Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Canım benimde bu ay ilk olarak sadece göğüs uçlarım ağrımaya başladı sonrada yanlardan başladı ağrımaya ama sadece sıkınca ve dokununca...Önceki aylarda komple ağrır dokunamazdım üstüne yatamazdım hatta hareket ettikçe ağrırdı bu sefer öyle değil...Sonra akıntım şuan kesilmesi gerekli ama hala süt gibi sulu akıntım devam ediyor...Bunlar farklılık bende ama yinede varmı yokmu bilemiyorum...

yeni gelen hamişler ekledim lisye opuyorumnanaktan bakalım hamiş listesinde kız mı,erkek mi fazla olcak kaydirigubbakcemile5

Kızlar EREN SEZEN akşam beni rüyasında görmüş...Ben buraya hamileyim yazıyormuşum oda beni tebrik ediyormuş...NAZO da sen hamilesin diyorda başka bişey demiyor...

Kızlar EREN SEZEN akşam beni rüyasında görmüş...Ben buraya hamileyim yazıyormuşum oda beni tebrik ediyormuş...NAZO da sen hamilesin diyorda başka bişey demiyor...

kısmet tatlım ALLAH bilir sadece...
sen kafayı takma. bekle hayırlısı olsun canmm.
ama çok ümitlenme sakın yinede ben kesin diye bekliyodum kendimi biliyon topikte açmiştım olmadı.

kızlar benım cok uykum geldi dayanamıyorum artık gözler kayıyor yarın konuşuruz yıne inş iyi geceler erkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…