Beceremedim,.bunu da beceremedim.evliliğimi yürütemedim

Allah kimsenin başına ve kimsenin çocuğuna başta benim kızım .....böyle çirkef insanlar çıkarmasın yarabbi.........çok kötü bi durum ......................Allah iyilerle karşılaştırsın....her gün bu duayı ediyorum.....dün gitmeden önce eşime dedimki.....ya dedim kızımızın başına böyle kötü bi kaynana gelirse dedim....yok yok gelmez dedi....ya glirse dedim Allah korusun istemem tabi dedi.............

eşinin senin istemediğin kişilerle görüşmemesi gerekir bence bu konuda sen haklısın. belli bu kişilerden elektirk almamışsın. bu durumda eşinin saygı göstermesi gerekir.

ne varki bunda sende gitseydin ölürmüydün hayret birşeysin sonuçta eşin beraber gideceğiniz kişileri tanıyor. bence sen suçlusun arkadaş...

her seferinde böyle sorunlar çıkarıyosa adamda bıkmıştır yaniii

olay sadwece arabaya binmek yada binmemek değil birikmişleri var ve üzüldükleri var bu kadınıda o hale getiren erkektir.

tatlım sennde hatalrın var eşin yannda sonçta ne gzl ki sennle yemeğe gtmek istemş ama sen arabaya bnmeyi bile sorun etmşsn bin nolck eşin var yannda kocan o senn o bunu uygun gördkten sonr nedn sen problm yaratysn anlayamadm

bende sana katılıyorum.Bu sadece bir örnek. Buna benzer durumlarda hep ters davranmış sanırım.

Eşinin de sabrı tükenmiştir.

Biraz yapıcı olmakta fayda var.

bende sana katılıyorum.Bu sadece bir örnek. Buna benzer durumlarda hep ters davranmış sanırım.

Eşinin de sabrı tükenmiştir.

Biraz yapıcı olmakta fayda var.

Bilemyrm diğerlerini ama şahsen bnm eşim bni yemğe götrse bn sevnrdm tek değil bnle gtmeyi terch ediyo dye

Bilemyrm diğerlerini ama şahsen bnm eşim bni yemğe götrse bn sevnrdm tek değil bnle gtmeyi terch ediyo dye

Yalnızda gitmek isteyebilirdi.Ancak beraber gidelim araba gelecek gideriz demiş.

Ben bi kötü niyet göremedim.

Eşin yanındayken istediğin arabaya bin.Ne var sanki.

Bazen sorunları biz kadınlar çıkartabiliyoruz.

bence bu sadece sorunlardan biri öyle bir araba yada yemek için sorun çıkmaz demekki arkadasımız biseylerden rahatsız olmuş yaşayan bilir sadece ben onu bu konuda kınayamıyorum bazen öyle derin uçtaki sorunlar evlilikleri yıpratırki siz hiç farkına bile varmazsınız birde bakmışınızki o yerlere göklere sığdıramadığınız aşkınız bir yalan olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…