mehtoş gelmedimi....ayyy heyacan yaptım bak şimdi...pozitif...pozitif...pozitif..eyvahedigeldismile
tebriklerrralkisalkisalkis:CüvCüv: allah isteyen herkese nasip etsin inş. çok sevindim adına a.s.
tebriklerrralkisalkisalkis:CüvCüv: allah isteyen herkese nasip etsin inş. çok sevindim adına a.s.
canım yanlış anladın 6,30 da bir akdaşımız test sonucunu açıklayacak sabırsızlıkla onu bekliyoruzzz. inşallah sonuç pozitif çıkacakkkaydirigubbakcemile5
Kızlar yaptım test ama tek çizgi maalesef ya
canım yanlış anladın 6,30 da bir akdaşımız test sonucunu açıklayacak sabırsızlıkla onu bekliyoruzzz. inşallah sonuç pozitif çıkacakkkaydirigubbakcemile5
yeniyim burda :sm_confused: inş. pozitif çıkar pozitif pozitiffff :)
Kızlar yaptım test ama tek çizgi maalesef ya
suzişşşş...senle ben mi merak etmişiz tek..nerde bu devlet nerde bu millet..
Allah iyiliğini versin kız..ben hamiş değilim..yani daha değilim..olacam inşallah..mehtap test yapacaktıda sonucu pozitif çıksın diye öle yazdım..pozitif düşünüyorum yani..akşam akşam güldürdün beni..:roflol:kız yoksa Allah mı söletti hee?delikafadulden
ne kadar oldu..bekle bi yarım saat.:Saruboceq:
çok üzgünüm canım sıkıldı, testi yaparken ne kadar dua etmiştim ya bebişim olsun diye ama olmadı gene bu ay
ben bu saate zor bekledim valla sonuç negatif çıkmış bende çok üzüldüm ama daha 2 gün var adet olmasına umarım sonuç değişir:Saruboceq:
hoşgeldin aramızaaopuyorumnanaktan
negatif çıkacağını göze almıştık zaten değil mi canım. sonuçta daha erken. hemen üzülme canım :tesellipuyorumnanaktan
yok be canım olsaydı gölge çıkardı hiç olmazsa o bile yok kıpkırmızı tek çizgi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?