Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Allah kimseye böyle acıalr yaşatmasın böylesiyle sınanmak çoooookk zor.Her zaman hayrlısını isteyelim kızlar rabbim bizim için en doğrusunu ve en doğru zamanı bilir bırakalım ona olmadı diye üzmeyelim fazla kendimizi

amin canım allahım kimseye yaşatmasın hayırlısını versin cok haklısın bundan sonra üzülmiycem ne zaman nasip ederse allahım o zaman olsun:Saruboceq:

evet canım tanırsın cicek varya bizim eski topigimizden onun bebişinin kalbi durmuş cok üzüldüm yaaaa...

aaaaayy yine mi bilmiyorumkismile çok üzüldüm bilmiyorumkismile

ahhh pelincim çok zor bişey bu bilirim benimde 12 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin bilmiyorumkismile

AMİİİNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben çok oldu tv de izlemiştim bi çiftin 15 senedir bebekleri olmuyormuş tüp bebek ile kadıncağız hamile kalıyor üçüzleri doğuyor 40 larını çıkartmak için akrabalarına gidiyorlarmış raydan geçerken tren çarpıyor bebeklerin hepsi melek oluyor. O zaman haberi gördüğümde kadın ne kadar çok istemiş cenabı allahta kırmamış evlatlarını vermiş ama ardından evlat acısı yaşatmış. Mevlam ne eylerse güzel eyler kızlar vardır bir bildiği demek lazım ama...

aaaaayy yine mi bilmiyorumkismile çok üzüldüm bilmiyorumkismile

ahhh pelincim çok zor bişey bu bilirim benimde 12 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin bilmiyorumkismile

evet canım malasef yine aynısı olmuş allah sabır versin cicegime:Saruboceq:

evet azizecim biliyorum allahım bir daha sana ve kimseye yaşatmasın inşallah hamile kalıp saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız:Saruboceq::ecrin_bebek:

AMİNNN CANMM ALLAHIM HİÇ KİMSEYE YAŞATMASIN :Saruboceq:
ÇOK ÜZÜLDÜM ŞU AN bilmiyorumkismile

Kızlar eşimin ablasına (görümceme) gidiyoruz. Hoşçakalın şimdilik
fazla konuşmayın geçmişi okuyamıyorum. opuyorumnanaktan

üfff tüylerim ürperdi.valla kızlar çocuk sahibi olmamak çok zor bir evladın yerini hiç bişey tutmaz.ama rabbim vermiyosada elbet vardır bir bildiği buna karşılık sabır göstermek çok zoryaşayan daha iyi bilir gerçekten böyle şeylerle sınanmak sabretmek büyük iş.bilmiyorumkismile

evet canım bebegimiz olmuyo diye üzülüyoruz ama olupta kaybetmek daha kötüdr allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın allahım ne zaman nasip ederse hayırlısıyla o zaman olsun:Saruboceq:

kızlar bana müsade komşuya geçicem.hepinize iyi akşamlar.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…