civelekcim noldu hastalanmadin dimi:CüvCüv:
canım hastalanmadım ve gram belirti yok.cok gazlanıyorum ve belim ağrıo
ama idrarda hep negatif.p.tesi kan testinin sonucunu alcam ama yne de sanmam bu ay yok bence.
canim hayirlisi olsun...
cok umitlenme supriz olsun :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
ama gaz ve bel agrisi bi hamilelik belirtisidir unutma hihoyyytdelikafadulden
canım hastalanmadım ve gram belirti yok.cok gazlanıyorum ve belim ağrıo
ama idrarda hep negatif.p.tesi kan testinin sonucunu alcam ama yne de sanmam bu ay yok bence.
cnm ümidini kırmak istemem ama sana daha öncede yazmıştım sanırım okumadın.bu ay ilk denemeiz yazmıştın.korumayı bıraktıktan sonra adet dönemi karışıyor.benimde öyle olmuştu benim adetim her zamn gününde gelirdi ilk bıraktığım ay 7 gün geç gelmişti. sonrakindede benzer karışıklıklar oldu yine de söylüyorum inş. hamilesindir sonuçta ilk denemede de hamiel olanlar var.ama kafana çok takma biliyorum adet olmayınca insan dahada ümitleniyor bende çok ümitlenmiştim.kendini her türlü sonuca hazıtlıklı ol cnm opuyorumnanaktan
haklısın canım.inşallah birşey yoksa hemen hastalanırım da sıkıntım gider.kimyam bozuldu resmen.her kadın bilir bu hastalanamamak insanı çok etkiliyor.stres var üstümde.hastalanıp önüme baksam diyorum.
hemde nasıl etkiliyo bide bebek farsa ben kafayı yemiştim testte negaitf çıktı dedim niye hastalanamıyorum yani öyle kötüki adet olayım diye bile istiyorsun hakkında hayırlsıı olsun cnm benim ama hiç kendini üzüp yıpratma korunmamaya devam et adet düzene giriyor bir kaça ay sonra opuyorumnanaktan
kızlaaar geldi kırmızılar.rahatladım ya.iki arada kaldım kaç gündür.önümüzdeki ay sıkı çalışcam öptm şekerlerrr:)
rahatlamış olduğuna sevindim cnm umarım herşey gönlünce olur.bi dahaki aya inş. :Saruboceq::Saruboceq:
kızlaaar geldi kırmızılar.rahatladım ya.iki arada kaldım kaç gündür.önümüzdeki ay sıkı çalışcam öptm şekerlerrr:)
kızlar buyrun yeni topikimiz hazır kaydirigubbakcemile5
bebeklerimizi beklerken burdan doğurana kadar beraberiz inşallah kaydirigubbakcemile5
slm kızlar
slm cnm nasılsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?