Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben geldimmm:teytey::teytey:
kislar cok sukur bebisim saglikliymis ... 2li test icin kan verdim Çok üzgünüm çoook
veeeeeeeeeeeeee doktorum %80 kiz dediiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt tabi yanilma payiyla:dilcikar:

Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş.böyle haberler duymak ne güzelhihoyyyt

aynen öyle.geçmişi okuyorum bayağıda olmuş offf bir hatayı geçirseydim sen ne durumdasın canım listeye bakamadımzemuszemus

cnm benim 11 mayıs senin 13 müş birlikte sayılırız hayırlısı olur umarım aslında heycan yapıyom ama genede sakin sakin beklemek istiyorum bu ay çok şartladım kendimi hiç birşeyi kafama takıp stres yapmıcam diye olmasa bile çok üzülceğimi sanmıyorum baya hazırladım kendimi bakalım ne olcak kaydirigubbakcemile5

insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
en kisa zamanda sizlerin hamis haberlerinide duymayi bize nasip etsin insallah:hulya: :CüvCüv:

bende şimdi bakıyordum canım 2gün var aramızda inş. Allahım hepimizin yüzünü güldürür bu ay:Saruboceq: nisan ayı bayağı hamilesi bol geçti darısı bu aya.bende bu ay kendimi bıraktım olmasa üzülmeyeceğim hayırlısı meleğim ne zaman isterse karnımda yeri hazır :ecrin_bebek:

insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
en kisa zamanda sizlerin hamis haberlerinide duymayi bize nasip etsin insallah:hulya: :CüvCüv:

amin inş.:Saruboceq::Saruboceq:

aynen canım vakti gelmeden birşey olmazmış biz ne yapsak boş elimziden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıyoruz. Bende kendim için olmasada bu ay umutluyum hamile bol çıkarda güzel bir anneler günü hediyesi olur. opuyorumnanaktan

hadi sizin az kalmış,hayırlı haberler verirsiniz inşhihoyyyt

herşeyin zamanı var bizler sabretmesini bilsek.bu ay bende kendimi nedense boş hissediyorum tuhaf bişey yani kendimden umutsuzum ama bu topik uğurlu biliyorum bayağı bi kişinin yüzü gülecek bu ayda inş.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

inş. cnm :Saruboceq:

çok komik yaa kocişle kuzucuğum kanepede uyuyakalmışlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…