Beceremedim,.bunu da beceremedim.evliliğimi yürütemedim

Beceremedim.ölmek istiyorum hayattam yok bı beklentım artık.neden mutlu olamıyorum,eşim beni terk etii(((((((((((

AAA!! olmaz ki ama böyle ölmek istiyorum falan yapma tatlım hayatta böyle şeyler düşünme lütfen her zaman yapıcak bir şey vardır her biten şeyden sonra yeni birşey başlar ama kendini koyverme lütfen özel değilse neden terkettıgını ogrenebılırmıyım

Emin olamadım, geçenlerde kıskançlıkla ilgili bir konu açmış mıydın yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Şu andaki ayrılma gerekçeniz nedir?

Ben kıskanç bi yapıya sahibim.eşim de öğretmen bugün öğretmenler günü olduğu için dün aksam arkadaslarımla yemeğe cıkacağız dedi.hatta bi de bu yüzden kavga ettik. Bana sadece çıkacağız diyor müsait misin baska bı programın var mı dıye sormuyor.neyse dun aksam bu konuyu hallettık barıstk.bugün de aksama doğru aradı saat 6 uygun mu dedi ben de uygun değil ben zaten 5 te cıkıyorum yetısemem daha gelıp uzerımı değişecegım dedım sonra bı de dedı kı gelip bizi arabayla alacaklar dedı ben de neden gelıyorlar bız kendımız gıderız gelmesınler dedım.o da nıye gelmesınler felan dedı.ben de ne bu samımıyet dedim çünkü ben ordan kımseyı tanımıyorum ilk defa tanısacagım ınsanlarla da bı anda arabasına bınmek ıstemıyorum.kımın arabada olacağını bıle bılmıyorum.sonra 5 dk sonra msj atmıs.sendne bosanacagım aksam konusalım dıye.eve geldım dedı kı.haftasonu gelıp esyalarımı alacagım pazartesi de bosanma dilekçesi vereceğim dedi.ben de ne var bunda dedım.kendımı savundum doğal olarak sımdı de arkadasarı ıle yemeğe cıktı gidecek ve daha gelmeyecek...

Tamam, konunu hatırladım, eşinin meslektaşı ile facebookta arkadaş olmasına kızmıştın. Ama orada tedavi olacağını söylemiştin. Acaba bu konuda bir adım attın mı? Eşine söyle bunu, tedavi olmak istiyorum, bana süre tanı de.
Bugünkü tartışmanızı çok deşmek istemiyorum ama arabada da tanışılırdı, ne olacak ki? Sonra gidilen yerde daha detaylı konuşup kaynaşırdınız.

peki tüm sorun bu mu şimdi ? daha öncesine dayanan bişi vardır bence bu anlattıgın pek ayrılacak kadar buyuk bı konu gıbı gelmedı bana canım ama dur bakalım belkı bı sınırle soyledı doner gelır belkı bu kadar ufak bı sorundan ayrılınır mı hıc ? sen ıcını ferah tut o sınırden soyledı bence

birincisi gelip almalarını çok abartmışsınız.ikincisi böyle bir boşanma nedeni olamaz altında daha farklı nedenler olmalı?
Yanlış anlamayın ama sürekli sorun çıkaran biri misiniz? planlı programlı yaşamak erkekleri sıkıo çünkü. okuduğum kadarıyla eşiniz ne söylerse hep itiraz ediosunuz. bunun bir nedeni olmalı? çok yargılamak istemem sizi ama sadece sizi anlamaya çalışıorum.

oh ne cabuk öyle bosanacagim diyor ya.

Sen peki neden o arabaya binmek istemedin onu anlayamadim? kiskancim da demissin, hepsinin bayan olacagini düsündügün icin mi?? sonucta esinin erkek arkadaslari olabilir arabayla gelip alacak olanlar?

Sizi bunalıma sürüklemek istemiyorum ama adam haklı.
Ne var bunda sizi evden almalarında ne var.
Kocaman bir gülümsemeyle herkesle arkadaş olunabilir. Tanımasanız ne olacak ki?
Aynı şey başıma gelse hoplaya zıplaya giderim yemeğe bir de evimden alsalar tadından yenmez.
Derdiniz ne anlayamadım bu kadar huzursuz davranışlarınızın başka bir sebebi olabilir mi
?

acıkcası onların hepsı bekar ve bırbırlerı ıle cok samımı eşimin bekarlar ıle samımı olmasını ıstemyrm doğrudur yada yanlıstır.ıstemıyorum evlı ınsanlarla gıdelım nereye gıdeceksek dıye dusunuyorum.neyse

herseye sorun cıkartmıssın.adam ne dese olmaz o niye öyle bu niye böyle.okurken ben bile gerildim adam demekki artık bunaldı.şu kadar anlatmana dayanarak tabiki karar verirlmez ama parçada bütünün aynasıdır.kendine dön bak bence.ne var yani arabada kimin olduğunun ne önemi var kocan yanında asıl önemli olan bu.çıkardığın sorunlarda hep basit şeyler

tamam da eleştirilmediğinizde hayatınız aynı kalacak ?
Size kimsenin bir faydası olmaz ki.
Ahh vahh vahhlar adamı eve getirmez ki?
Kendini değiştirmen en azından çaba göstermen gerek,poh pohlanarak çözülecek bir mevzu değil.
Niye kıskanıyorsun ihanete vs uğradın daha önce?
Yoksa sebepsiz bir kıskançlık mı ?

Bu arkadaşlar kadın mı erkek mi?
Yani bekar erkekler kocamı da ayartır bekar gibi davranır diye mi düşünüyorsunuz ?
Bende evli erkeğin zırt pırt bekar arkadaşlarıyla takılmasından hoşlanmam ama<
bu özel bir gün 24 kasım eşinizin günü üstelik sizde yanındasınız yani hani tek başına gitmiyor.
yaşınız kaç duru?

Mesaj atmam.aslında benım sorun cıkarmamaın temelınde onun bana olan davranısları yatıyor.evet burda hersey anlatılamıyor.ben esımı nısanlıyken hıc kıskanmazdım bi kızla bıle aynı odada bırakıp baska odaya gıderdım bı kız arkadasımın evıne gıderdık 3 kı ve o bu kadar guvenırdım güvenımı sarsacak bısey yapmadı.ama su 5 aylık evlılığımızde benı 3 gunlukken dovdu 1 ay once yıne dövdu ben de evı terk ettım ve param kalamdığı ıcın tekrar eve döndum calısıyorum ama o ara maasım bıtmıstı ailemla aynı sehırde değiliz ıkımızın aılesı de burda değil.bu şissetın nedenı de kıskanclık felan değil maddı konular.işte bunlar benı bu hala getırdı.neyse arkadaslar buraya ıcımı rahatlatmak ıcın yazmsmtm ama artık yazmycgm sız de yazmayın ii aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…