Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Bu arada kızlar ben hala adet olmadım, sadece belim ve dokununca gögüslerim ağrıyor bu nedendir bilmem ama göğüs uçların soyuluyor. Bekliyorum bakalım ne olacak.

gelişmelerden haberdar ederim

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Anneler gününüz kutlu olsun hanımlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN GUSEL ANNELER VE GELECEGIN ANNE ADAYLARI:asigim::CüvCüv:

cnm benim adetim salı günü ama ben bugün test yapmak istedim amlum anneler günü ya eğerk idedim varsa bişey bizimkilere güzel bi hediye olsun. bneim evde uzun zamandır duran bir test vardı ekim veya kasım ayında almıştım sonrada kullanmadım.bugün dikkatimi çekti üzüerinde bi tarih var 09/2009 onun üzerindede lot numarası var testin markası lena erken gebelik testi. bu arada test pozitif çıktı.ikinci çizgi silikte olsa çok belli. şimdi kafam karıştı bu tarih son kullanma tarihimi üretim tarihimi eyvahedigeldismile

valla cnm benim sana diyeceğim hemen bi test daha yap testin tarihi geçmişte olabilirro zamanda yanlış verir ttkrrla testii inş hamişsindirr

cnm zaten tekrarlıcam eşime söyledim nöbetçi eczaneden alsın diye bende o zmanaa kadar idrarımı tutayım diyorum. ya aslında beni yanıltan biz testi tanıdık eczanemizden alıyoruz tarihi geçmiş test vereceğinide sanmıyorum çünkü biz ekim sonu kasım başı gibi o aralarda aldık oysaki testin üzerinde eylül var anlamadım gitti.bu markayı araştırdım ama bununla ilgili bi açıklama bulamadım

takma eşin getircekmiş nasıl olsaaa merak ettim bak şimdii ne zaman gelirr seninkii

üfff daha gitmedi çamaşır makinasının bitmesini bekliyorum birlikte gitcez ben annelerinde beklicem onu.öğrenirsem mutlaka sonucu yazıcam cnm tekrar yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Bu arada cnm anneler gününde kutlu olsun opuyorumnanaktan

tmm bekliorumm cnmm saol seneye 2bebeişimle kutlucamm.darısıs başına senin ilkmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…