azizecim nasılsın? benim her yerim ağrıyor temizlikten sonra. Demin ne düşündüm 9 mayıs anneler günü ya benimde tarihim o gün kız belki hamişimdir tam anneler gününde üfffffffffff olurmu dersin
valla bende 1 hafta kala bütün belirtiler başlardı adet öncesi tüm gerginlikleri yaşardım şimdi 4 gün oldu sadece gögsümün yanları azıcık ağrıyo gibi dur bakalım ne olacak ne zaman test yapayım dersin anneler gününde yapayım mı
valla bende 1 hafta kala bütün belirtiler başlardı adet öncesi tüm gerginlikleri yaşardım şimdi 4 gün oldu sadece gögsümün yanları azıcık ağrıyo gibi dur bakalım ne olacak ne zaman test yapayım dersin anneler gününde yapayım mı
selam kızlar nasılsınız azizecim yeni topigin hayırlı ugurlu olsun canım
azizecim nasılsın? benim her yerim ağrıyor temizlikten sonra. Demin ne düşündüm 9 mayıs anneler günü ya benimde tarihim o gün kız belki hamişimdir tam anneler gününde üfffffffffff olurmu dersin
olurmu olur cnm hemde olursa süper olur benimde tek temennim bu güzel ayda bir sürü haile haberi duymak opuyorumnanaktan:Saruboceq:
canmm ya bence göğüs ağrısı hamileliğin en önemli belirtisidir :CüvCüv:
adet gününü bekle önceden sakın yapma canmm kaydirigubbakcemile5
ben yaptımda noldu allak bullak oldum beeee kafamçokkarıştı bi var çıktı bi yok sonundada adet oldum şakkıdı
sabırla gününü bekle tatlım...
bende beklicem
herkese iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrr
canmm ya bence göğüs ağrısı hamileliğin en önemli belirtisidir :CüvCüv:
adet gününü bekle önceden sakın yapma canmm kaydirigubbakcemile5
ben yaptımda noldu allak bullak oldum beeee kafamçokkarıştı bi var çıktı bi yok sonundada adet oldum şakkıdı
sabırla gününü bekle tatlım...
bende beklicem
inşallah canım allah isteyen herkese tez zamanda versin tam ezan vakti çıktı valla azımda
mrb bende yenilerdenim,benmde adetime 2 gün kaldı karnım ağrımaya başladı ama halaaaaaa umutluyum,test yapmaktanda korkuyorum negatif çıkar die..ne yapcam bilmiyorum.
slm tatlım...
hepimize hayırlı olsun pelincim inşallah herkez hamiş çıkar bu ay :Saruboceq:
cnm göğüs ağrısı hamileliğin en önemli belirtisi demişin peki norma adet belirtisiyle aynımı oluyo çünkü benim adetim gelmeden 1 hafta öncesi göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başlıyo nasıl anlıcam ben bilmiyorumkismile
amin canım hayırlısı olsun allahım ne zaman nasip etmişse o zaman olsun azizecim önemli olan hamile kalmak degıl saglıklı kucagına almak başka bi topikte bir arkadaşımın bebişinin kalbi durmuş cok üzüldüm :çok üzgünüm:
Valla canım bu ay tam anlamıyla bütün ilişkilerimiz korunmasız oldu o yüzden içimde azcıkta olsa umut var, ama test yapmayacam canım bekleyeceğim hatta 9 da olmazsam direk hastaneye gidecem kan için daha mantıklı
evet canmm doğru diyon adetten öncede oluyo o ağrılar...
ama insan kendi vücudunu tanıyo farklı bi ağrısı oluyo memelerin.
bende oldu...son hamileliğimde memelerim her adetimden öncesi gibi değildi farklıydı ben hamile olduğumu 10 gün öncesinden anladım...ve adetime 5gün kala test yaptım çıktı.
canmm yaa negerek var kana...
test yap varsa çıkıcak zaten ikinci çizgi :icecream:
ben kan testi yapmam yaaa aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?