kızlarr 4 aylık bı hamıle olaraak sıze solemek ıstedıgım bısey var adet belırtılerıne hıc takılmayın cunku adet ıle hamıleleık beşlırtısı aynıı ben hıc umutlu degıldımm cunku adet belırtılerımı o kadar sıddetlıı yasıyodumkı halbukı hamıleymısımm ve ılk ıkı ay surduuu ay adet olacam dıye hep dusundum hamıleyken bılee oyuzden relaxs olunn kendınız bırakııınnn sonra uzuldugunuz gunlere guleceksınızz var bı zamanı elbett kızlaaar
cnm inş. hayırlısı olur.güzel haberlerini duyarız.opuyorumnanaktan
bilgilerin için sağol cnm gerçekten doğru söylüyosun aynı belirtiler oluyomuş.o yzüden en iyisimi biz belirti aramaktan vazgeçip günümüzün geçmesini beklemeliyiz.
kızlar lütfen bana dua edin.öğleden sonra kan sonuçlarım çıkacak.Rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için.
kızlar lütfen bana dua edin.öğleden sonra kan sonuçlarım çıkacak.Rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için.
aytüll canım inşllah hamilesindir canım hiç test yapmadın mıııııı
inş.bu gunde adet olmadım cuma günü yapıcam annemim yanına gıdıp onla beraber yapmak istiyorum da ondan beklıorum opuyorumnanaktan inş. hepimiz güzel haberler veririz birbirimize olumunekankayizsmile
arkadaslar benide listeye eklermisiniz ?
gelse bir beklemek çok zor ya ...
benimde hiç aklıma gelmedi beni de ekleyin listeye sat 23 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?