Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

haklısın canm.ay kıyamam ben ona üzülmesin hiç o..daha belli olmadan benmsiyo insan ya.bu nasıl bi duygu.olabilir düşüncesi bile adepte ediyo seni.

öyle bi duygu işte canım hele birde kesin hamileliğini öğren onu içinde hisset bak göreceksinki dünynın en güzel duygusu Rabbim isteyen herkeze nasip eder inş.:Saruboceq::CüvCüv:

civelekcim yaaa nerde bu kızlar kimsecikler yok lmaz:

çok sevindim arkadaşım hayırlı olsun..

merhaba ben 7 yıllık evliyim 4,5 yaşında bir kızım var ikinciye niyetleniyoruz kızım kardeş istiyor ama ben 2-3 ay daha beklemek istiyorum hamileliğime gelince bende senin gibi 4. günü yapmıştım hemen doktora gitmedim ama 10 gün kadar sonra ölüyorum diye gittim doktora bulantım, kusmalarım başladı lavabodan çıkamaz durumdaydım hemen gittik özel muayenanesine hamile olduğumu bunların olucağını söyledi sonra düzenli olarak dr gittim

bence hamilesin bende senin gibi test yapmıştım inşallah hamilesindir....opuyorumnanaktan

tebrik ederim tatlimm...kaydirigubbakcemile5
cok sevindim senin adina ama oyle dis gebelikmi bosmu diye dusunme kendimden biliyorum kurdukca daha cok kuruyo insan...haftaya keseni gorursun sonra bebisini sonrada pit pit kalbinin atisini duyarsin insallah canim:CüvCüv::Saruboceq:
hakkinda hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah:Saruboceq:kucagina aldigin gunleride paylasmak dilegiyleopuyorumnanaktan:CüvCüv:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar bakın ne okudum...Vallah ne bulursam burda paylaşıyorum...ıster doğru olsun ister yanlış...Denemediğimiz yol kalmadı yani...Karar verdim ama ben bu ay hiç bişey yapmayacağım...Okadar şey yaptım olmadı olmadı...Allah ne zaman ol derse o zaman olacak...
ılk olarak bizim orgazm olmamız gerekiyo ki o kasılma hareketleriyle spermler rahime ulaşabilsin...Sonra birde spermler içinizdeyken rahim kaslarınızı çalıştırın...Nefes verirken idrar tutar gibi içinize doğru çekin bu harekette spermlerin rahime ulaşmasında çok etkiliymiş...Birde tabi 1 saat kadar yataktan kalkmayın...

çok üzgünüm canım sıkıldı, testi yaparken ne kadar dua etmiştim ya bebişim olsun diye ama olmadı gene bu ay

slm cnm test yapmışın negatif çıkmış cnm benim sakın kendini yıpratma tabiki üzülüceksin Ama herşeyde hayır vardır.Rabbim ol demeden hiç birşey olmaz.Hep beraber burda nelerini okuduk bebeğini kaybedenler,uzun süre olmayıpta umudunun bittiği yerde hamile kalanlar.Yani zamanı elbet gelecektir.Hem daha adet günün gelmedi belki orda bi süprizle karşılaşırsın umarımda böyle olur.Ben önceki aylarda çok takıyodum belirti aarıyodum ama sağolsun çevremdekiler ve burda okuduklarım beni bi nebzede olsa kendime getirdi.Sonuçta ucunda ölüm yok rabbimden senin için hayırlı zamanı bekle cnm biliyorum zor oluyo beklemek rabbim hepmize sabırla o güzel haberi beklemeyi nasip etsin. :Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…