teşekkürler gerçi ben hem burda hem de evlılıkte yenıyım şubat 27 de evlendım 1 ay korunduk bu ay korunmadık yarın adet veya bebek ??? mehtap arkadaşımızda adetini beklesın erkenden yapmış hayırlısı inş. allah nasıp etmiştir hepimizee:CüvCüv::enbuyukkklumunekankayizsmile
evet canım göze almıştım ama genede içimde bu ay hamileyim diye umudum vardı ne yalan söyleyeyim kesin gözüyle bakıyoordum hatta testin positif çıkacağını adım gibi emindim
çok üzgünüm canım sıkıldı, testi yaparken ne kadar dua etmiştim ya bebişim olsun diye ama olmadı gene bu ay
kişiden kişiye değişen bişe bu sonuçta neler okuyoruz. senden çok umutluydum inşallah yanılmamışızdır
sağol canım bekleyecem tabi yapacak birşey yok gene pazar günü kırmızları görcem demekki
hop hoopp...hemen yelkenleri koyvermeyelim lütfen..
1- daha gününe var.gününden sonra bile çıkmayanları biliyorum ben.
2- Allahın ayları mı bitti.sen sağlıklı,kocan sağlıklı olduktan sonra,elbet bir gün olacak
3- Allaha isyan etme..her şerde bi hayr vardır.
4-Kız ben bu kocakarı halimle uğraşıyom her ay,ümidimi yitirmeden,siz daha dünkü çıtırlar
hemen de yıkılıyosunuz.
5- Gül bakalım evet işte böle...
ah be suzancım inşallah canım ama izi bile çift çizginin offff offfffffffffff ne bu şimdi ya
iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum. p.tesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:
çok saol canım desteğin için inşallah hamişsindir
neyse mehtapcım..şimdi o test kitini gözünün önünden kaldır..netten de çık..yemeğini yapıyon..kocanımı karşılıyon..hemen dünyevi işlere geri dön...hayat devam ediyo..geri kalma..tamam mı tatlım...pazara kadar da bu konuyu kapatıyoruz..inşallah regl olmazsın..sonra hep beraber güleriz..
testi parçalayacam öle atacam çöpe alsanaalsanasmile kocamada sölemeyecem zaten.
geleceği zamanı bilir dimi bebişim? Gün doğmadan neler doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?