Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

benimde bebisim göbüsüme konsun 2 haziran a benide ekleyinnnn, busefer adetim gecikmisti cok ümitlendim ama adet oldum 3 gün gecikmeyle simdi yeni adet günüm 2 haziran... dua edinde olmayım :)) hayırlısıyla insallah busfer konucak bebisim...

:
inşallah bebebişin konar göbüsüne her isteyene konsunnnnnn BANADA BANADAAzemuszemus

gunaydin canim...
kimsecikler yok bgnboshayallersmile
devamsizliktan birakcam sinifta hih:dilcikar: kaydirigubbakcemile3

ben geldimmm:teytey::teytey:
kislar cok sukur bebisim saglikliymis ... 2li test icin kan verdim Çok üzgünüm çoook
veeeeeeeeeeeeee doktorum %80 kiz dediiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt tabi yanilma payiyla:dilcikar:
canım ne güzel ya allah kucağınada almayı nasip etsin bende yeni hamileyim kız istiyorum bir oğlum var ama hayırlısı rabbim sağ salim versinde cinsiyet fark etmez.allah bütün isteyenlerede versin inşallah en yakın zamanda
tebrik ederim cnm Allah kucağına sağlıkla almayıda nasip etsin inş. :Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim canım.sen hamilemisin yoksa göbüşüme konsun diyenlerden misin

ayy çok güzel allah kucagına almayı nasip etsinn inşallah isteyenlerin başınaa versinnn...bizedeee versin rabbim hayırlısıyla:CüvCüv::CüvCüv:

hayırlısı olsun hoşgeldin yerimseniben
merhabalar
benide eklermisiniz BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONSUN DİYENLER listesine....
eklerim canmm sende hoşgeldin yerimseniben
mrb benide ekleyin bebişim göbüşüme konsun diyenler listesine mayıs 12

eklerim canmm hoşgeldin yerimseniben

....................................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…