canm yarın alıp sonraki sabah yapcam hem vakit geçsin biraz.psikopata bağladım yav dünden beri 3 oldu bu:)
sıkma canın tatlım hayırlısı olsun hem bebişin varsa onuda üzersin :CüvCüv:
haklısın canm.ay kıyamam ben ona üzülmesin hiç o..daha belli olmadan benmsiyo insan ya.bu nasıl bi duygu.olabilir düşüncesi bile adepte ediyo seni.
öyle bi duygu işte canım hele birde kesin hamileliğini öğren onu içinde hisset bak göreceksinki dünynın en güzel duygusu Rabbim isteyen herkeze nasip eder inş.:Saruboceq::CüvCüv:
sorma grf.yalnız bıraktılar bizi ya...
evet bılıyomusunz dün burdakı bazı arkadaslar test yapsana dedıler ben daha pztesıyı beklıcektım merak ettım sabah kalktım ilk 2 dersım bostu ama okulda nobetcı ogretmendım sabah gıtmem gerekıodu sonra eczaneye gıttım okulda test yapacaktım vazgectım arkadasımda yaptım evı yakın dıe bu sabah 9bucuklarda ogrendım esıme soledım coook sevındı ıns. hayırlısıyla hamılelgım devam eder
mrb kızlar nslsın ya benımlede konusun canım sıkılıyor tek basıma
arkadasım bebeg sen kac yıllık evlısın bebısın nezaman oldu nsl ogrendın adetın gecıkelı kacıncı gun olmustu ve kacıncı gun yaptın testını ve ogredıkten kacgun sonra dr ya gıttın kesecık gozuktu ben bugun ogrendım 4. gunum daha dogrusu nısan 4 de gecen ay adetım bugun 34.gun yanı dr bana haftaya persembe cuma gel dedı
slm kızlar test yaptım bugun gecıkelı 4.gunudu merak ettım bırde sızlerden test yapsana dıyenler oldu ve yaptım cıft cızgı cıktı ama bırısı cok koyu dıgerı okdar koyu degıl ama goruluyo durun eklıyeyım bırde bu dıs gebelık nedır ya oyleyse dıye cok korkuyorum haftaya cuma gıdecegım dr ye dıs gebelık olsaydı pozıtıf cıkmazmıydı belırtılerı neler benım bu salı olcaktı salı erken saatler de sabahleyın tırnak kadar pembe leke geldı sonra gelmedı bısı
çok üzgünüm canım sıkıldı, testi yaparken ne kadar dua etmiştim ya bebişim olsun diye ama olmadı gene bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?