muallimim aradaki fark bazen hiç tutmuyor hiç kafaya takma benimkilerede bi uzman arada 500 gramdan fazla fark söylemişti ama bir gram bile farklı doğmadılar. ölçümlerde milimlik sapma bile sonucu yanlış kılıyor.. sadece sağlıklarına odaklan güzel beslen dinlen sen ttalım önemli olan o .. sağlıkla gelsin meleklerin inşallah canım..pamuk seker masallah canım yaaaaaaaaaaaa ................benımkılerın üçüde aralarında cok fark var.........alttakı cok mımık.............ınş saglıkla buyurler ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
pamuğum şekerim hayırlı olsun bebişlerini güle güle sağlıkla büyüt hani nereye eklediniz resimleri bende çok geç geldim hastamede fazla kaldım o yuzden ne nerede bilmiyorum benim bebişlerin resimleri profilimde albümde teyzesi
fark kapanır,açılır,farksız da doğabilir,çok daha farklı da doğabilir canım,biz 16+5 haftamızdayız kızlarımın biri 191 gr.diğeri ise 142 gr. aradaki fark sonra kapanırmı acaba arkadaşlar
maşallahhhhh27+1 iriz. Dün kontrolümüz vardı:sm_cool:.Kıızım Tam 1 kılo oğlum 1.132 gr
maşallah annesiiii22-0 da 510 gr. çıktı ikiside....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?