ne yapayım kızlar akşam yapsam mı test, gerçi azize günün geçsin sakın yapma diyordu ama
ne yapayım kızlar akşam yapsam mı test, gerçi azize günün geçsin sakın yapma diyordu ama
hamilesin hayatım..hadi gözümüz aydın..:lepi:selam kızlarım benim...ay kendimi neriman köksal gibi hissettim..:roflol:
cimcimemmmmm nasıl gidiyo kız hamişlik...miden neyin bulanıyo mu?
ya testte ne gerek var...boşa para harcama..stres yapma..burda kapı gibi medyum nazo var...var diyosa var ülennnnnnnnguclubacismile
kuşuuumm hoşgeldin neriman köksalım benim
naber
ya testte ne gerek var...boşa para harcama..stres yapma..burda kapı gibi medyum nazo var...var diyosa var ülennnnnnnnguclubacismile
nolsun cimcimem..gündüz işte..gece evde harıl harıl çalışma var..bu suratı kızaran oğlanı koyuyorum emme ben hiççç utanmıyom valla...çalışıyorum...gece gündüz..ne boşluk bulsam sıkıştırıyorum kocişi..adam benden korkar oldu..t....coşkun gibiyim..:roflol:
nolsun cimcimem..gündüz işte..gece evde harıl harıl çalışma var..bu suratı kızaran oğlanı koyuyorum emme ben hiççç utanmıyom valla...çalışıyorum...gece gündüz..ne boşluk bulsam sıkıştırıyorum kocişi..adam benden korkar oldu..t....coşkun gibiyim..:roflol:
şimdiye kadar bi kere bulandı ama daha çok gazım var ya midemde o biraz rahatsız ediyo
ama onun dışında çok şükür iyiyim
yarın konrtolümüz var, dua et olur mu tatlum opuyorumnanaktan
ayy kızlarr biliyo musunuzz size bişi demek istiyorum.
ben ve kocam ikiz bizim çocuğumuzunda ikiz olma ihtimali var mııııııııııı
nozucum bana da bişi söyle var mı bende de bişiiiopuyorumnanaktan
ayy kızlarr biliyo musunuzz size bişi demek istiyorum.
ben ve kocam ikiz bizim çocuğumuzunda ikiz olma ihtimali var mııııııııııı
bence ihtimal var
ne güzel yaw :icecream:
bence ihtimal var
ne güzel yaw :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?