ne mutlu valla.azizecim bak sen erken yumurtluyosun şek opuyorumnanaktan :Saruboceq:erim çalışmalara zaten başlamışın okudum umarım bu ay kavuşursun bebişine
aaaaayyy ALLAH KORUSUN YAA kimin canmm? ben tanıyommu?
amin canım hayırlısı olsun allahım ne zaman nasip etmişse o zaman olsun azizecim önemli olan hamile kalmak degıl saglıklı kucagına almak başka bi topikte bir arkadaşımın bebişinin kalbi durmuş cok üzüldüm :çok üzgünüm:
ay varsa bebişim annemede en güzel anneler günü hediyesi vermiş olurum kaydirigubbakcemile3:asigim:
Allah kimseye böyle acıalr yaşatmasın böylesiyle sınanmak çoooookk zor.Her zaman hayrlısını isteyelim kızlar rabbim bizim için en doğrusunu ve en doğru zamanı bilir bırakalım ona olmadı diye üzmeyelim fazla kendimizi
evet canım tanırsın cicek varya bizim eski topigimizden onun bebişinin kalbi durmuş cok üzüldüm yaaaa...
Allah kimseye böyle acıalr yaşatmasın böylesiyle sınanmak çoooookk zor.Her zaman hayrlısını isteyelim kızlar rabbim bizim için en doğrusunu ve en doğru zamanı bilir bırakalım ona olmadı diye üzmeyelim fazla kendimizi
ayyy evet kızz hihoyyyt inşallah pazara güzel haberlerini bekliyoz canmm :Saruboceq: hihoyyyt
aaaaayy yine mi bilmiyorumkismile çok üzüldüm bilmiyorumkismile
ahhh pelincim çok zor bişey bu bilirim benimde 12 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin bilmiyorumkismile
evet canım malasef yine aynısı olmuş allah sabır versin cicegime:Saruboceq:
evet azizecim biliyorum allahım bir daha sana ve kimseye yaşatmasın inşallah hamile kalıp saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız:Saruboceq::ecrin_bebek:
ben çok oldu tv de izlemiştim bi çiftin 15 senedir bebekleri olmuyormuş tüp bebek ile kadıncağız hamile kalıyor üçüzleri doğuyor 40 larını çıkartmak için akrabalarına gidiyorlarmış raydan geçerken tren çarpıyor bebeklerin hepsi melek oluyor. O zaman haberi gördüğümde kadın ne kadar çok istemiş cenabı allahta kırmamış evlatlarını vermiş ama ardından evlat acısı yaşatmış. Mevlam ne eylerse güzel eyler kızlar vardır bir bildiği demek lazım ama...
Kızlar eşimin ablasına (görümceme) gidiyoruz. Hoşçakalın şimdilik
fazla konuşmayın geçmişi okuyamıyorum. opuyorumnanaktan
AMİNNN CANMM ALLAHIM HİÇ KİMSEYE YAŞATMASIN :Saruboceq:
ÇOK ÜZÜLDÜM ŞU AN bilmiyorumkismile
üfff tüylerim ürperdi.valla kızlar çocuk sahibi olmamak çok zor bir evladın yerini hiç bişey tutmaz.ama rabbim vermiyosada elbet vardır bir bildiği buna karşılık sabır göstermek çok zoryaşayan daha iyi bilir gerçekten böyle şeylerle sınanmak sabretmek büyük iş.bilmiyorumkismile
amin canım senide üzdüm kusura bakma azizecim olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?