Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

selam kızlar
nasıl gidiyo çalışmalarkaydirigubbakcemile3

slm...kızlar....nabersiniz?benim işler yoğunda bu sıralar çok giremiyom..var mı hamiş haberi bugün?

off ya havalarda ısındı..millet dışarda..biz 4 duvarın arasında....boshayallersmile

Geldin mi çatlak...

geldim aşkım..yarın randevu almışsın..hadi hayırlısı bakalım..dediğim gibi bu ay sıkı bir takip yaptır..çatlamazsa dr.ne söyle çatlatma iğnesi neyn yapsın..güzel güzel anlat tüm sorunlarını..hatta kağıda not al..emi datlummm?bu ay kesin hamişiz...süprizzzzz

Canım ben özele gitmeyeceğim bu sefer...Burda yeni açılan üniversite hastanesine gideceğim...Özeldeki gibi bakıyormuşlar...Eğer orda yumurta takibi yapılırsa devam edeceğim canım...Yoksa oluruna bırakacağım...

bende bebiş istiyom alkisalkisalkis
bende bebiş istiyom :sm_cool:
bende bebiş istiyom :jeyyar:

şimdi sana bi tüyo vereyim...çoğu kadında klomen vb.ilaçlar 2.ayda hamişlikle sonuçlanıyo..eğer başaka bi problemin yoksa bu ay yapacağın 2.bir kürle gelir bebişin bence..bak gör dr.de aynı şeyi sölücek..:lepi:

Kız sence yumurta takibi yaparmı bu üniversite hastanesi...Ssk karşılıyormuş hepsini ve dr. odalarında bütün aletleri varmış...Normalde burdaki ssk hastanelerinde sadece odalarında o korkulan koltuktan başka bişey yok...

bende bebiş istiyom alkisalkisalkis
bende bebiş istiyom :sm_cool:
bende bebiş istiyom :jeyyar:

kız deniz..bende istiyomda..bazen de gözüm korkuyo birden..hani artık ilki eşşek kadar oldu..ay ben unuttum..geceleri uykusuz kalmasını...bez bağlamayı...mama hazırlamayı...vııyaaakkkk....cıyaakkkkk..:sm_confused:

Hafta sonu arkadaşımın bebeğini sevmeye gittim...45 günlük...Ağlamaya başladı ne edeceğimi şaşırdım...Dedim ben ne edeceğim birde bebek istiyorum ama herkes anasının karnından bebek bakmasını bilerek çıkmıyor ya...

evet canım yaparlar..takip dediğin olay da ne var ki.adetin 3 veya 5.günü dr.gidersin.hap verir 5.gün başla 5 gün yut.ilacın bittiği ertesi gün yani adetin 11.günü çağırır..bakar yumuşlara..büyümüş büyümemiş falan der..ilişkiye gireceğiniz günleri söler..bu şekilde duruma göre iki üç kez daha çağırır bakar...ay ne var bunda ben bilem yaparım..:roflol:

öğrenirsin...öğrenir...daha doğrusu o sana öğretir...mutlaka çok zorlukları var ama dünyaya bi eser bırakıp gideceksin yaa..var mı daha mühimi..Şeniz

Canım biliyorum ama benim gittiğim dr beni adet günü çağırdı verdi kullandım dediği gün gittim tek yumurta var büyümüş dedi çalışma verdi birdaha çağırmadı...Birde dr. dr. gezerek karar vermiştim ilgili diye...
Hastane olduğu için dedim takip yaparmı...Hani özel değil...Para vermeyeceğim...Ssk karşılayacak...Ondan sordum...

ınşallah bana doğum günü hediyem gelir...Mayıs 30 doğum günüm...2 Haziran yazdırdım ama 5 gün önce falan geliyor benim adet...Belkide süpriz olur bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…