Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sağol canım bekleyecem tabi yapacak birşey yok gene pazar günü kırmızları görcem demekki

evet canım göze almıştım ama genede içimde bu ay hamileyim diye umudum vardı ne yalan söyleyeyim kesin gözüyle bakıyoordum hatta testin positif çıkacağını adım gibi emindim

pazar gününü bekleyelim canım ben sonucu pazartesi öğrenirim. hepimiz çok umutluyduk senden ki diğer aylardan farklı belirtilerin vardı.

çok üzgünüm canım sıkıldı, testi yaparken ne kadar dua etmiştim ya bebişim olsun diye ama olmadı gene bu ay

hop hoopp...hemen yelkenleri koyvermeyelim lütfen..
1- daha gününe var.gününden sonra bile çıkmayanları biliyorum ben.
2- Allahın ayları mı bitti.sen sağlıklı,kocan sağlıklı olduktan sonra,elbet bir gün olacak
3- Allaha isyan etme..her şerde bi hayr vardır.
4-Kız ben bu kocakarı halimle uğraşıyom her ay,ümidimi yitirmeden,siz daha dünkü çıtırlar
hemen de yıkılıyosunuz.
5- Gül bakalım evet işte böle...

arkadaşlar ben çıkıorum görüşmek üzre tatlı canınızı üzmeyın eğer bi sorununuz yoksa ( hastalık gibi) allah ne zmn nasip etmişse o zmn olur zten öpüyorum herkesi iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum. p.tesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:

saol canım benim tabiki isyan etmiyorum etmemde allhımın vardır bildiği diyorum gene ama çok ümitliydim csnım gerçekten ama allahın dediği olur

ah be suzancım inşallah canım ama izi bile çift çizginin offff offfffffffffff ne bu şimdi ya

naz ın dediği gibi günü geçtiği halde idrar testinde tek çizgi çıkan var mehtoşum bu kadar üzme kendini.

kafanı bu kadar takma canım stres en büyük düşmanımızz

Ben kesin hastalancam yarın içime öyle doğuyo neyse kaçtım benn yemek yapmam lazımmmm iyi akşamlarrr :S

neyse mehtapcım..şimdi o test kitini gözünün önünden kaldır..netten de çık..yemeğini yapıyon..kocanımı karşılıyon..hemen dünyevi işlere geri dön...hayat devam ediyo..geri kalma..tamam mı tatlım...pazara kadar da bu konuyu kapatıyoruz..inşallah regl olmazsın..sonra hep beraber güleriz..

testi parçalayacam öle atacam çöpe alsanaalsanasmile kocamada sölemeyecem zaten.
geleceği zamanı bilir dimi bebişim? Gün doğmadan neler doğar

benim mesai doldu kızlar..herkese iyi akşamlar..Allahım herkesin gönlüne göre versin..

testi parçalayacam öle atacam çöpe alsanaalsanasmile kocamada sölemeyecem zaten.
geleceği zamanı bilir dimi bebişim? Gün doğmadan neler doğar

aferim..aynen öle yap..kocana da söleme diycem ama..ben bilirim bu karı milleti duramaz..o zaten senin suratından anlar şimdi..neyse üzüldüğünü belli etme..sakin ol bitanem tamam mı...hadi kapat artık netide..öpüldün..Şeniz

mehtapçım bende sana bakıyım dedim yerimseniben üzülme canmm kısmet herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…