Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

selam kızlar aranıza bende katıldım 20 gün önce korunmayı bıraktık ve carsamba test yaptıgımda çift çizgiyi gördüm inanamadık eşim gitti tekrar test aldı ve tekrar pozitif:)))dun doktora gıtttıgımde doktor ultrasonda goremedı kan tahlılı yaptı ve ooo bu daha cok kucuk dedı sanırım iki yada 1 haftalık hamileymişim:)))gerçi buna hamilelik denirmi bilmiyorum ama en azından adayım:)))

aa bide ben gunum gecmeden yaptım tahlılı idrar testı ve hemen cıktı yanı hamıleysenız idrar testınde cıkıyo arkadaşlar bakın hemde en fazla iki haftalık hamıleyım:))))))

tebrik ederimmm hihoyyyt
son adet tarihin ne zamandı?

aa bide ben gunum gecmeden yaptım tahlılı idrar testı ve hemen cıktı yanı hamıleysenız idrar testınde cıkıyo arkadaşlar bakın hemde en fazla iki haftalık hamıleyım:))))))

işte o kişiden kişiye değişiyo canım, kiminde idrarda b-hcg hormonu geç yükseliyo ama kanda hemen çıkyo. benim çok var arkadaşım 1,5 aylık hamile kanda çıktığı halde idrarda hala çıkmadı mesela ...

tebrik ederim...ne guzel ilk denemede mujdeli haberi almissiniz..darisi tum isteyenlerin basina insallah:Saruboceq::CüvCüv:

canım ilk denemede hamiş olduğunu öğrenmişsin darısı bizlerinde başınaa :)))))

Tebrik ederim canım benim çok sevindim valla ne kadar güzel bi haber

2 günüm var canım ya ama merak ediyorum karnım ve belim ağrıyordu ya sabah, şimdi geçti ağrılarım gögüs uçlarımda minik minik kabarcıkalr var bir sürü

göğüs ucu kabarcıkları bir başka güzel belirti
nınınınıııınnnnnn süprizzzzz
hadi inşallah :Saruboceq:

2 günüm var canım ya ama merak ediyorum karnım ve belim ağrıyordu ya sabah, şimdi geçti ağrılarım gögüs uçlarımda minik minik kabarcıkalr var bir sürü

mehtoş az kaldı senin gününe de hayırlısı canım umarım duaların kabul olur bu ay inşallah hepimizindelikafadulden de öyleeeeeeea ayyyyyyyy beklemek çok zorrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…