın canımmm, sağlığının yerinde olmasına da çok sevindim :dance:

hayırlı olsun canmm :teytey: kızçen :ecrin_bebek:

tesekkur ederim canlarimmmm
rabbim nerde kimvarsa tum isteyenlere nasip etsin insallah:Saruboceq:

hayırlı olsun hihoyyyt:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…