Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

oğlumla gezdik hava çok güzel eve giremedik kaydirigubbakcemile2

annecime hediyesinide aldım...hazır.

oooooooooooohhhh ben yokken döktürmüş kızlar yaaa aklinialirimsmile geçmişi oku oku bitiremedim beee gözlerim şaştı kaydirigubbakcemile3

bu kizlarin bize kasti var valla biz varken kimsecikler yazmiyo biz yokken dokturuyolarki gecmisi okurken gozlerimiz bozulsunkafamçokkarıştı:dilcikar:

Slmlar son adetim 7 nisanda oldu bu ay hiç korunmadık adetim 31 günde bir oluyo bu ayın 8 inde olmam gerıkıyo bende bebek istiorum fakat hastalancağım zmn sivilce çıkardı ve yıne çıktı ve fazla içime karamsarlık çöktü bakalım neler olacak :sm_confused:

güle güle kullansınn anneciin. bizee ne zaman hediye alınacak yaaaaaaaaaaadelikafadulden

bende kaynanama bluz ve başörtüsü aldım ama anneme daha bişi alamadım

eşimde annesine ne isterse alsın...ben hallettim.

bakalım oğluşum bana ne alcak hihoyyyt okadar güzel bi duygu ki evladından bi armağan almak her seferinde ağlıyorum yaa boshayallersmile
büyümüşte hediyeler alıyo annesine.
20 nisan doğum günümdü sabah kalkmış kendi odasında kart hazırlamış kalp şeklinde içinede güzel söz yazmış bana boshayallersmile ahhhhhh allahım herkeze tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:

canim slkma canini daha ilk ay bu ay daha yogun calisirsiniz:kedi:
hakkinizda hayirlisi olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…