Beceremedim,.bunu da beceremedim.evliliğimi yürütemedim

benim derdim yabancı araba değil aslında.benim asıl sorunum bekar ınsanlarla oturup kalkmak samımı olmak ıstemydm.o yemege de gıtmek ıstemydm ama eşim üzülmesın kavga etmeylm dıye ıı tamam gıdelım dedım.ama ısteklerı bıtmek bılmedı bızı alacaklarmıs felan fılan gereksız samımıyetlık

İyi de sen de bir zamanlar bekardın. Bekar olmak kötü bir şey mi? Bekar her kadın evli erkekleri ayartmak için yaşamıyor ya. At bu fikirleri kafandan. Yoksa hiçbir zaman tam manasıyla huzurlu ve mutlu olamazsın.

hayatınızı evliliğinizi hem kendine hem eşine neden böyle zehir ediyorsun be güzelim.
aldatırsa korkusu fena sarmış seni.
bırak bakalım aldatacak mı.
aldatırsa zaten boşanırsın. böyle yaparsan aldatmadan boşanmış olacaksın.
testiyi kırmadan tokat atmanın ne alemi var.

hemen moralini bozma. çok bunaldığı için öyle demiştir. halledersiniz. öyle hemen boşanılmaz.

Anladığım kadarıyla senin geçmişte olan konuları kafanda hesaplaman henüz bitmemiş ve eşine öfke dolusun. Zaten 3 günlük evliyken (hoş bunu gününe göre kategorileştiremeyiz ama) eşine şiddet uygulamış bi adama diyecek bi söz yok.Şu araba konusunda tam anlayamadım ama kıskançlıkta sınır tanımayan biri olarak ben de eşimin bekar bayanlarla iş dışında arkadaşlık kurmalarını istemem. Hele ki (bayanlar hisseder) arada cıvık sulu davranışlardan dolayı bi kıllanma olduysa eşini kıskanmanı anlıyorum. Valla o arabanın tekerlerini arka far olarak monte ederim adama. Şaka bi yana eşinin bu nedenden dolayı sana boşanıyorum diye mesaj atması zaten şaka gibi bi olaymış. Aklıma ilk gelen eşinin ayrılmaktan hiç çekinmediği ve belki de özgür olmak istediğidir. Çalışıyormuşsun ne güzel. Geri adım atma derim. Madem ayrılmak istiyor sürtsün burnu öyle çocuk oyuncağı gibi söylenir mi bu. Bu erkekleri bazen ıslatıp ıslatıp dövmek lazım, feministliğim tuttu yine Sıkma canını arkadaşım, herşey yoluna girecektir. Herkes neler atlatıyo, hayırlıysa olsun değilse eyvallah. Kolay gelsin.

bu konu kıskanclık deıgl bence suanda
sacma sapan bısıler sız neden ıstemıyorsunuz sızı almalarını anlamıs degılım
ayretten resımlerınızı gordum sız onu kıskanırken öleceksınız neredeysede o sızı asıl kıskanırken olmelı
ayretten cınsellık yokmus bence bu sebebten sen guvensız hıssedıyosun

Ben de aynen katılıyorum...
Bir de ek olarak kıskançlığın dozu iyi ayarlanmazsa fazlası gerçekten çok bunaltıcı oluyor...
Bekar diye arkadaşlığını kesecek değilya adamlarla...

duygularıma tercüman oldunuz

Eşinizin arkadaşlarının sizi gelip arabalarıyla alıp gelmesine gereksiz samimiyet demişsiniz.Eşinizin arkadaşıysa onlar tabiki samimim olacaksınız.Eşinizin arkadaşlarının kim olduğunu bilmek adına en azından.

Ayrıca bu forumda kim kimi ne kadar tanıyorda en özel dertlerini paylaşıyor,yardım istiyor.İnsan insana muhtaçtır.Eşinizi insanlardan soyutlamaya çalışmanız çok ama çok yanlış.

Herkes eşini kıskanabilir bu normal.Ama bu normalinde bir seviyesi var.Siz kıskançlığığın dozunu abartmış,elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.Eşinize başka sebeplerden olan kırgınlığınızı nedensiz konulardan çıkarmayın.Derdinizi açıkca konuşun.Çözümü konuşmakta arayın.Yoksa kendinizi bir ömür yanlızlığa mahkum edeceksiniz.

Evli değilim allaha bin şükür ama birlikteliğim var ve ben şunu bilir şunu söylerim ki erkeği çok sıkmayacaksın bırakacaksın biraz.
Ufak kıskanmalar olacak tabiki ama kadının kendine güveni olmalı mutlaka.
Sorununuz halledilmeyecek kadar büyük değil ama bundan sonra yapmazsanız daha mutlu olabilirsiniz.

Yapım gereği bende çok kıskancım. eşimi bazen bunalttığımın farkındayım. ama aynaya baktığımda eşim beni kıskansın. güzelim yaşımda ondan 9-10 yaş küçük. o şekilde bakmaya çalışıyorum. sende dene.

eşin seni korkutmaya çalışmış. gideceği de yok bence. geri döner. ama sen o döven adamı, ki adam birde eğitimci(!) nasıl kabullenebiliyorsun anlayamadım. en azından ders verseydin. vermediğin için de nasılsa kopamaz diye düşünüyor eşin. bence eşinizinde sizinde evlilik terapistine ihtiyacı var.

eşim gece 12 de geldı eve.ben oturma odasına yatmıstım.zorla yataga götürdü beni.ben gelmek ıstemyrm felan dedım sarıldı felan sonra yemekte 45 dk durdum dedi erkek arkdslarımla kahve ıcmeye gttk dedı.tebı ben hıc sormadım sonra tekrar sorunlarımızı konusmaya basladık.dedım kı bı daha bana sakın bosanalım deme eger bosanacaksn gıt bosanma dılekcesını ver sonra da cek gıt dedım.teblıgat gelınce ben anlarm zaten dedım tamam dedı o da.sarıldı felan sabaha kadar konstk bosanalm dediği için hala cok sınırlıyım sabah da bısey olmams gıbı optu gııtı.blmyrm suan ne olck.ben de sen gelmeyecksn sandm kapıyı kılıtlemstm dedım evden ayrılıyodun hanı dedim nıye geldn dedım.nıye gelmeyeckmsm burası benım evım dedı

Sana iyiniyetli tavsiyemi bir daha tekrarlıyorum, lütfen aşırı kıskançlığın için bir uzman yardımı al. Hayatı kendine de eşine de zindan etme. Bekar arkadaşı, meslektaşı, karşı komşu derken erken yaşta dertten çökersin. Bak bu kadar güzel bir kızsın. Harap etme kendini.

canınızı sıkmak ıstemem ama o battaınye altındakı telefonu ele gecırmeye bakın
ben ıhanetten dolayı bıttı gıttı
son 1 ay telefonda sıfre yuksek fatura hatta ben facebooka gırcem ver telefonu dıyodum oda vermemek ıcın ınan bana bın besyuz lıralık bı telefon almıstı dusun artık hersyeı oturtmus yanı.. anıden dısarı cıkmalar hesabı verılemeyen gec gelmeler ve ozellıkle o telefon wc gırse cıkmazdı karnı agrırdı hep..

saolun gideceğim zaten ama çalıştıgım ıcın zamanım olmuyor.ilk ızın aldıgım gün gideceğim hatta beraber gıdecegız ınsallah.

yanlıs yazdınız sanırım :)

konu sahibi kardeşim kıskançlık yuva yıkar adam bıktırır huzur bırakmaz sakin ol sen hep böyle kavgaylamı sürdüreceksin
bu evliliği sen çocuk gibisin biraz herşeye br yorum yapmışsın mennun olamıyorsun bir türlü eşininde kusuru var olmaz olurmu
o kusurluysa sen sus sen kusurluysan o sussun ne böyle ikinizde 24 saat kavga halinde bide aman hemen şu boşanma kelimesini
sartmeseniz evli çiftler olarak benim eşimde bazen beni delirttir ama ağzımdan git boşanalım lafı çıkmaz
niye çıksın ya o kadar kolaymı hadi ayrılalaım demek bu koz olurmu eşlere tartışmanında bir efendiliği yakışığı vardır
mutlu olmaya bak bu günlerin geri gelmeyecek yaşadığın anın zamanın tadını çıkar

yanlıs yazdınız sanırım :)

yalnız cıdden oyle oldu
o konunun baslıgı bısıler oluyor ama anlıyamıyorumdu ayrı yatıyolardı fılan
yorumu duzenlemıyorum şu kadar sıkıntılı hayatın ıcınde okuıyanlar gülsün

Duru şiddet konusunda düşüncem değişmedi.
Ama evliliğinizi kurtarmak istiyorsan kendine çekidüzen ver,evliliği kurtarmaktan ziyade depresif bir havna var kurtul bundan.
Kendin için kendi mutluluğun için iç huzurun için..
Yani eşin hayatında olur veya olmaz bilemem ama ruh halini düzeltmen lazım.
Yoksa herşey kötüye gidecek.

Beceremedim.ölmek istiyorum hayattam yok bı beklentım artık.neden mutlu olamıyorum,eşim beni terk etii(((((((((((

canım benım gecmıs olsun neden terk ettı senı..neden beceremedıgını dusunuyorsunkı emınım elınden gelenı yapmıssındır yuvanın mutlulugu ıcın ..eşinin terk etmesı ıcın buyuk bır sebebp olmalı....nedenı nedır acaba

evet gercekten benım depresif bır halım var ama sadece nazımın gectıgı ınsanlara onun dısında o kadar neselıyım kı herkes benleyken cok güzel vekıt gecırdıklerını söylerler ben de derım ama ben esıme böle davranmıyorum.neyse doktora ınsallah gıdeceğimküçüklüğümden beri var bu benden hep ilgi bende olsun ıstıyorum.herkes benle konussun bırı bısey sordugumda hemen cevap versın ıstıyorum.ne bileyım böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…