Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

merhaba cnm katıldın bileeee opuyorumnanaktan eee kendinden bahsetsene birazzzzhihoyyyt

28 yaşındayım 9 aylık evliyiz ilk günden bu yana korunmuyoruz ama olmadı malesef tutturamadık bir türlü heheh Eşimin sperm sayısı 8 milyon çıktı ilaç kullanıyor ve keçi boynuzu pekmezi içiyor.bugün reglimin 6.günündeyim ateş ölçme,ovülasyon testi ve preseed kullanacağım hayırlısıyla beklenmeyen günüm 1 haziran

Son düzenleme:
yarın doktora gitcm inşallah kalp atışlarını duyarım yaa eyvahedigeldismile sanki duyunca inancam hamile olduguma hala hamileyim gibii gelmio :kedi:

canim ben unutuyom bile bazen hamile oldugumukaydirigubbakcemile3
ama kalp atislarini duymak tabi daha inandirici geliyo insana...rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah:Saruboceq::CüvCüv:

Kızlar,

kötü haber adet olmaya başladım ya ne yazıkkı üfffffffffffffffffmafoldumben

canım üzülmek yok önümüzde daha çok ay var yeterki biz ümidimizi kaybetmeyelim dyrmak yok çalışmaya devam:kedi:moralini yüksek tut kocişine iyi bak nasip ne zamansa o zaman olur tatlım hihoyyythihoyyyt

canım üzülmek yok önümüzde daha çok ay var yeterki biz ümidimizi kaybetmeyelim dyrmak yok çalışmaya devam:kedi:moralini yüksek tut kocişine iyi bak nasip ne zamansa o zaman olur tatlım hihoyyythihoyyyt

Yok valla çok üzülmedim cuma günü test yapınca daha çok üzülmüştüm, hazırladım kendimi.

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşümüze :CüvCüv: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

Yok valla çok üzülmedim cuma günü test yapınca daha çok üzülmüştüm, hazırladım kendimi.

üzülme zaten canım benim üzülmek asilik zaten Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman alırız bebi,şleri kucağımıza:CüvCüv:

canim ben unutuyom bile bazen hamile oldugumukaydirigubbakcemile3
ama kalp atislarini duymak tabi daha inandirici geliyo insana...rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah:Saruboceq::CüvCüv:

ewet duyabilirmiyim sence yarın sata gore 6+6 olcak eyvahedigeldismile

amiiiiiiiiiiiin inşallahh tum bebek isteyenlerin bu ay burda guzel haberlerini duyarız hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…