- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
Beceremedim.ölmek istiyorum hayattam yok bı beklentım artık.neden mutlu olamıyorum,eşim beni terk etii(((((((((((
Ben kıskanç bi yapıya sahibim.eşim de öğretmen bugün öğretmenler günü olduğu için dün aksam arkadaslarımla yemeğe cıkacağız dedi.hatta bi de bu yüzden kavga ettik. Bana sadece çıkacağız diyor müsait misin baska bı programın var mı dıye sormuyor.neyse dun aksam bu konuyu hallettık barıstk.bugün de aksama doğru aradı saat 6 uygun mu dedi ben de uygun değil ben zaten 5 te cıkıyorum yetısemem daha gelıp uzerımı değişecegım dedım sonra bı de dedı kı gelip bizi arabayla alacaklar dedı ben de neden gelıyorlar bız kendımız gıderız gelmesınler dedım.o da nıye gelmesınler felan dedı.ben de ne bu samımıyet dedim çünkü ben ordan kımseyı tanımıyorum ilk defa tanısacagım ınsanlarla da bı anda arabasına bınmek ıstemıyorum.kımın arabada olacağını bıle bılmıyorum.sonra 5 dk sonra msj atmıs.sendne bosanacagım aksam konusalım dıye.eve geldım dedı kı.haftasonu gelıp esyalarımı alacagım pazartesi de bosanma dilekçesi vereceğim dedi.ben de ne var bunda dedım.kendımı savundum doğal olarak sımdı de arkadasarı ıle yemeğe cıktı gidecek ve daha gelmeyecek...
Ben kıskanç bi yapıya sahibim.eşim de öğretmen bugün öğretmenler günü olduğu için dün aksam arkadaslarımla yemeğe cıkacağız dedi.hatta bi de bu yüzden kavga ettik. Bana sadece çıkacağız diyor müsait misin baska bı programın var mı dıye sormuyor.neyse dun aksam bu konuyu hallettık barıstk.bugün de aksama doğru aradı saat 6 uygun mu dedi ben de uygun değil ben zaten 5 te cıkıyorum yetısemem daha gelıp uzerımı değişecegım dedım sonra bı de dedı kı gelip bizi arabayla alacaklar dedı ben de neden gelıyorlar bız kendımız gıderız gelmesınler dedım.o da nıye gelmesınler felan dedı.ben de ne bu samımıyet dedim çünkü ben ordan kımseyı tanımıyorum ilk defa tanısacagım ınsanlarla da bı anda arabasına bınmek ıstemıyorum.kımın arabada olacağını bıle bılmıyorum.sonra 5 dk sonra msj atmıs.sendne bosanacagım aksam konusalım dıye.eve geldım dedı kı.haftasonu gelıp esyalarımı alacagım pazartesi de bosanma dilekçesi vereceğim dedi.ben de ne var bunda dedım.kendımı savundum doğal olarak sımdı de arkadasarı ıle yemeğe cıktı gidecek ve daha gelmeyecek...
peki tüm sorun bu mu şimdi ? daha öncesine dayanan bişi vardır bence bu anlattıgın pek ayrılacak kadar buyuk bı konu gıbı gelmedı bana canım ama dur bakalım belkı bı sınırle soyledı doner gelır belkı bu kadar ufak bı sorundan ayrılınır mı hıc ? sen ıcını ferah tut o sınırden soyledı bence[/QUOT
EVET DAHA ÖNCE DE BENIM KISKANÇLIK SORUNLARIM OLMUSTU.BENİ ELEŞTİRECEK ARKADASLAR LUTFEN YORUM YAZMASIN.BENCILCE AMA SUAN ELEŞTIRI KABUL EDEMIYORUM.ALLAH RIZASI ICIN
sizi bunalıma sürüklemek istemiyorum ama adam haklı.
Ne var bunda sizi evden almalarında ne var.
Kocaman bir gülümsemeyle herkesle arkadaş olunabilir. Tanımasanız ne olacak ki?
Aynı şey başıma gelse hoplaya zıplaya giderim yemeğe bir de evimden alsalar tadından yenmez.
Derdiniz ne anlayamadım bu kadar huzursuz davranışlarınızın başka bir sebebi olabilir mi?
peki tüm sorun bu mu şimdi ? daha öncesine dayanan bişi vardır bence bu anlattıgın pek ayrılacak kadar buyuk bı konu gıbı gelmedı bana canım ama dur bakalım belkı bı sınırle soyledı doner gelır belkı bu kadar ufak bı sorundan ayrılınır mı hıc ? sen ıcını ferah tut o sınırden soyledı bence[/QUOT
EVET DAHA ÖNCE DE BENIM KISKANÇLIK SORUNLARIM OLMUSTU.BENİ ELEŞTİRECEK ARKADASLAR LUTFEN YORUM YAZMASIN.BENCILCE AMA SUAN ELEŞTIRI KABUL EDEMIYORUM.ALLAH RIZASI ICIN
tamam tatlım o zaman ben sana sunu soyluyum boyle bır konudan ayrılınmaz bence cok sacma degılmı gıttın gıtmedın arabaya bındın bınmedın bu konular uzatmaya bıle degmez bence sımdı sakın ol sen bıraz bekle cunku bana oyle gelıyor kı sen esını kıskanclıgınla bunaltmıssın o da artık dayanamayıp o sınırle senden ayrılacagını soylemıs ama bence eve doner gelır bosanmak cocuk oyuncagı degıl bence
Seni eleştirmiyorum. Sadece soruyorum, tedavi olmak için bir adım attın mı?Attıysan bunu eşinle paylaş. Bugün yaşadığınız sorun için de ben olsam mesaj atar, özür dilerdim. Tedavi olmak istediğimi, bana destek olursa sorunlarımızı kısa sürede aşabileceğimizi, onun desteğine ihtiyacım olduğunu söylerdim. Yani son iki konuna bakarak söylüyorum, hatalı olan sensin ama sorunlarınız geri dönülemez bir noktada değil.
herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor.ve seni şu anki modundan çıkarmaya çalışıor.bence sen de herkesin sana yardımcı olmaya çalıştığına inanarak oku.eleştirdiklerini düşünerek değil. takdir edersin ki seni çok iyi tanımıoruz.ve anlamak için sorulan sorularda eleştirler oluyor.biraz sakinleş lütfen.
acıkcası onların hepsı bekar ve bırbırlerı ıle cok samımı eşimin bekarlar ıle samımı olmasını ıstemyrm doğrudur yada yanlıstır.ıstemıyorum evlı ınsanlarla gıdelım nereye gıdeceksek dıye dusunuyorum.neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?