Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

haklısın..benm hem göğüslerim acıyo hem kasığımda ağrı var.bi de ağlayıp suruyorum alt üst oldum bu ay.hadi bakalım hayırlısı

................................................................................................................

aslında ben 3 ay önce 9 haftalık bebegimi kaybettim...son adetimden sonra korunmuyorum 3 hafta oldu bir kaç gündür bel ağrım akıntımda artış ve halsizlik var.diğer gebeliğimiden korunmayı bıraktıgım ay hamile kalmıştım yine aynısı olabilirmi acaba diye düşünmeye başladım

öncelikle çok üzüldüm canım bende 6ay önce 9haftalık bebeğimi düşük yaptım bende ilk ayımda hamile kalmıştım düşükten sonra 3ay korundum 3aydır da korunmuyorum ama hala olmadı bu 4üncü ayım bekliyorum inş.senin belirtilerin hamileliktendir topik uğurlu gelir inş.hakkında hayırlısı:Saruboceq:

sanada çok geçmiş olsun kötü bir duygu ama insallah bir daha yaşamassın

sanada çok geçmiş olsun kötü bir duygu ama insallah bir daha yaşamassın

nasıl bi duygu olduğunu ancak yaşayan bilir Rabbim hiç bir kuluna bu duyguyu yaşatmasın çok zor inş.yakın zamanda meleklerimiz kardeşlerini gönderir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hihoyyyt GÜNAYDIN hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…