Kırk yılın başında dışarı çıktım ondada döktürmüşsünüz yani...
NAZO7 yıkmış gene ortalığı...NAZO7 hani bu ay hamileydim ben olmadı işte...Hemde çalışma rekoru kırmıştım...
ay mehtapçım biz o çift çizgiyi görsek valla bütün gece uyuyamayız heycandan dimi kızz boshayallersmile
slm kızlar insan çocuk olması için uğraşınca başka birşey düşünmezmi yyav
ben bir tek kendim öle sanıyordum baktım burdaki herkes öylee insan kendini yalnız hissetmiyoo
kaydirigubbakcemile3
ay kızlar ya sevıneyımmı cok şaşkınım ıyı dusunmek ıstıyorum ya burda dıs gebelıgı rsonra rahım kalınlasması falan dıe okuyunca kafam bulandı rahım kalınlasması olsaydı cıft cızgı cıkmazdı dımı
evet bılıyomusunz dün burdakı bazı arkadaslar test yapsana dedıler ben daha pztesıyı beklıcektım merak ettım sabah kalktım ilk 2 dersım bostu ama okulda nobetcı ogretmendım sabah gıtmem gerekıodu sonra eczaneye gıttım okulda test yapacaktım vazgectım arkadasımda yaptım evı yakın dıe bu sabah 9bucuklarda ogrendım esıme soledım coook sevındı ıns. hayırlısıyla hamılelgım devam eder
arkadaşlaaaar ne olur gelin ya nete nerdesiniiiiz.ya öğlan yaptığım testi boş çöpe atmıştım.şimdi çöpe birşey atacakken baktım.çok silik pembe çizgi olmuş.ya bu kadar saat geçti geçerli midir bi akıl verin.ama 10 dk kadan sonrasını dikkate almayın diolaar
evet bılıyomusunz dün burdakı bazı arkadaslar test yapsana dedıler ben daha pztesıyı beklıcektım merak ettım sabah kalktım ilk 2 dersım bostu ama okulda nobetcı ogretmendım sabah gıtmem gerekıodu sonra eczaneye gıttım okulda test yapacaktım vazgectım arkadasımda yaptım evı yakın dıe bu sabah 9bucuklarda ogrendım esıme soledım coook sevındı ıns. hayırlısıyla hamılelgım devam eder
slm kızlar ben geldimbayanssulusmile.canım valla bilmiyomki sabah bi test daha yapsana ilk idrarla inş.sonuç istediğin gibidir tatlım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?