Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hoşbuldum diloşum...
hadi kolay gelsin şekerim :kedi: ohhhh temizlenmişin bayanssulusmile
bende adet bitti 5.günü başladım canmm bi boş bi dolu devam ediyoz :jeyyar: bugün boş günümüz :jeyyar:

Canım eşimle biraz tartışmıştım ya yaptıklarından dolayı çocuk işine ara verelim dedim...İstemiyorum dedim...Adam sen istediğin kadar istememeye devam et diyor...Pis pis gülüyor bana gıcık...

slm canmm dsen yenisin erhalde yerimseniben ilk görüyom...
sende bebiş isteyenlerdenmisin?yoksa bebiş göbüşündemi?

Evet bu sayfada yeniyim.İlk bebeğimde çok sık giriyordum.Oğlum 2009 nisanda doğdu ara vermeden kardeş istiyoruz hayırlısı bakalım.Ama daha hamile değilim haziran gibi olursa öğretmenler için en uygun zaman oluyor denk getirmeye çalışacağız bakalım...

daha çok küçükmüş bebişin...
offf ben baya ara verdim yaa aklinialirimsmile oğlum 9 yaşında sırnaşık şey
ancak kardeşe karar verdik...oda oğlum çok istiyo boshayallersmile

ooooooooooooo diloş kaçmış bile :jeyyar: eeee çalışmayana bebiş yok :jeyyar:

bende yeniyim aranıza katılabilirmiyim yani sohbetinize bende bebek düşünüyorum 1 kızım var 4,5 yaşında çok kararsızım....

bende yeniyim aranıza katılabilirmiyim yani sohbetinize bende bebek düşünüyorum 1 kızım var 4,5 yaşında çok kararsızım....

canmm tabi katıla bilirsin...benim oğlum 9yaşında ve ben ancak kara verdim ikinciye.
daha öncesinden istemiyodum oğlum artık bi kardeş diye tutturdu...
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :Saruboceq:

arkadaşlar size birşey sorucam LıMON TESTı diye birşey duydunuzmu

ben hamile olabilirimde ondan sabırsızlanıyorum karnımın sağ tarafında sanki birşey atıyor bir yerde okumuştum bu testi adet gününden önce belli oluyormuş...

daha 6günün var...sen adet gününe kadar bekle ve test yap en güzeli...
offff benim daha çoooooook var.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…