CENNETKOKULUM inşallah hamilesindir...
napıosun diloş
Bu gece gördügüm rüyayi anlatnmak istiyorum size : annemlere ait bir evden geciyormusuz babam ben ve kardeslerim, o ev bos daha yeni yapilmis, ve alt kata iniyoruz, bir aile yeni tasinmis oraya. Bizi sofraya davet ediyorlar ve ben kabul etmiyorum, gitmeliyiz diyorum. Bir yasli kadin bana cok tatli oldugumu söylüyor, oglum var seni ona alayim diyor bana!!! bende birsey demeye kalmadan, gögüslerimi elliyor (disdan tabi) ve bunlar nasil olmus böyle süt dolmuslar yada süt doluyorlar diyor, orasini tam hatirlamiyorum, sen hamilemisin diyor, bende evliyim zaten diyorum olabilir diyorum ve o evden ayriliyoruz, baska yerlere gidiyoruz babamlan... daha si varda ben pek hatirlamiyorum...böyle bir rüya gördüm iste, hayirlisi yaaa Allah en hayirlisini bilir...
cnm rüyan hayırlı olur inş. umarım hamileliğiniz müjdecisi olur:Saruboceq:
bende bu sabah test yaptım ama sonradan farkettim testin tarihi geçmiş ve silik ikinci çizgi çıktı. sonra yeni bir test aldım ve ordada 2. çizgiyi silik gördüm hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum adetim salı günü
kıslaaaaaaaaaaaar kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bende bu sabah test yaptım ama sonradan farkettim testin tarihi geçmiş ve silik ikinci çizgi çıktı. sonra yeni bir test aldım ve ordada 2. çizgiyi silik gördüm hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum adetim salı günü
bende şimdi açtım hülyacım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?