Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bilgilerin için sağol cnm gerçekten doğru söylüyosun aynı belirtiler oluyomuş.o yzüden en iyisimi biz belirti aramaktan vazgeçip günümüzün geçmesini beklemeliyiz.

kızlar lütfen bana dua edin.öğleden sonra kan sonuçlarım çıkacak.Rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için.

bilgilerin için sağol cnm gerçekten doğru söylüyosun aynı belirtiler oluyomuş.o yzüden en iyisimi biz belirti aramaktan vazgeçip günümüzün geçmesini beklemeliyiz.

evet canıım ınananın ben okadar uzuluyodumkıı bı oglum olmasına ragmenn nıye olmuyo diee
2 yıl korunmadım ama gelecegı zaman bu zmanamışş demekk sımdı arkadaslarımı okuyorummda aynen bende oyleydıım ama rahat olun cok onemlıı

kislar gene basim dondu gecmisi okumaktan kafamçokkarıştı
ayy ama bu ay cogaliyoz eminim bundan bakalim kimler geliyo yukaridaki listeye insallah hepiniz gelirsiniz:CüvCüv:zemuszemus

günaydın kızlarrr
cennetkokulum inşallah mutlu haberini alacağız :Saruboceq:
bu arada geçmişi okuyamadım civelek ne yaptı bilen var mı? onun da sonucunu bugün öğrenecekti.
Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah.

inş.bu gunde adet olmadım cuma günü yapıcam annemim yanına gıdıp onla beraber yapmak istiyorum da ondan beklıorum opuyorumnanaktan inş. hepimiz güzel haberler veririz birbirimize olumunekankayizsmile

inş. cnm güzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

hadi bakalım bu gün güzel haberler alacağızzzz inşallahhhhh opuyorumnanaktan

yarın doktora gitcm inşallah kalp atışlarını duyarım yaa eyvahedigeldismile sanki duyunca inancam hamile olduguma hala hamileyim gibii gelmio :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…