- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
hmmm hic normal bi durum degil,yani sonucta bosanma sebebi tanimadigim insanin arabasina binmek istemiyorum ise...ohoooo
o zaman baska bir ciddi sorun olsaydi ne olurdu?
acaba bunu bilerek kasten mi yapti,sen o davete katilma diye,,,sorun cikmasin diye hani ögretmen bayanin arkadaslik teklifini facebook ta anormal olarak görmüstün ya,belki esin cekindi o davete sende gidersen sorun cikabilir.
peki esin hic biliyor mu senin böyle yabanci arabalara pek binme aliskanliginin olmadigini vs buna benzer prensiplerini?
benim derdim yabancı araba değil aslında.benim asıl sorunum bekar ınsanlarla oturup kalkmak samımı olmak ıstemydm.o yemege de gıtmek ıstemydm ama eşim üzülmesın kavga etmeylm dıye ıı tamam gıdelım dedım.ama ısteklerı bıtmek bılmedı bızı alacaklarmıs felan fılan gereksız samımıyetlık
Sizi bunalıma sürüklemek istemiyorum ama adam haklı.
Ne var bunda sizi evden almalarında ne var.
Kocaman bir gülümsemeyle herkesle arkadaş olunabilir. Tanımasanız ne olacak ki?
Aynı şey başıma gelse hoplaya zıplaya giderim yemeğe bir de evimden alsalar tadından yenmez.
Derdiniz ne anlayamadım bu kadar huzursuz davranışlarınızın başka bir sebebi olabilir mi?
duru çalışan bir kadınsın ,memursun..
seni döven kocana tekmeyi vurabilirsin istersen,paran bitti ve eve döndün o kısmını anlayamadım.
sen eşine olan hırsını saçma noktalarda ortaya çıkarıyorsun galiba
yoksa dayak ile kıskançlık arasında bağlantı kuramadım
yazma demişsin ben yazıyorum ister beğen ister beğenme.
git tedavi ol,seni döven o adamdan kurtul..
hayat güzel sen sadece kendini bir çıkmaza mahkum etmişsin.
çözüme yönelik değilsin..
yani adamın seni terk etmesi iyi bile olmuş diyebilirim,hayırlısı buymuş.
dilerim kendine yeni bir hayat çizersin.
eşim gece 12 de geldı eve.ben oturma odasına yatmıstım.zorla yataga götürdü beni.ben gelmek ıstemyrm felan dedım sarıldı felan sonra yemekte 45 dk durdum dedi erkek arkdslarımla kahve ıcmeye gttk dedı.tebı ben hıc sormadım sonra tekrar sorunlarımızı konusmaya basladık.dedım kı bı daha bana sakın bosanalım deme eger bosanacaksn gıt bosanma dılekcesını ver sonra da cek gıt dedım.teblıgat gelınce ben anlarm zaten dedım tamam dedı o da.sarıldı felan sabaha kadar konstk bosanalm dediği için hala cok sınırlıyım sabah da bısey olmams gıbı optu gııtı.blmyrm suan ne olck.ben de sen gelmeyecksn sandm kapıyı kılıtlemstm dedım evden ayrılıyodun hanı dedim nıye geldn dedım.nıye gelmeyeckmsm burası benım evım dedı
Sana iyiniyetli tavsiyemi bir daha tekrarlıyorum, lütfen aşırı kıskançlığın için bir uzman yardımı al. Hayatı kendine de eşine de zindan etme. Bekar arkadaşı, meslektaşı, karşı komşu derken erken yaşta dertten çökersin. Bak bu kadar güzel bir kızsın. Harap etme kendini.
canınızı sıkmak ıstemem ama o battaınye altındakı telefonu ele gecırmeye bakın
ben ıhanetten dolayı bıttı gıttı
son 1 ay telefonda sıfre yuksek fatura hatta ben facebooka gırcem ver telefonu dıyodum oda vermemek ıcın ınan bana bın besyuz lıralık bı telefon almıstı dusun artıkhersyeı oturtmus yanı.. anıden dısarı cıkmalar hesabı verılemeyen gec gelmeler ve ozellıkle o telefon wc gırse cıkmazdı karnı agrırdı hep..
yanlıs yazdınız sanırım :)
Beceremedim.ölmek istiyorum hayattam yok bı beklentım artık.neden mutlu olamıyorum,eşim beni terk etii(((((((((((
Duru şiddet konusunda düşüncem değişmedi.
Ama evliliğinizi kurtarmak istiyorsan kendine çekidüzen ver,evliliği kurtarmaktan ziyade depresif bir havna var kurtul bundan.
Kendin için kendi mutluluğun için iç huzurun için..
Yani eşin hayatında olur veya olmaz bilemem ama ruh halini düzeltmen lazım.
Yoksa herşey kötüye gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?