kapiş canım kapişte,yine yaptım tek çizgi.ya benim yumurtlamam geç oldu ya da kanda da negatif.p.tesiye kadar durmadan tahmin yürüteceğim kırmızılar gelmezse.kendi kendime üretiyorum oturduğum yerden
civelekçim senin kaçıncı denemendi
offff azize tabiki Allah bilir...biz şurda iki matrak geçiyoz..maksat muhabbet olsun..iyi düşünüyoruz ki olumlu olsun....klava:
ALLAH hayır etsin tatlım :Saruboceq: inşallah bebiş haberidir kaydirigubbakcemile5
offff azize tabiki Allah bilir...biz şurda iki matrak geçiyoz..maksat muhabbet olsun..iyi düşünüyoruz ki olumlu olsun....klava:
tam isabet bu rüyayı gördükten sonraki ay hamiş kalmıştı bi arkadaşım...opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyom 6,30 da iyi haberler veririm size inşallah öptüm
kızlar ben kaçıyom 6,30 da iyi haberler veririm size inşallah öptüm
civelekçim senin kaçıncı denemendi
bi defa adetten 5 gün önce yaptım.ikinci defa dün,yani adet olmam gereken gün yaptım.üçüncü defa da bugün biraz evel yaptım,yani adetimi bir gün geçe.eyvahedigeldismile
behlül kaçar...6:30 da burdayım...mehtoşu merak ederim şimdi...bayyy..özleyin beni..öptm sizi...
aaaaaaaaaaaa almış oklavayıda eline ne kızıyon kızzz bayanssulusmile
ben bilmiyommu sanki kaydirigubbakcemile5 Şeniz herkeşe bişey diyon bana demiyon küstüm :umursamaz: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse sanada cevap verip kaçayım..kulaklarını aç.. BU AY YANİ MAYIS..SEN DE ...BEN DE...HAMİLE KALACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE İNŞAALLAH...
NOKTA.:dance::dance::teytey:delikafadulden:lepi:
hayırlısı rabiacımmm inşallahhhhh allahtan gelen bir rüya olsun da tabiri baktığın gibi olsun canım.hayırlı sağlıklı güzel yüzlü güzel huylu güzel kalpli zeki ne neşeli meleklerimizi bize göndersin rabbimiz inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
kıslarrrrrrrrrr hayırlı akşamlar ben de kaçtımm yemeğim yok akşama görüşürüz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah
adet olcakmışım gibi ağrı oluyo ama ara sıra yarın adet olmazsam inş. bakalım hayırlısıııı :1shok:fisfisfis:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?