Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım hastalanmadım ve gram belirti yok.cok gazlanıyorum ve belim ağrıo
ama idrarda hep negatif.p.tesi kan testinin sonucunu alcam ama yne de sanmam bu ay yok bence.

canim hayirlisi olsun...
cok umitlenme supriz olsun :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
ama gaz ve bel agrisi bi hamilelik belirtisidir unutma hihoyyytdelikafadulden

canim hayirlisi olsun...
cok umitlenme supriz olsun :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
ama gaz ve bel agrisi bi hamilelik belirtisidir unutma hihoyyytdelikafadulden

evet öyleymiş ama bakıcaz artık.hayırlısı olsun tatlım.inş sevindirir bizi en kısa zamanda...

tesekkurler kızlar ıns. allahım saglıklı bı bebek ve gebelık gecırmemı nasıp eder dıs gebelık veya kalp atısı olmaz dıye cok korkuyorum allah korusun bu onumuzdekı persembe kese bellı olmus olumu dun adetım gecıkelı 4.gundu pozıtıf cıktı bugunde yaptım sabah yıne pozıtıf,bırde arkadaslar 20lik dişim cok agrıo kulagıma vuruyo cektırmem uygun olma deme ılac falan ? dr ye sordum ılk 3 ay uygun olmaz dedı ama bılemıyorum

canım hastalanmadım ve gram belirti yok.cok gazlanıyorum ve belim ağrıo
ama idrarda hep negatif.p.tesi kan testinin sonucunu alcam ama yne de sanmam bu ay yok bence.

cnm ümidini kırmak istemem ama sana daha öncede yazmıştım sanırım okumadın.bu ay ilk denemeiz yazmıştın.korumayı bıraktıktan sonra adet dönemi karışıyor.benimde öyle olmuştu benim adetim her zamn gününde gelirdi ilk bıraktığım ay 7 gün geç gelmişti. sonrakindede benzer karışıklıklar oldu yine de söylüyorum inş. hamilesindir sonuçta ilk denemede de hamiel olanlar var.ama kafana çok takma biliyorum adet olmayınca insan dahada ümitleniyor bende çok ümitlenmiştim.kendini her türlü sonuca hazıtlıklı ol cnm opuyorumnanaktan

haklısın canım.inşallah birşey yoksa hemen hastalanırım da sıkıntım gider.kimyam bozuldu resmen.her kadın bilir bu hastalanamamak insanı çok etkiliyor.stres var üstümde.hastalanıp önüme baksam diyorum.

hemde nasıl etkiliyo bide bebek farsa ben kafayı yemiştim testte negaitf çıktı dedim niye hastalanamıyorum yani öyle kötüki adet olayım diye bile istiyorsun hakkında hayırlsıı olsun cnm benim ama hiç kendini üzüp yıpratma korunmamaya devam et adet düzene giriyor bir kaça ay sonra opuyorumnanaktan

amin canım sağolasın cümlemizin inşaallah.Allah isterse verir diyorum ama aklımda da yok değil.biraz belirti olsa hastalancam deyip kurtulcam bu varsayımdan.neyse takmamam lazıııım:çok üzgünüm:

kızlaaar geldi kırmızılar.rahatladım ya.iki arada kaldım kaç gündür.önümüzdeki ay sıkı çalışcam öptm şekerlerrr:)

kızlar buyrun yeni topikimiz hazır kaydirigubbakcemile5
bebeklerimizi beklerken burdan doğurana kadar beraberiz inşallah kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı olsun topicin .
inşallah birsürü hamişiniz olur.
darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…