Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

olmam inşallah canım ya, bu aydan çok umutuyum bakalım artık

umutların boşa çıkmaz inş.canım benimde 13ü bakalım hakkımızda ne hayırlıysa o olsun:Saruboceq:bende bakıyorum aşkı memnuya bakalım bu hafta ne olacak:teytey:

mafoldumbenmafoldumbenkimseler yokmafoldumbenmafoldumben

............................................................................

şimdi dizim başlıcak kızlar eşimde gelir birazdan ben çıkıyom...
kimseşer yok diye geziniyodum kk da...
bayyyyyyyyyyyyyyy

of of arkadaslar benımde nisan 4 de olmustu adetım sımdı mayısın 6 sındayız tık yok ama 2 gun once yani tam mayıs 4 de sbah 9 larda kucuk tırnak kadar pembe leke geldı ama o lekeden sonra buzamana kadar bişi yok benı bazı arkadasların anlattıkları seyler kprkuttu mesela rahım kalınlasması neden oluyomus?= benım baya kılom var bu yuzden soruyorum ama 3 ay onca falan devlete gıtmıstım alttan ustten ultrasonla bakmıslardı kan ıdrar testı yapmıslardı bısı cıkmadı bıraz akıntın yanı ıltıhabın var demıstı,bırde ben bu salı yani mayıs 4 de adetımı beklıodum bu tarıhden 3-4 gun once ara ara vajınamda kasıntı oldu cok fazla degıl azar azar bana yardım edın ne olabılır ???*??bırde ben klomen falan hıcbısı kullanmadım onceden 9 aylık evlıyız 5 aydır denıyoruz yardımmmmmmmmmm?*?

Ben bir çocuk annesiyim.Rahim kalınlaşması her adet döneminde olur.Yumurtayı tutabilsin diye eğer yumurta döllenirse kalınlaşan bu rahim duvarına yapışır ve gelişir.İnşallah bu hamile olduğunun belirtisidir.Bu arada neden evde test yapmadın ben adet gümünde yapmıştım tam silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı.Şimdi ikinci için çalışmalara başlayacağız bakalım hayırlısı...

Canım bu durumda hamile olabilirsinde olmayabilirsinde...Evde bir test yap canım inşallah pozitif çıkar ama çıkmazsada bir dr. tekrardan görün derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…