Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

offff azize tabiki Allah bilir...biz şurda iki matrak geçiyoz..maksat muhabbet olsun..iyi düşünüyoruz ki olumlu olsun....klava:

aaaaaaaaaaaa almış oklavayıda eline ne kızıyon kızzz bayanssulusmile

ben bilmiyommu sanki kaydirigubbakcemile5 Şeniz herkeşe bişey diyon bana demiyon küstüm :umursamaz: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ALLAH hayır etsin tatlım :Saruboceq: inşallah bebiş haberidir kaydirigubbakcemile5

inş. cnm öyledir. yani illa olsun değil hep dua ederken hayırlısnı ve sağlıklısını diliyorum rabbim zamnını biliyo ozman gelenedek hepimize sabredecek gücü versin :Saruboceq::Saruboceq:

behlül kaçar...6:30 da burdayım...mehtoşu merak ederim şimdi...bayyy..özleyin beni..öptm sizi...

kızlar ben kaçıyom 6,30 da iyi haberler veririm size inşallah öptüm

canım saat 6,30 u geçmesin ama bende işten çıkıcam o saatte öğrenezsem çatlarım yaaaaaaaaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

inşlallah çift çizgiyi görürüsün ve anneler gününü bebişinle kutlarsınn:Saruboceq:

evet kızlar bende çıkıyorum artık herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi şekerlerrr Şeniz

neyse sanada cevap verip kaçayım..kulaklarını aç.. BU AY YANİ MAYIS..SEN DE ...BEN DE...HAMİLE KALACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE İNŞAALLAH...
NOKTA.:dance::dance::teytey:delikafadulden:lepi:

ayyy heycan yaptım şincik delikafadulden HAYIRLISIYLA İNŞALAH nazocum :Saruboceq:

kıslarrrrrrrrrr hayırlı akşamlar ben de kaçtımm yemeğim yok akşama görüşürüz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah

hülyacım cnm benim ne güzel duada bulunmuşun aminnnnnn :Saruboceq: cnm inşallah hepimize tatlım opuyorumnanaktan

adet olcakmışım gibi ağrı oluyo ama ara sıra yarın adet olmazsam inş. bakalım hayırlısıııı :1shok:fisfisfis:ecrin_bebek:

mehtoş gelmedimi....ayyy heyacan yaptım bak şimdi...pozitif...pozitif...pozitif..eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…