- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
evet gercekten benım depresif bır halım var ama sadece nazımın gectıgı ınsanlara onun dısında o kadar neselıyım kı herkes benleyken cok güzel vekıt gecırdıklerını söylerler ben de derım ama ben esıme böle davranmıyorum.neyse doktora ınsallah gıdeceğimküçüklüğümden beri var bu benden hep ilgi bende olsun ıstıyorum.herkes benle konussun bırı bısey sordugumda hemen cevap versın ıstıyorum.ne bileyım böyle seyler
Ben kıskanç bi yapıya sahibim.eşim de öğretmen bugün öğretmenler günü olduğu için dün aksam arkadaslarımla yemeğe cıkacağız dedi.hatta bi de bu yüzden kavga ettik. Bana sadece çıkacağız diyor müsait misin baska bı programın var mı dıye sormuyor.neyse dun aksam bu konuyu hallettık barıstk.bugün de aksama doğru aradı saat 6 uygun mu dedi ben de uygun değil ben zaten 5 te cıkıyorum yetısemem daha gelıp uzerımı değişecegım dedım sonra bı de dedı kı gelip bizi arabayla alacaklar dedı ben de neden gelıyorlar bız kendımız gıderız gelmesınler dedım.o da nıye gelmesınler felan dedı.ben de ne bu samımıyet dedim çünkü ben ordan kımseyı tanımıyorum ilk defa tanısacagım ınsanlarla da bı anda arabasına bınmek ıstemıyorum.kımın arabada olacağını bıle bılmıyorum.sonra 5 dk sonra msj atmıs.sendne bosanacagım aksam konusalım dıye.eve geldım dedı kı.haftasonu gelıp esyalarımı alacagım pazartesi de bosanma dilekçesi vereceğim dedi.ben de ne var bunda dedım.kendımı savundum doğal olarak sımdı de arkadasarı ıle yemeğe cıktı gidecek ve daha gelmeyecek...
duru...ben arkadaşlardan farklı yorum yapcam....demekki o kadar çoook seviyosun kocanı....gerçekten çok üzüldüm kendince haklısın ...tabikide ne işi var bekarlarla.......erkekler nankördür.hiç korkma boşanmak öyle kolay değil......ya gözünü korkutmak için yapıyodur....gerçeksede....mahkmede ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum dedinmi hakim asla boşamaz............................en azından süründürürsün onu.....öyle olmasada belki barışırsınız........
Ben kıskanç bi yapıya sahibim.eşim de öğretmen bugün öğretmenler günü olduğu için dün aksam arkadaslarımla yemeğe cıkacağız dedi.hatta bi de bu yüzden kavga ettik. Bana sadece çıkacağız diyor müsait misin baska bı programın var mı dıye sormuyor.neyse dun aksam bu konuyu hallettık barıstk.bugün de aksama doğru aradı saat 6 uygun mu dedi ben de uygun değil ben zaten 5 te cıkıyorum yetısemem daha gelıp uzerımı değişecegım dedım sonra bı de dedı kı gelip bizi arabayla alacaklar dedı ben de neden gelıyorlar bız kendımız gıderız gelmesınler dedım.o da nıye gelmesınler felan dedı.ben de ne bu samımıyet dedim çünkü ben ordan kımseyı tanımıyorum ilk defa tanısacagım ınsanlarla da bı anda arabasına bınmek ıstemıyorum.kımın arabada olacağını bıle bılmıyorum.sonra 5 dk sonra msj atmıs.sendne bosanacagım aksam konusalım dıye.eve geldım dedı kı.haftasonu gelıp esyalarımı alacagım pazartesi de bosanma dilekçesi vereceğim dedi.ben de ne var bunda dedım.kendımı savundum doğal olarak sımdı de arkadasarı ıle yemeğe cıktı gidecek ve daha gelmeyecek...
arkadaşlar çok acımasız yorumlar yapıyosunuz....zaten arkadaş üzgün...........sizlerde evlisiniz bekar bayanlarla yemeğe çıksanız hep birlikte hoşunuza gidermi................
suan barıstık sayılır zaten.önceden de hep korkuturdu benı bosanmakla ben bosanmak ıstemediğimi söyler özürdilerdim bu sefer hıc ses cıkarmadım kabullendım.gece evde tek basıma korktugumu bılıyodu bunu bıle bıle saat 12 de geldı eve .ben de sonra ılerleyen saatlerde enden geldın hanı evı terk etmıstın dedım.sen zaten araycaktın korkuyosun cunku dıyor,hem neden gıdecekmısım burası benım evım dıyor.
arkadaşlar çok acımasız yorumlar yapıyosunuz....zaten arkadaş üzgün...........sizlerde evlisiniz bekar bayanlarla yemeğe çıksanız hep birlikte hoşunuza gidermi................
çok sevindim senin adına.....o da seni seviyo demekki...............bence güzel güzel geçin.....kendine güven.......eğlenin yiyin için keyfinize bakın..........bak benim başımda çirkefin çirkefi bi kaynana var.....1 aydır 4 gözle beklediğim iznimin içine etti....eşimi yalanla dolan la yanına getirtti bende kızımla yalnız kaldım moralim çok bozuk..................bu kaynana bi ölse valla bizden mutlusu yok ama kadın kedi gibi 9 canlı...............
Beceremedim.ölmek istiyorum hayattam yok bı beklentım artık.neden mutlu olamıyorum,eşim beni terk etii(((((((((((
Ay deme öyle, hoş değil. Ne kadar kötü de olsa kimsenin ölümü istenmemeli bence.
ya valla diycem artık............içimi yaktı Allah ta onun kızını böyle yakar işallah........................hep aramızda kara gölge mutluluğumuzu hep kıskanıyo ............ne ben ne ailem bilemedik ....evlendikten 2 yıl sonra onun 40 yıllık komşuları tesadüfen karşılaştık anlattılar bu çok çirkef dediler....ama malesef iş işten geçti artık...........kızım var artık........
ya valla diycem artık............içimi yaktı Allah ta onun kızını böyle yakar işallah........................hep aramızda kara gölge mutluluğumuzu hep kıskanıyo ............ne ben ne ailem bilemedik ....evlendikten 2 yıl sonra onun 40 yıllık komşuları tesadüfen karşılaştık anlattılar bu çok çirkef dediler....ama malesef iş işten geçti artık...........kızım var artık........
bacım hadı tamam yorum yapıyorsun da görumcene ne varda sarıyorsun sımdı yazık gunah ya senınde kızın var bak ya bır gun döner dolasır lafların ona dokunursa ? yazık ya bu nasıl bır dusuncedır ya kızının temız yüreklı olmasını kaderi güzel olmasını dusunuyorsan tutacaksın bıraz kendını... bu dunyada kımsenın yanına yaptıgı kr kalmıyor herkes ettiğini buluyor bedddu etme bacım etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?