Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Bugün adetim bitti...Duşumuda aldım...Kendimide temizledim...bayanssulusmileOhhh sanki üstümden bir yük atmışım gibi hafifim...opuyorumnanaktan

bende burdayım hayatist arkadasım

Ben ilk bebeğimde çok uzun satler geçirdim bu sitede şimdi ikincisini istiyoruz Allah izin verirse ben de geri döndüm.Tanışalım mı ben Şule matematik öğretmeniyim bir kuzum var canım oğlum Eren im siz??

Ben ilk bebeğimde çok uzun satler geçirdim bu sitede şimdi ikincisini istiyoruz Allah izin verirse ben de geri döndüm.Tanışalım mı ben Şule matematik öğretmeniyim bir kuzum var canım oğlum Eren im siz??

benim adım mehtap, 3 yıllık evliyim allah nasip edrse ilk bebişimiz olacak bend ihracat sorumlusuyum

bende 9 mayısda olacam canım dur bakalım
ama adet olacam galiba çünkü belim karnım ağrımaya başladı
Aman olma ya adet...Uzun zamandan beri bir hamiş haberi alamadık...Gelsin artık...
Sıhatler olsun güle güle kirlen :):dance:

Teşekkür ederim canım...Koçişimde geldi gelecek nerdeyse işten...Temiz temiz karşılayım bitanemi...

hadi bakalım çalışmalar başlayacak yakında kolay gele :asigim:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: Kız adam bu akşamdan üzerime atlamazsa iyi...7 gün varken günüme bıraktık belki bebek vardır diye yapmadık 5 günde adetim adam azdı resmen... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: Kız adam bu akşamdan üzerime atlamazsa iyi...7 gün varken günüme bıraktık belki bebek vardır diye yapmadık 5 günde adetim adam azdı resmen... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

anam sen yanmışsın cnm bir dahaki adetine kadar rahat bırakmaz seni kızzz kaydirigubbakcemile

hoşbuldum diloşum...
hadi kolay gelsin şekerim :kedi: ohhhh temizlenmişin bayanssulusmile
bende adet bitti 5.günü başladım canmm bi boş bi dolu devam ediyoz :jeyyar: bugün boş günümüz :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…