bebişlerinizin anne karnındaki kiloları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maaşallah yavrulara paptyacım kıloları çok güzel inşallah hep böyle gider

canbebekcım neden üzülüyon arkadasım anlamadım herzaman doğru sonuuç vermıyokı ultrason bunun artısı eksısı olabılıyomuş sorun etme önemlı olan sağlıkları

merhaba arkadaşlar,

benim miniş kızlarım 18+4 te 197 ve 201 gr'dılar.

gelecek kontrolümüz 2 hafta sonra, 4 hafta geçmiş olacak, bakalım bizde 1-1,5 kiloları görcekmiyiz. şimdilik uzak geliyor. gerçi bugünler de geçmişte hayal gibi uzaktı. Allaha bin şükür gördük...

senaycım masallah ınş gorecez guzel gunlerı merak etmeeeeeeeeeeee

kızlar benımde bugun dr kontrolum vardı bebısler 800 gram olmus ıkısıde.........hersey yolunda ama rakım agzı acılmıs..........yarın hastaneye yatıyorum.............serklaj yapılack.............

32+4 kızlarımdan biri 1967 diğeri 2043gr. boylarıda 42 ve 43 cm..

canlarım hepinizin bebişlerine maşallah.. uzun süre hastanede yatıp ihtisas yapmış biri olaraktan şunu söyleyim kiloya takılmayın önemli olan solunum fonksiyonlarının gelişmiş olması. kiloyla gelişim tamamen doğru orantılı olmayabilir o yüzden içinizi ferah tuıtun..
ultrasonla doğum kilosuna gelince eğer ultrasonda bakan dr işin uzmanıysa tamamen doğru tahmin ediyor. benim ultrason takibimi yapan dr m ameliyatımada girdi ve doğum kiloalrımızı birini 3 300 birini 3 200 olarak tahmin etmişti ki ölçülemiyordu tam oalrak alt alta üste üste binmişlerdi son zamanlarda. vel hasılı doğum esnasında ilk bebklerim çıkınca tartılır tartılmaz 3 250 gelince dr min dediği ilk şey bak ben sana söylemiştim olmuştu yüzüme eğilip :) yani tam tuttu hem iksii arasında gram fark yoktu vede sapmada olmadı..

herkes için hayırlısı olsun inşalah.. sağlıcakla gelsin yavrularımız şekerlikler..

pamuk seker masallah canım yaaaaaaaaaaaa ................benımkılerın üçüde aralarında cok fark var.........alttakı cok mımık.............ınş saglıkla buyurler ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

pamuğum şekerim hayırlı olsun bebişlerini güle güle sağlıkla büyüt hani nereye eklediniz resimleri bende çok geç geldim hastamede fazla kaldım o yuzden ne nerede bilmiyorum benim bebişlerin resimleri profilimde albümde teyzesi

muallimim aradaki fark bazen hiç tutmuyor hiç kafaya takma benimkilerede bi uzman arada 500 gramdan fazla fark söylemişti ama bir gram bile farklı doğmadılar. ölçümlerde milimlik sapma bile sonucu yanlış kılıyor.. sadece sağlıklarına odaklan güzel beslen dinlen sen ttalım önemli olan o .. sağlıkla gelsin meleklerin inşallah canım..

canım amiin sende inşallah. inan hep aklıma geldin sende hastanede geçirdin çoğu vaktini ama şükür değdi dimi.. bende aynen yabancılaştım sanki herşeye henüz eklemedim resim foto makinesini bağlamayı beceremedim bile pc ye beceriksiz ben :asigim: seninkilere baktım şimdii maşallah kuzularıma çok şeker görünüyorlar yesin teyzeleri onları allahım nazarlardan korusun tatlım..

biz 16+5 haftamızdayız kızlarımın biri 191 gr.diğeri ise 142 gr. aradaki fark sonra kapanırmı acaba arkadaşlar

pamukseker haklısın ınş saglıklı ols da kılo cok muhım degıl.................
hakı senınkıler daha mınık annesı..............ınş buyucelkler

27+1 iriz. Dün kontrolümüz vardı:sm_cool:.Kıızım Tam 1 kılo oğlum 1.132 gr

biz 16+5 haftamızdayız kızlarımın biri 191 gr.diğeri ise 142 gr. aradaki fark sonra kapanırmı acaba arkadaşlar
fark kapanır,açılır,farksız da doğabilir,çok daha farklı da doğabilir canım,
önemli olan sağlıkları demek lazımyerimseniben
27+1 iriz. Dün kontrolümüz vardı:sm_cool:.Kıızım Tam 1 kılo oğlum 1.132 gr
maşallahhhhh
22-0 da 510 gr. çıktı ikiside....
maşallah annesiiii ,
bu kiloya o karınn için sana da maşallahhh kaydirigubbakcemile3

kızlaer dr dan geldım ................bırı 1 200 bırı 960 bırı 870 cıvarında teyzelerı...............cıger ıgnesı olduk yarın ıkıncısı olucak ve ınş aralıkta gun belırlenecekmış..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…