Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kizlarr benimde dun bugun olmam lazimdi ama olmadim hic bir belirtiomde yokk .heyecanöllanmaya basladim benn .ama bundan 5 gun once kahve rengi su gibi bisey geldi 2 3 damla o gun bugun yokk .bide bu sabah esimle beraber olduk:kedi kahve rengi yine geldii nedir ki acaba .yoka olacammi ki kizlar cevap verir misinizzeyvahedigeldismile

slm kızlar
2 gündür pek girememiştim
Anneler gününüz kutlu ols.
hamile arkadaşları tebrik ederim
uzaklarda86 senide tebrik ederim cnm

Selam kizlar, ne zamandir giremedim, aslinda pek düsünmemek icin girmek istemedim....anneler gününüz kutlu olsun, insallah bizlerede güzel bir anneler günü hediye bebis olur bizimle olur, Allah'tan hayirlisi insallah

a.s.Arkadaşlar 5 gündür giremiyordum nete sayfalar almış başını gitmiş:dance: Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun.:CüvCüv:

Bu gece gördügüm rüyayi anlatnmak istiyorum size : annemlere ait bir evden geciyormusuz babam ben ve kardeslerim, o ev bos daha yeni yapilmis, ve alt kata iniyoruz, bir aile yeni tasinmis oraya. Bizi sofraya davet ediyorlar ve ben kabul etmiyorum, gitmeliyiz diyorum. Bir yasli kadin bana cok tatli oldugumu söylüyor, oglum var seni ona alayim diyor bana!!! bende birsey demeye kalmadan, gögüslerimi elliyor (disdan tabi) ve bunlar nasil olmus böyle süt dolmuslar yada süt doluyorlar diyor, orasini tam hatirlamiyorum, sen hamilemisin diyor, bende evliyim zaten diyorum olabilir diyorum ve o evden ayriliyoruz, baska yerlere gidiyoruz babamlan... daha si varda ben pek hatirlamiyorum...böyle bir rüya gördüm iste, hayirlisi yaaa Allah en hayirlisini bilir...

cnm rüyan hayırlı olur inş. umarım hamileliğiniz müjdecisi olur:Saruboceq:

bende bu sabah test yaptım ama sonradan farkettim testin tarihi geçmiş ve silik ikinci çizgi çıktı. sonra yeni bir test aldım ve ordada 2. çizgiyi silik gördüm hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum adetim salı günü

Allah'tan hayirlisi canim, eger silik ciktiysa demekki birseyler var!!! kan testi yaptirsan ii olur bence:))) Allah gönlüne göre versin canim

neese ben cikiyorum görüsürüz, insallah güzel haberlerini alirim tekrar gelince, öptüm..

hayatım hayırlı olsun rabiacımmmmmmm test pozitif çıkmışşşşşşşşşşşş gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…