günaydın güzelleeeerrrr
kırmızılarının gelmesine az kalan ama gelmesini istemeyen güzeller size bi tüyo: kasık ağrılarınız aynı reglideki gibi oluyo öyle çok bi fark yok zaten anlayamazsınız amaaaaa normalde her adet dönemi gelmeden önce olan şeyler şimdi olmuyosa bebişin göbüşünüzde olma ihtimali yüksek demektir :Saruboceq: en azından ben de öyle olmuştu yerimseniben
günaydınnnnnn
inşallah canım herşey gönlümüzce olur :))))))))
bende buraya gelmeden önce böyle değildim baya heyecanlandım şimdi hee
Lİstede bazı arkadŞlar var lİsteye ekleyİn dİyolar bİdahada hİÇ uĞramıyolar...
Lİstede olup ta buraya yazmayan arkadaŞları lİsteden sİlcem kızlar yaaa...
Haksızmıyım?
inan ben de senin gibiydim, önceden hiç heyecan fln olmazdı sonra buraya bi geldim Allaaahhh heyecan hatsafalarda hihoyyyt
ama bu topik bana uğurlu geldi ve burdaki arkadaşlarımın duasını da unutmamak lazım elbette :Saruboceq:
inşallah sana da uğurlu geliriz
bende çokk iyiyim canım :))))))
yaa benim haftaya regl olmam gerekiyo ama hiç mi hiç belirtim yok sadeece arada bacağım uyuyşuyo bide çok şişkinliğim var niyee acabaa
teşekkür edrim canım allah bütün isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguyuayy çok güzel allah kucagına almayı nasip etsinn inşallah isteyenlerin başınaa versinnn...bizedeee versin rabbim hayırlısıyla:CüvCüv::CüvCüv:
henüz değilim cnm göbüşüme konsun diyenlerdenimkaydirigubbakcemile2
huhuuuuuuu bu sabah kan verdm inş pozitif çıkar dua istiyoruuum.....eksik etmeyin ne oluuur.ama pazartesi alabilirsin hafta sonu giriyo araya dediler.dayanamadım idrar testi yapcam bi de şimdi...ama korkuyorum
bilmiyorum cnm ama umarım hamilelik belirtisidir.Benim belirtilerim başladı bakalım artık bekliyom benimde 11 mayıs olumunekankayizsmile
huhuuuuuuu bu sabah kan verdm inş pozitif çıkar dua istiyoruuum.....eksik etmeyin ne oluuur.ama pazartesi alabilirsin hafta sonu giriyo araya dediler.dayanamadım idrar testi yapcam bi de şimdi...ama korkuyorum
daha perşembe ya niye o kadar geç veriyorlar hemen aynı gün çıkar normalde merak zor canım idrar testi yaptır sen bencee
cnm elimde idrar testide negatif çıkarsa üzülcem.gidip yapıyım en iyisi...
tatlım bence de idrar testini yap ama çift çizgi görmezsen üzülme ve kan sonucunu bekle çünkü bazı bayanlarda kanda çıktığı halde idrar testine çıkmayabiliyo yerimseniben
günaydın kızlarrr
bekliorum ama hala tek çizgi
5 dk doldu mu? silik de mi yok çizgi?
doldu ama yok malesefne yapalım kısmet.kanda da negatif çıkacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?