Beceremedim,.bunu da beceremedim.evliliğimi yürütemedim

Aslında bahsettiğin dozdaysa ciddi bir sorun değil.Yani olabilir hepimizin karakterleri var kimimiz içimize dönüğüz kimimiz ilgi severiz kimimiz başka türlü.
Bahsettiğin şeyler kötü şeyler değil ilgi seviyorsun olabilir,muhtemelen o ilgiyi çekebilecek bir hoş sohbetin güleryüzün vs vardır
Yoksa zaten herkesle kötü olurdu ilişkin.
Belki işler yolunda gitmedikçe son zamanlarda hırçınlaşmışta olabilirsin ama çözülmeyecek birşeye benzemiyor bence.
Eşinle sadece ayarı yapamamışsın o benim sadece bana ait olsun benimle olsun zihni beyni bana ait olsun diyorsun.
Adamda sanırım kaldıramıyor.Gerçi eşin zerre umrumda değil yalan da söylemeyeyim.
Sen hayatına bakışını değiştirirsen eşinle de doğrudan düzelecek ilişkin.
Belki göreceksin bakacaksın bana göre değil bu adam diyeceksin bitireceksin,belki eşin de daha az hata yapacak herşey yoluna girecek.
Ne olursa olsun mutlu ol,bu dakikadadan sonra ben önemliyim de.
Kendini ortaya koy,kendini mutlu et ki başkalarının ilgisine mahkum kalma.
Mutlu bir kadınla her erkek beraber olmak ister,asla uzaklaşmaz ve asıl noktaya gelirsek kıskançlığınada gerek kalmaz.

Benim yazdıklarından anladığım kadarıyla..sen kendine hiç güvenmiyorsun ve kendini yetersiz görüyorsun...zaten aşırı kıskanç insanlara baktığında da altında bu sebep yatar...ki ben değil bunu herkes söylüyor...

Tamam bir uzmanla görüşmen sana iyi gelebilir..ama insan kendi kendinin doktorudur..bunu asla unutma..ben kıskancım ben şöyleyim dedikçe günden güne dahada artar burumun..tak aksi şelikde telkin et kendini..otur bi mantıklı düşün..
Bu hal ve hareketlerinin sana ve evliliğine faydası varmı..yok..
Bu hareketlerin kocanı sana yakınlaştırırmı ? Hayır uzaklaştırır..ozaman tüm gayretinle sıyrıl kurtul bu davranışlarından...seni mutsuz edecek şeyleri bile bile yapma...

Arkadaşlarım gelecek diyorsa bırak gelsin..arkadaşlarımla çıkacağım diyorsa bırak çıksın..bir süre karışmamayı dene..eminim zamanla sende buna alışacaksın ve aslında bu durumda yanlış hiçbirşey olmadığını göreceksin..hatta sen kısıtlamalar getirmedikçe eşininde günden güne sana yaklaştığını ve kendi hareketlerine dikkat edttiğini farkedeceksin...

şöyle bir düşünsene, sürekli müdahale edilen ,sürekli kıskançlığa maruz kalan, sürekli hesap veren bir erkek nekadar mutlu olabilir ve nekadar mutlu edebilir...

Sana şiddet uygulaması hoş bir davranış değil...ama sen hala onun yanındaysan ve hala onu seviyorsan demekki sende de kabahat varmış..karşılıklı oturup konuşmalarla bu konular çözülmez..konuş konuş nereye kadar...davranışlarını değiştirerek emin ol her sorunu çözersin ve bu en güzel konuşmadanda etkilidir..

bence sızde bı sorun var kocam yanımda olsunda UZAY MEKIGINE BİLE BİNERİM BEEE... bence adam bosansın sen yoluna o yoluna...

duru...ben arkadaşlardan farklı yorum yapcam....demekki o kadar çoook seviyosun kocanı....gerçekten çok üzüldüm kendince haklısın ...tabikide ne işi var bekarlarla.......erkekler nankördür.hiç korkma boşanmak öyle kolay değil......ya gözünü korkutmak için yapıyodur....gerçeksede....mahkmede ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum dedinmi hakim asla boşamaz............................en azından süründürürsün onu.....öyle olmasada belki barışırsınız........

arkadaşlar çok acımasız yorumlar yapıyosunuz....zaten arkadaş üzgün...........sizlerde evlisiniz bekar bayanlarla yemeğe çıksanız hep birlikte hoşunuza gidermi................

suan barıstık sayılır zaten.önceden de hep korkuturdu benı bosanmakla ben bosanmak ıstemediğimi söyler özürdilerdim bu sefer hıc ses cıkarmadım kabullendım.gece evde tek basıma korktugumu bılıyodu bunu bıle bıle saat 12 de geldı eve .ben de sonra ılerleyen saatlerde enden geldın hanı evı terk etmıstın dedım.sen zaten araycaktın korkuyosun cunku dıyor,hem neden gıdecekmısım burası benım evım dıyor.

ikinizin tepkiside abartılı, eşinin arkadaşının arabasına bineceksin neticede ne var bunda, yapı meselesi tabi ben sıcak kanlıyımdır, eşininde hemen boşanıcam demesi tuhaf, başka sorunlarınız biriktiyse o ayrı ama sırf bu yüzden boşanılırmı tatlım

arkadaşlar çok acımasız yorumlar yapıyosunuz....zaten arkadaş üzgün...........sizlerde evlisiniz bekar bayanlarla yemeğe çıksanız hep birlikte hoşunuza gidermi................

Ben çıkıyorum valla, hiç de sorun olmuyor. Eşimin iş çevresinde bekarı da var dulu da. 8 aylık hamileyim, hiç bir ortamdan geri kalmam, kocamla her yere giderim. Bütün arkadaşlarını tanırım. Küçükleri abla abla der, büyüklerine ben abla derim. Ayda bir mutlaka toplanılır, ya birinin evinde ya da dışarıda. Ben içimi temiz tutup eşime güvenirim. Buna rağmen bir pislik olursa da o da yapanın günahıdır, hiç kendimi daha olmamış bir şey için üzemem. Bekar diye kimseye de kocamı ayartmak istiyor yaftası yapıştıramam. Aynı şekilde benim de çok sevdiğim bekar arkadaşlarım var.

çok sevindim senin adına.....o da seni seviyo demekki...............bence güzel güzel geçin.....kendine güven.......eğlenin yiyin için keyfinize bakın..........bak benim başımda çirkefin çirkefi bi kaynana var.....1 aydır 4 gözle beklediğim iznimin içine etti....eşimi yalanla dolan la yanına getirtti bende kızımla yalnız kaldım moralim çok bozuk..................bu kaynana bi ölse valla bizden mutlusu yok ama kadın kedi gibi 9 canlı...............

o zaman evlenince tüm bekar arkadaşlarımızla ilişkimizi keselim, ben temmuzda evlenicem ama evliliği hiç düşünmeyen arkadaşlarım var, nolcak şimdi? bekar olunca potansiyel tehlikemi oluyo bu ne kendine güvensizlik

Ay deme öyle, hoş değil. Ne kadar kötü de olsa kimsenin ölümü istenmemeli bence.

doğru yer ve doğru zamanlarda gösterilen sabırlar, iyi çözümler getirebiliyor. en azından benim için öyle oldu. bu sorununun aşılabilecek bir sorun olduğunu düşünüyorum.

içinde art nıyet olupda yapacak olan herturlusunu yapar ruhumuz duymaz ama bende rahat bırıyım ha evet eşimi yyerı gelır kıskanırım ama bogmam kıskanırkende severım ayrıca uzemem.. mesela ben dolmusla işe gitmem gerektı eşimin acil işi var arar en yakın dostunu oda evlı eşi ilede cok ıyıyız kardeşim hülyayı acilen suraya bırakırmısın araba ile der oda benı alır götürür bırakır mesela oda onun eşini götürür gerektıgınde onu hıc kıskanmam mesela ama sızın esınız bunu yapsa kıyametı koparırsınız bence.. aklıma geldı bır öncekı konuda konu sahibi ile tartısdık ben kendısınde özgüven eksıklıgı göruyorum ve ters cevap verene yorum yapma dıye cevp verıyor yuz yuze konusmayı inanın cok isterdım... hemde cooookkkk...

Beceremedim.ölmek istiyorum hayattam yok bı beklentım artık.neden mutlu olamıyorum,eşim beni terk etii(((((((((((

.......... niye böyle düşünüyorsun arkdaşımmmmm canım Benim giden kaybetmiştir.. ölmek isityorum felan demişsin niye böyle düşünüyorsun cnım benimmm Neden terk etti çok özel değilse?? ( kadınlarımzla grur duyuyorum duyarlılığımızla 21 kişi var topiğimizde,)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay deme öyle, hoş değil. Ne kadar kötü de olsa kimsenin ölümü istenmemeli bence.

ya valla diycem artık............içimi yaktı Allah ta onun kızını böyle yakar işallah........................hep aramızda kara gölge mutluluğumuzu hep kıskanıyo ............ne ben ne ailem bilemedik ....evlendikten 2 yıl sonra onun 40 yıllık komşuları tesadüfen karşılaştık anlattılar bu çok çirkef dediler....ama malesef iş işten geçti artık...........kızım var artık........

Sen bilirsin tabi ama yine de kimsenin ölümünü istememek gerekir. Allahından bulsun demek yeterli benim için.

bacım hadı tamam yorum yapıyorsun da görumcene ne varda sarıyorsun sımdı yazık gunah ya senınde kızın var bak ya bır gun döner dolasır lafların ona dokunursa ? yazık ya bu nasıl bır dusuncedır ya kızının temız yüreklı olmasını kaderi güzel olmasını dusunuyorsan tutacaksın bıraz kendını... bu dunyada kımsenın yanına yaptıgı kr kalmıyor herkes ettiğini buluyor bedddu etme bacım etme...

sırf ayrıl diye ölmek istemişsiniz...erkeklerinde umrundaydı sanki sen git öteki gelsin...Allah sağlık vermiş...sağlam bir vücuda bir erkek için son verilsin...olacak şey mi bu....nice insanlar kanserle ne acılar çekerek yaşamak istiyor.... bacağı olmayan ve görmeyen insanlar var bu dünyada...onların canı yok mu her şeye inat yaşamaya devam ediyorlar... evlenene kadar nasıl kocasız yaşandıysa bundan sonra da yaşanır...gerekirse bir yardım alın derim...gereksiz bir erkek için ölme taraftarısınız.....geride anneniz var bir aileniz var....bu yaşa getirmek için çabalamışlar...ailenin durumu ne olacak?

hep dolduruyo aynı yılan gibi....bende görümceyim abimi bi kere gelinimize karşı doldurmadım......................6 yıllık evliyim bu kadın bi kere bile aramadı evine ne zaman gitsem hep düşman gelmiş gibi surat yaptı.....küçük çocuğu bile bana laf sokuyo...derdi ne bilmiyorum....hasta beyinli...kardeşi yurt dışına gitti eşim yani......yiğenini 6 ay aramadı bi defa bile.....şimdide dolduruyo eşimi eee biz yiğen görmedik tanımıyoz bile.....sen bi defa ardınmı kiii.................ya çok şey varda.......

erkekleri bunalltmayacaksın sıkmayacaksın genel olarak erkekler aşırı kıskanç surat asan ve herşeyi sorun eden kadını sevmezler.sen bu olayda herşeyi sorun etmişsin eşinin hemen boşanma lafı etmesi doğru değil ama bunun öncesinde de yaşanan olumsuz durumlar mutlaka olmuştur birikenler eşini bu noktaya getirmiştir sana tavsiyem kıskançlığı herşeyi sorun etmeyi bir kenara bırak canım inan bana böyle daha huzurlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…