Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bende iyiyim cnm.. yaa ben bişey sorcam benim adetim 11 inde 9 unda test yapsam olurmu sence 2 gün kala. malum yarın anneler günü ya diyorum ki belki güzel bir haber olur. tabi testi evde bualbilirsem yapcam boshayallersmile

canım herkese göre değişir.kimisinde 5 gün önceden belli oluyor,kimisinde ise günü geçmeden çıkmıyor.yani çıkabilirde.ama negatif olsa bile üzülme.geç yumurtlama olabilir canım.o zaman ancak kanda çıkar.idrara geçmesi daha uzun bi süre alıyor.

haklısın cnm napcam bilmiyorum eğerki bebiş varsa bunu yarın öğrenmeyi çok istiyorum dua ediyorum bebiş varsa testi bulayım yoksa bulamayayım ozman adet günümü beklicem çünkü.Rabbim hepimzie hayırlısını versin. :Saruboceq:

amin canım.Rabbim isterse verecek biz sadece çabalıyoruz.o yüzden oluruna bırak çok sıkma kendini tatlım.

amin canım.Rabbim isterse verecek biz sadece çabalıyoruz.o yüzden oluruna bırak çok sıkma kendini tatlım.

aynen öyle cnm zaten bu ay kendimi baya bi rahatlattım rabbim zamanını biliyo ben hayırlı vakti diliyorum ssadece bu ay eğer bebiş bvarsa yarın öğrenmekl istiyorum. zemuszemus

slm kızlar dr geldım cok şükür melegım iyiydi kıpır kıpırdı anneye babaya el salladı ayak salladı taklaa attı ben gec döllenmişim galıba kızlar dr öyle dedı 11+5 göründü bebegım o yuzden cinsiyetı falan belli degıldı daha ense kalınlıgına bakacaktı oda olmadı yan dönmesi gerekıyormuş bizim kı sırtüstü yatmıştı haftaya cumartesi yıne gidecegim hem ikili test için kan vercem hemde ense kalınlıgı ölçülecek cok şükür kızlar rabbim herkese yaşatsın
dualarım sizlerle kızlar ben cok ümitsiz biriydim belkı şimdi sizlerde öylesiniz ama rabbım cok büyük herşeyden ümıt kesiliyor ama ondan kesilmiyor

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar.bugün doktor randevum vardı ve keseciğimizi gördük.allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve bebek isteyen herkesin de hayırlısıyla isteklerine kavuşmalarını nasip etsin.doktorum, bebeğin sana anneler günü hediyesi oldu dedi :) tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.

canım hayırlı olsun topicin .
inşallah birsürü hamişiniz olur.
darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma :Saruboceq:
sağol tatlım opuyorumnanaktan inşallah bebişin göbüşüne konar :Saruboceq:

canm valla ben hiç bakmıcam oldumu diye bıraktım öle yataktada 1saat duramam 10 dk.öle duruyom yeter olcaksa olur olmıcaksa istersen hiç kalkma yine olmaz sempatiksalakcinni

hadi hayırlı olsun :) bende salı günü gittim keseyi gorduk onumuzdeki sali tekrar cagırdı kalp atısını duyabilirmiyiz die.. seni ne zaman cagırdı kalp atısını duymak içinn ?

nasılsınızz benim bugun adet olmam gerekio du olmadım ve ara sıra sancı gırıyo kasıklarıma önceden böle olmazdı kasıklarım şişerdi belim ve kasığım çok az ağrırıdı sonra ilk gün adetim az gelirdi ağrı olmadan 2. gün sökerdi ve sancılı olurdu ... bakalım hayırlısı farklı hissediorum şimdi biraz daha beklimm sonra test alırım bendeeeee ve haberleri veririm

tebrikler.saglikla insallah..:hulya:
hadi hayırlı olsun :) bende salı günü gittim keseyi gorduk onumuzdeki sali tekrar cagırdı kalp atısını duyabilirmiyiz die.. seni ne zaman cagırdı kalp atısını duymak içinn ?

hayirli olsun bebisin..saglikla gelsin insallah opuyorumnanaktan

hakkinda hayirlisi canim..
insallah seninledir bebisin..:Saruboceq:
degilsede durmak yok son surat calismalara devam yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

hayirli olsun bebisin..saglikla gelsin insallah opuyorumnanaktan[/QUOTE]

saol Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah... sen ne zaman duydun kalp atıslarını...

saol Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah... sen ne zaman duydun kalp atıslarını...
canim benim 5.haftamda kanamam oldu ozaman gittigimde keseyi gordukeyvahedigeldismile
6.haftada bebisim olmustu onu gordum...opuyorumnanaktan
7.haftadada kalp atislarini duydum...:ecrin_bebek:
sukur simdilik hersey yolunda gidiyo 13.haftamiz bitti 14 e giriyoz.bi sorunda cikmaz insallah:CüvCüv:

slm kızlar ben geldim huuuu kimse yokmubayanssulusmile

insallah hamileligini sonuna kadar sorunsuz gecirirsin ve saglıklı bi şekilde kucagına alırsın bebişini salı günü gidicem doktora bakalım kalp atısını duycakmıyım inşallah duyarım dr ultrasonda duymazsa Alttan muayene eder mi ? hamilelikte bazıları ediomus alttan muayene ben istemiyorum korkuyorum bebege bişe olur diee :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…