Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canmm çok çalışmaylada olmuyo ki işte sırnaşık şey olsa olurdu beee :kedi:

Ben iyiyim canım...Kocamla gezdik iyi geldi vallah ama dışardayken bir baş ağrısı ama yinede gezdim...Şimdi yemek hazırlayacağım gelirim yine...

slm kızlar insan çocuk olması için uğraşınca başka birşey düşünmezmi yyav
ben bir tek kendim öle sanıyordum baktım burdaki herkes öylee insan kendini yalnız hissetmiyoo
kaydirigubbakcemile3

kızlar mrb bende sizler gbi hamiş olmak için habire gün sayanlardanım yok yumurtlama günü yok regl günü derken 1 yıl geçti hala tık yok birde eşimden ayrı şehirdeyim düzenli ilişki de yok..neyse ben reglmin 3.günü hormon testlei yaptrdım ama pazar gününe denk geldgi için dr a gösteremedm sizn bilgniz warsa beni aydınlatrmsnzz yaa lütfen çok korkuyorm kızlar fsh 6,97 lh 8,02 estradiol 51 tsh 1,23 progesteron 0,01 ya bu değerlern hepsi referans aralığnda ama progesteron değil gbi ondan bişey anlamadım ama bukadar düşük olması normal midirr

slm kızlar insan çocuk olması için uğraşınca başka birşey düşünmezmi yyav
ben bir tek kendim öle sanıyordum baktım burdaki herkes öylee insan kendini yalnız hissetmiyoo
kaydirigubbakcemile3

valla ben iki aydır resmen tüm vucudumu inceliyorum adet zamanlarına yakın hatta abarttım geçen ay adet olduğum halde genede kendimi hamile sanıyordum, bu ayda öle düşündüm ama rabbim vermedi. dün eşim yumurtlama zamanın geçti benimle işin yok bakıyorum diyord o bile alıştı artık :1shok:

ay kızlar ya sevıneyımmı cok şaşkınım ıyı dusunmek ıstıyorum ya burda dıs gebelıgı rsonra rahım kalınlasması falan dıe okuyunca kafam bulandı rahım kalınlasması olsaydı cıft cızgı cıkmazdı dımı

aman canım tadını çıkar hamilesin işte daha ne olsun... doktorada gidersin kontrollerini olursun sen eşine verdin mi müjdeyi

evet bılıyomusunz dün burdakı bazı arkadaslar test yapsana dedıler ben daha pztesıyı beklıcektım merak ettım sabah kalktım ilk 2 dersım bostu ama okulda nobetcı ogretmendım sabah gıtmem gerekıodu sonra eczaneye gıttım okulda test yapacaktım vazgectım arkadasımda yaptım evı yakın dıe bu sabah 9bucuklarda ogrendım esıme soledım coook sevındı ıns. hayırlısıyla hamılelgım devam eder

iyi akşamlar kızlar tebrik ederim canım darısı tüm bebek isteyenlerealkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadasım bebeg sen kac yıllık evlısın bebısın nezaman oldu nsl ogrendın adetın gecıkelı kacıncı gun olmustu ve kacıncı gun yaptın testını ve ogredıkten kacgun sonra dr ya gıttın kesecık gozuktu ben bugun ogrendım 4. gunum daha dogrusu nısan 4 de gecen ay adetım bugun 34.gun yanı dr bana haftaya persembe cuma gel dedı

arkadaşlaaaar ne olur gelin ya nete nerdesiniiiiz.ya öğlan yaptığım testi boş çöpe atmıştım.şimdi çöpe birşey atacakken baktım.çok silik pembe çizgi olmuş.ya bu kadar saat geçti geçerli midir bi akıl verin.ama 10 dk kadan sonrasını dikkate almayın diolaar

slm kızlar ben geldimbayanssulusmile.canım valla bilmiyomki sabah bi test daha yapsana ilk idrarla inş.sonuç istediğin gibidir tatlım:Saruboceq:

gözün aydın tatlım çok sevindimhihoyyyt herşey gönlünce olsun darısı başımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…