Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ayy kızlarr biliyo musunuzz size bişi demek istiyorum.

ben ve kocam ikiz bizim çocuğumuzunda ikiz olma ihtimali var mııııııııııı

ne guselll ne bisde ne kocisin tarafinda ikiz yok keske olsaydi belki bi ihtimal tuttururdukkaydirigubbakcemile3

slm kızlar......öldüm üldüm mah foldum beee sempatiksalakcinni
ada yaptım kızlar anamm her yanım acıyoooooooooooooooo

derim valla, ben öyle kademe kademe dua istiyorum :roflol:

bakayım hayatım önce ismini bağışla..sonra kısa bi hikaye..ne kadarlık evlisin falan yani..sositososito

anlatayım nazocumm

adım suzan (sosyete kızınaniknanik)
10 aylık evliyim geçen ay kaçamak yaptık ama ertesi gün hapı aldım. sonrada pişman olduk bu ay ilk denememiz yaniii

daha önce hiç regl olurken kendimi dinlememiştim bi tek göğsüm ağrır ve şişerdi ama kaç gün kala onuda bilmiyorum.

şuanda sadece bacaklarım çok uyuşuyo. göğüsümde neredeyse hiç bişi yok dokununca değil anca biraz sıkınca acıyo he bide bugün kasıklarıma çok çok az ağrı vuruyo 13 mayısta büyük günn kaydirigubbakcemile3

canım bende anneyle alakalı diye biliyorum. bakalım kısmet neymiş öğrenicez. hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar öncelikle

ne guselll ne bisde ne kocisin tarafinda ikiz yok keske olsaydi belki bi ihtimal tuttururdukkaydirigubbakcemile3

canım ikizlik çok farklı bir durum. normal kardeşten daha başka oluyor. ikiz olacaksa da inşallah bi kız bi erkek olur gönlümden geçen bu.

inşallah hepimiz gönlümüzdeki gibi yavrulara sahip oluruz:Saruboceq:

kızlar sakın inanmayın bu nazoya huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

bende gecen gun yaptirdim cok acioooo...mafoldumben
gecmis olsun sekerim...
bilmiyorumkismile

sorma canmm yaa...benim bi arkadaş car 8aylık hamile ama dr.ağda yasaklamış...makinede yasak jilet yapıyo kız mahfolmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…