kıslaaaaaaaaaaaar kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hayatım hayırlı olsun rabiacımmmmmmm test pozitif çıkmışşşşşşşşşşşş gözün aydın
bende şimdi açtım hülyacım nasılsına.s.
sağol cnm rabbim inş. tamamına erdir.Ama genede günümden sonra bi kan testi yaptırcam. Umarım hepimiz bu güzel haberi alırız.Çok güzel bir duygu ama şuan yarım yamalak yaşıyorum.Tuhaf bişey hep 2.çizgiyi bekle çıkıncada acaba test doğrumu düşüncesi eyvahedigeldismile
senin günün nasıl geçti sende hiç çocuk varmıydı cnm.
doğrudur hayatımmmmm bi kan testi yapıp içini rahatlatırsınnnnn içini ferah tutttt tadını cıkar kötü şeyler düşünmeeee canımm bence bu iş tamamdır hayatımmm allah tamamına erdirsin çok sevindimmmm gülüm yaaaaaaolumunekankayizsmiledelikafadulden
iyi akşamlarrr öncelikle herkezin anneler günü kutlu olsun a.s. adetimin gecikmesinin 2. günü biraz daha geçsin test yapıcamm kendimdeki deişiklikler çok gaz var ve kasıklarıma ara sıra sancı girip çıkıo sol ayağımın altına sancı gırıp çıkıo 3 gün öncesinde çok halsızdım sureklı uyumak ıstıodum göğüslerim şişti önceden acırdı şimdi acımıo önceden bel hata yıne gırdı sancı yıne geçtı kafamçokkarıştı bakalım hayırlısı kendımı farklı hıssedıorum:1hug:
hayır canım benim ilk olcak rabbim verirseeeee bekliyorum sabırla umutlaaaaa olur inşallah canım yaaaaaaaa senin varmı bebişinnnn yoksaaaaaaaaa:ecrin_bebek:
kahve yaptım kendimeeeeee içiyorum sekerimmmmmmm
yok tatlım benimde ilk olacak rabbim izin verirse.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
bu gün bi terslik yaşadım bide cnm yaa baş parmağımı kestim etim ucundan kotu çok kanadı sardık ama sargı bezinde gene kan oldu sanırıma artık durdu.RAbbim beterinden korusun genede hepmizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?