- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
hep dolduruyo aynı yılan gibi....bende görümceyim abimi bi kere gelinimize karşı doldurmadım......................6 yıllık evliyim bu kadın bi kere bile aramadı evine ne zaman gitsem hep düşman gelmiş gibi surat yaptı.....küçük çocuğu bile bana laf sokuyo...derdi ne bilmiyorum....hasta beyinli...kardeşi yurt dışına gitti eşim yani......yiğenini 6 ay aramadı bi defa bile.....şimdide dolduruyo eşimi eee biz yiğen görmedik tanımıyoz bile.....sen bi defa ardınmı kiii.................ya çok şey varda.......
içinde art nıyet olupda yapacak olan herturlusunu yapar ruhumuz duymaz ama bende rahat bırıyım ha evet eşimi yyerı gelır kıskanırım ama bogmam kıskanırkende severım ayrıca uzemem.. mesela ben dolmusla işe gitmem gerektı eşimin acil işi var arar en yakın dostunu oda evlı eşi ilede cok ıyıyız kardeşim hülyayı acilen suraya bırakırmısın araba ile der oda benı alır götürür bırakır mesela oda onun eşini götürür gerektıgınde onu hıc kıskanmam mesela ama sızın esınız bunu yapsa kıyametı koparırsınız bence.. aklıma geldı bır öncekı konuda konu sahibi ile tartısdık ben kendısınde özgüven eksıklıgı göruyorum ve ters cevap verene yorum yapma dıye cevp verıyor yuz yuze konusmayı inanın cok isterdım... hemde cooookkkk...[/QUOTE
yoo kıyametı koparmam benim tanıdığım ise o bayan neden kıyametı koparaym eskiden biz aynı ısyerınde idik.ben de tanıdığım için bı bayan arkadasın evine gtmstk.karısık yanı ama ben tanıyordum bayanları da.ikisi de bırbırınden güzel.ben tanımadığım ve sevmediğim insanlardan kıskanıyorum dünya cirkini bile olsa o ınsanı sevmıyorsam kıskanıyorum.özgüven eksikliğim var demek istrdm en azından tedavı olacgm seyı bılırdım ama yerı gelıyo kendıme cok guvenyrm yerı gelıyo cok utanyrm ben de bımyrm ne olduğunu.yeri gelır kımsenın söyleyemediği seyı soylerm yerı gelır tek laf edemem.
ay konuyuda dağıttım...............duru kızmıyosun dimi....sen barıştın zaten.............valla çok doluydum
Ben kıskanç bi yapıya sahibim.eşim de öğretmen bugün öğretmenler günü olduğu için dün aksam arkadaslarımla yemeğe cıkacağız dedi.hatta bi de bu yüzden kavga ettik. Bana sadece çıkacağız diyor müsait misin baska bı programın var mı dıye sormuyor.neyse dun aksam bu konuyu hallettık barıstk.bugün de aksama doğru aradı saat 6 uygun mu dedi ben de uygun değil ben zaten 5 te cıkıyorum yetısemem daha gelıp uzerımı değişecegım dedım sonra bı de dedı kı gelip bizi arabayla alacaklar dedı ben de neden gelıyorlar bız kendımız gıderız gelmesınler dedım.o da nıye gelmesınler felan dedı.ben de ne bu samımıyet dedim çünkü ben ordan kımseyı tanımıyorum ilk defa tanısacagım ınsanlarla da bı anda arabasına bınmek ıstemıyorum.kımın arabada olacağını bıle bılmıyorum.sonra 5 dk sonra msj atmıs.sendne bosanacagım aksam konusalım dıye.eve geldım dedı kı.haftasonu gelıp esyalarımı alacagım pazartesi de bosanma dilekçesi vereceğim dedi.ben de ne var bunda dedım.kendımı savundum doğal olarak sımdı de arkadasarı ıle yemeğe cıktı gidecek ve daha gelmeyecek...
ikinizin tepkiside abartılı, eşinin arkadaşının arabasına bineceksin neticede ne var bunda, yapı meselesi tabi ben sıcak kanlıyımdır, eşininde hemen boşanıcam demesi tuhaf, başka sorunlarınız biriktiyse o ayrı ama sırf bu yüzden boşanılırmı tatlım
Beceremedim.ölmek istiyorum hayattam yok bı beklentım artık.neden mutlu olamıyorum,eşim beni terk etii(((((((((((
tatlım sennde hatalrın var eşin yannda sonçta ne gzl ki sennle yemeğe gtmek istemş ama sen arabaya bnmeyi bile sorun etmşsn bin nolck eşin var yannda kocan o senn o bunu uygun gördkten sonr nedn sen problm yaratysn anlayamadm
bende sana katılıyorum.Bu sadece bir örnek. Buna benzer durumlarda hep ters davranmış sanırım.
Eşinin de sabrı tükenmiştir.
Biraz yapıcı olmakta fayda var.
Bilemyrm diğerlerini ama şahsen bnm eşim bni yemğe götrse bn sevnrdm tek değil bnle gtmeyi terch ediyo dye
Yalnızda gitmek isteyebilirdi.Ancak beraber gidelim araba gelecek gideriz demiş.
Ben bi kötü niyet göremedim.
Eşin yanındayken istediğin arabaya bin.Ne var sanki.
Bazen sorunları biz kadınlar çıkartabiliyoruz.
Evet bende eşim varken içim hep rahattır otostop çekse binerim eşim uygun bulabiliyo demek ki derim(öyle bişey yapmaz tabi)
Yani insanın eşine güvenmesi çok önemli bide belki bayan çok çekingendir bu da olabilir bazen bizde bu tarz hatalar yapmıyo muyuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?