Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

inş. cnm amin hepimizin gönlüne göre versin.yanlış hatırlamıyosam civelek adet olmuştu ve rahatlamıştı

ewet duyabilirmiyim sence yarın sata gore 6+6 olcak eyvahedigeldismile

amiiiiiiiiiiiin inşallahh tum bebek isteyenlerin bu ay burda guzel haberlerini duyarız hihoyyyt

canim gec dollenme olmadiysa duyarsin insallah bu kadar buyutme bi aksilik cikmaz allahin izniyleyerimseniben:CüvCüv:

kesinlikle haklısın.

şimdi dikkatimi çekti ikimizde 13 mayısı bekliyoruz. sende var mı belirtiler hiç??

valla canım adet belirtilerim var karnım adet oluyormuş gibi arada sızlıyo göğüslerim her zamanki gibi farklı bişey varmı bende bilmiyom 3aydır kendimi o kadar çok dinliyorumki kesin bu aya tuttu diyorum ama olmuyo bu ayda tutmadı gibi geliyo hayırlısı bakalım sende varmi bişey

Kızlar,

kötü haber adet olmaya başladım ya ne yazıkkı üfffffffffffffffffmafoldumben

cnm benim fazla üzüp yıpratma kendini.Rabbim hayırlı zmanı biliyor.Herşeyin hayırlısnı istemiyomuyuz.Demekki bebişinin daha zamanı varmış.Güzel şeyler düşün stres yapma çok rahat bir ay geçir.KAfaya taktıkça inanki olcağı varsada olmuyo hayırlısı tatlım inş. bidahaki aya güzel haberlerini duyarız :Saruboceq::Saruboceq:

tatlım okul saatide geliyo çıkıcam birazdan bi size bakıyım dedim yerimseniben
belki güzel haber alırım dedimhihoyyyt

tmm canım bu ara pek girmiyosun giersende çabuk çıkıyosun:çok üzgünüm:cumartesi akşam nasıl geçti oğluşsuz

yokkcanım takmıyorum çünkü cuma günü hazırlamıştım kendimi ama gene ya varsa diyordum. Haziran ın ilk haftası tataile çıkacam kısmetse o yüzden rahat olurum. allahım ne zaman isterse o zaman olur dimi.
hadi canım sende al sonuçlarını bekliyorum

kızlar beni tebrik edenleri ve güzel dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Umarım kan testide öyle çıkar o ana kadar sevinemiyorum daha.Rabbim burdaki herkese bebişini en kısa zamnda hayırlısıyla versin.

haklısın canım çokta ümitlenmemek gerek yoksa daha çok yıkılıyo insan pozitif düşünelim sonuçta pozitif olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

evet cnm rabbim ol dedimi oluyo bize beklemek düşüyo tatile gitmene sevindim baya stressiz zaman geçireceksin bu çok önemli gebe kalabilmek için. inş. bi dahaki aya güzel haberlerin gelir tatlım. bakalım bende bekliyorum kan testi sonucunu aldığım gibi haber vericem eşimde zaten hastanede çalışıyo tembihledim çıktığı gibi arasın diye :Saruboceqpuyorumnanaktan

tmm canım bu ara pek girmiyosun giersende çabuk çıkıyosun:çok üzgünüm:cumartesi akşam nasıl geçti oğluşsuz

VALLA SABAHI ZOR ETTİM :sinifsinif:
NEYSE Kİ EŞİMLE KAHVALTIDAN SONRA GİTTİK AŞKIMI ALMAYA hihoyyyt
EVET CANMM PEK GİREMEDİM BU ARA
NETE...OKULDAN GELİNCEDE TEMİZLİK YAPICAM YEMEK ÜTÜ -tatlicadiarzu- OOOOOOOO ÇOOOOOOKK İŞİM VAR YAAA :1shok:

ayy ayrı kalmak çok zor demi ben daha hiç ayrı gece geçirmedim ama bazen babasıyla parka felan gidince bile dayanamıyorum.valla canım bugün hafta başo benimde çok işim var bi kızlara bakayım diye girdim bende çıkarım birazdan offfffffffffff bu ev işleri sıkıyoooo insanı:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…