Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bu ay sende bişey yok suzancım...sanırım isteseniz bile biraz korka korka çalışmışsınız..ama üzülme bidaha ki ay tamamdır bu iş..ayrıca ne bu acele 1 seneyi bari doldurun kız...alkisalkisalkis

mehtapçım kız git bi test yap kuşum valla yap kaydirigubbakcemile5
varsa çıkar biliyon.

bu ay sende bişey yok suzancım...sanırım isteseniz bile biraz korka korka çalışmışsınız..ama üzülme bidaha ki ay tamamdır bu iş..ayrıca ne bu acele 1 seneyi bari doldurun kız...alkisalkisalkis

aslında biz istediğimizden değilde vicdanen çok rahatsız olduk ondan bu ay oluruna bıraktık biraz. hayırlısı canım dediğin doğru çıkacak mı bakalım.

ne regl ne gebelik belirtim var kafam karışık

bakın kızlar görüyonuz di mi..benim azize gibi bi dostum var..düşmana ne gerekkkkkolumunekankayizsmile

canım sen sussan olmuyo konuşsan olmuyo ama sen boşver konuş en iyisi hiç olmazsa insan umutlanıyo karamsarlıktan kurtuluyo bak exportera heyecan sardı

slm kızlar ya bugün hiç takip edemedim çok yoğunum geçimişi okumaya çalışıyomda amma çok konuşmunuz oku oku bitmiyoooo bilmiyorumkismile

azizem bence sen şu bizim listeye bi sütun daha ekle oraya da nazomun tahminlerini yaz
sonra da tuttu tutmadı diye işaretleriz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…