günaydın kızlarrr
cennetkokulum inşallah mutlu haberini alacağız :Saruboceq:
bu arada geçmişi okuyamadım civelek ne yaptı bilen var mı? onun da sonucunu bugün öğrenecekti.
Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah.
cenet kokulum tebrikler a.s.
exporter canım sende sakın üzülme
ewet duyabilirmiyim sence yarın sata gore 6+6 olcak eyvahedigeldismile
amiiiiiiiiiiiin inşallahh tum bebek isteyenlerin bu ay burda guzel haberlerini duyarız hihoyyyt
kesinlikle haklısın.
şimdi dikkatimi çekti ikimizde 13 mayısı bekliyoruz. sende var mı belirtiler hiç??
Kızlar,
kötü haber adet olmaya başladım ya ne yazıkkı üfffffffffffffffffmafoldumben
olsun tatlım kısmet yerimseniben bu son adetin olur inşallah :Saruboceq:
tatlım okul saatide geliyo çıkıcam birazdan bi size bakıyım dedim yerimseniben
belki güzel haber alırım dedimhihoyyyt
cnm benim fazla üzüp yıpratma kendini.Rabbim hayırlı zmanı biliyor.Herşeyin hayırlısnı istemiyomuyuz.Demekki bebişinin daha zamanı varmış.Güzel şeyler düşün stres yapma çok rahat bir ay geçir.KAfaya taktıkça inanki olcağı varsada olmuyo hayırlısı tatlım inş. bidahaki aya güzel haberlerini duyarız :Saruboceq::Saruboceq:
gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşümüze :CüvCüv: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:
kızlar beni tebrik edenleri ve güzel dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Umarım kan testide öyle çıkar o ana kadar sevinemiyorum daha.Rabbim burdaki herkese bebişini en kısa zamnda hayırlısıyla versin.
yokkcanım takmıyorum çünkü cuma günü hazırlamıştım kendimi ama gene ya varsa diyordum. Haziran ın ilk haftası tataile çıkacam kısmetse o yüzden rahat olurum. allahım ne zaman isterse o zaman olur dimi.
hadi canım sende al sonuçlarını bekliyorum
tmm canım bu ara pek girmiyosun giersende çabuk çıkıyosun:çok üzgünüm:cumartesi akşam nasıl geçti oğluşsuz
Benide eklermisin azize listeye 1 haziran :)
Benide eklermisin azize listeye 1 haziran :)
hoşgeldin aramızahihoyyyt
VALLA SABAHI ZOR ETTİM :sinifsinif:
NEYSE Kİ EŞİMLE KAHVALTIDAN SONRA GİTTİK AŞKIMI ALMAYA hihoyyyt
EVET CANMM PEK GİREMEDİM BU ARA
NETE...OKULDAN GELİNCEDE TEMİZLİK YAPICAM YEMEK ÜTÜ -tatlicadiarzu- OOOOOOOO ÇOOOOOOKK İŞİM VAR YAAA :1shok:
EKLERİM TATLIM yerimseniben HOŞGELDİN hihoyyyt
hoşbuldum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?