aferim..aynen öle yap..kocana da söleme diycem ama..ben bilirim bu karı milleti duramaz..o zaten senin suratından anlar şimdi..neyse üzüldüğünü belli etme..sakin ol bitanem tamam mı...hadi kapat artık netide..öpüldün..Şeniz
mehtapçım bende sana bakıyım dedim yerimseniben üzülme canmm kısmet herşey.
neyse mehtapcım..şimdi o test kitini gözünün önünden kaldır..netten de çık..yemeğini yapıyon..kocanımı karşılıyon..hemen dünyevi işlere geri dön...hayat devam ediyo..geri kalma..tamam mı tatlım...pazara kadar da bu konuyu kapatıyoruz..inşallah regl olmazsın..sonra hep beraber güleriz..
öle tabi canım ama üzüldüm bu sefer gerçekten, çok emindim bu ay bişiler var diyordum kendi kendimi ama allahım bu ay nasip etmedi ne yapayım sabırla beklyecem
öle tabi canım ama üzüldüm bu sefer gerçekten, çok emindim bu ay bişiler var diyordum kendi kendimi ama allahım bu ay nasip etmedi ne yapayım sabırla beklyecem
canmm hiç bir zaman kesin gözüyle bakma bişeye...
belirtiler çok yanıltıcı olabiliyo.ben adet olmadan önce kesin hamileyim diye bekliyodum... ama yok işte.
birdaha belirtilere takılmıcam onuruna bıraktım olca varsa olur ALLAHIN izninle.
sende bizimle hamile kalırsın canmm kaydirigubbakcemile5
exporter inan seni çok iyi anlıyorum
hayırlısı ols
inşallah canım allahım bizlere yardım etsin ben evlendikten 1 sene sonra hep istedim ama ev borcumuz vardı bitsin dedik sonra kocam biraz bekleyelim dedi ona hep söyledim bak 30 lu yaşlardayım sonra uğraşmayalım diye ama dinlemedi beni o sandıki bugün yaptık yarın hamile kalırım ama bak olmuyor işte
hayırlısı olsun canım hemen umudunu yitirme adette olmamışsın daha hic belli olmaz belkide hamişsindir :ecrin_bebek:
iyiyim azizecim sen nasılsın?
evet canmm kolay değil öle hamile kalmak...
ama kimide ilkten kalıyo...yeterki sağlıklı olsun hayırlı olsun geç olsun da güç olmasın canmm.
mehtap eşine söyledinmi canmm testti?
yok canım söylemedim söylemeyeyim diyorum geçen ay hasta olunca üzüldü, olmuyor mu bebeğimiz falan demeye başladı. oda üzülmesin şimdi
bide mehtapçım ben oğluma hamileyken adet günüm 2gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıkmıştı.
ama 2gün daha geçti hala adette olmamıştım tekrar test yaptım iki çizgi çıktı...
sendede böle olabilir canmm geç döllenmelerde testlerde adet geçse bile çıkmaya biliyo tatlım.
sen gününü bekle kuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?