Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

tebriklerrralkisalkisalkis:CüvCüv: allah isteyen herkese nasip etsin inş. çok sevindim adına a.s.

canım yanlış anladın 6,30 da bir akdaşımız test sonucunu açıklayacak sabırsızlıkla onu bekliyoruzzz. inşallah sonuç pozitif çıkacakkkaydirigubbakcemile5

tebriklerrralkisalkisalkis:CüvCüv: allah isteyen herkese nasip etsin inş. çok sevindim adına a.s.

Allah iyiliğini versin kız..ben hamiş değilim..yani daha değilim..olacam inşallah..mehtap test yapacaktıda sonucu pozitif çıksın diye öle yazdım..pozitif düşünüyorum yani..akşam akşam güldürdün beni..:roflol:kız yoksa Allah mı söletti hee?delikafadulden

çok üzgünüm canım sıkıldı, testi yaparken ne kadar dua etmiştim ya bebişim olsun diye ama olmadı gene bu ay

yeniyim burda allah söyletti bence de inşallah isteyen herkese allah verir benımde yarın omama gerıkıo adet bakalım beklıozzzzzzzzzzzzz

kızlar yaa adetten sonra bende isteksizlik oluyor eşime karşı neden acaba yaa :kedi:

hoşgeldin aramızaaopuyorumnanaktan

teşekkürler gerçi ben hem burda hem de evlılıkte yenıyım şubat 27 de evlendım 1 ay korunduk bu ay korunmadık yarın adet veya bebek ??? mehtap arkadaşımızda adetini beklesın erkenden yapmış hayırlısı inş. allah nasıp etmiştir hepimizee:CüvCüv::enbuyukkklumunekankayizsmile

negatif çıkacağını göze almıştık zaten değil mi canım. sonuçta daha erken. hemen üzülme canım :tesellipuyorumnanaktan

evet canım göze almıştım ama genede içimde bu ay hamileyim diye umudum vardı ne yalan söyleyeyim kesin gözüyle bakıyoordum hatta testin positif çıkacağını adım gibi emindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…