iim senn
selaam
aslmm:dance:
iim senn
bende iyiyim cnm.. yaa ben bişey sorcam benim adetim 11 inde 9 unda test yapsam olurmu sence 2 gün kala. malum yarın anneler günü ya diyorum ki belki güzel bir haber olur. tabi testi evde bualbilirsem yapcam boshayallersmile
canım herkese göre değişir.kimisinde 5 gün önceden belli oluyor,kimisinde ise günü geçmeden çıkmıyor.yani çıkabilirde.ama negatif olsa bile üzülme.geç yumurtlama olabilir canım.o zaman ancak kanda çıkar.idrara geçmesi daha uzun bi süre alıyor.
haklısın cnm napcam bilmiyorum eğerki bebiş varsa bunu yarın öğrenmeyi çok istiyorum dua ediyorum bebiş varsa testi bulayım yoksa bulamayayım ozman adet günümü beklicem çünkü.Rabbim hepimzie hayırlısını versin. :Saruboceq:
amin canım.Rabbim isterse verecek biz sadece çabalıyoruz.o yüzden oluruna bırak çok sıkma kendini tatlım.
sağol tatlım opuyorumnanaktan inşallah bebişin göbüşüne konar :Saruboceq:canım hayırlı olsun topicin .
inşallah birsürü hamişiniz olur.
darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma :Saruboceq:
Kızlar bakın ne okudum...Vallah ne bulursam burda paylaşıyorum...İster doğru olsun ister yanlış...Denemediğimiz yol kalmadı yani...Karar verdim ama ben bu ay hiç bişey yapmayacağım...Okadar şey yaptım olmadı olmadı...Allah ne zaman ol derse o zaman olacak...
İlk olarak bizim orgazm olmamız gerekiyo ki o kasılma hareketleriyle spermler rahime ulaşabilsin...Sonra birde spermler içinizdeyken rahim kaslarınızı çalıştırın...Nefes verirken idrar tutar gibi içinize doğru çekin bu harekette spermlerin rahime ulaşmasında çok etkiliymiş...Birde tabi 1 saat kadar yataktan kalkmayın...
merhaba kızlar.bugün doktor randevum vardı ve keseciğimizi gördük.allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve bebek isteyen herkesin de hayırlısıyla isteklerine kavuşmalarını nasip etsin.doktorum, bebeğin sana anneler günü hediyesi oldu dedi :) tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.
tebrikler.saglikla insallah..:hulya:merhaba kızlar.bugün doktor randevum vardı ve keseciğimizi gördük.allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve bebek isteyen herkesin de hayırlısıyla isteklerine kavuşmalarını nasip etsin.doktorum, bebeğin sana anneler günü hediyesi oldu dedi :) tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.
hadi hayırlı olsun :) bende salı günü gittim keseyi gorduk onumuzdeki sali tekrar cagırdı kalp atısını duyabilirmiyiz die.. seni ne zaman cagırdı kalp atısını duymak içinn ?
nasılsınızz benim bugun adet olmam gerekio du olmadım ve ara sıra sancı gırıyo kasıklarıma önceden böle olmazdı kasıklarım şişerdi belim ve kasığım çok az ağrırıdı sonra ilk gün adetim az gelirdi ağrı olmadan 2. gün sökerdi ve sancılı olurdu ... bakalım hayırlısı farklı hissediorum şimdi biraz daha beklimm sonra test alırım bendeeeee ve haberleri veririm
canim benim 5.haftamda kanamam oldu ozaman gittigimde keseyi gordukeyvahedigeldismilesaol Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah... sen ne zaman duydun kalp atıslarını...
canim benim 5.haftamda kanamam oldu ozaman gittigimde keseyi gordukeyvahedigeldismile
6.haftada bebisim olmustu onu gordum...opuyorumnanaktan
7.haftadada kalp atislarini duydum...:ecrin_bebek:
sukur simdilik hersey yolunda gidiyo 13.haftamiz bitti 14 e giriyoz.bi sorunda cikmaz insallah:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?