Beceremedim,.bunu da beceremedim.evliliğimi yürütemedim

kıskançlığınla bu olayın ne ilgisi var orasını çözemedim.

eşin belki de kızgınlıkla demiştir? daha önce hiç bu kadar ciddi konuşmuş muydu boşanma konusunda?

valla canım sen bu şekilde düşünüyorsan zaten çözüm bulamazsın.eğer burda insanlar birşeyleri tarafsızca yoruluyorsa doğruluk payıda çoktur yabana atma derim.kimse kk dan para almıyor bunları yaz diye.yani tamamen objectif yorumlar.ama sen illa haklı olan sensin denilsin istiyorsun.

senin olayın anlaşılan eski olayların birikmesinden yaşanan bi patlama olmuş bence senin önce sakınlesmen ve kendını toplaman lazım cunku su anda bız ne yazarsak yazalım sen dınlemeyeceksın emın ol cunku o modda degılsın lutfen bıraz kendını dınle tatlım sonra tekrar yaz bence

duru çalışan bir kadınsın ,memursun..
seni döven kocana tekmeyi vurabilirsin istersen,paran bitti ve eve döndün o kısmını anlayamadım.
sen eşine olan hırsını saçma noktalarda ortaya çıkarıyorsun galiba
yoksa dayak ile kıskançlık arasında bağlantı kuramadım
yazma demişsin ben yazıyorum ister beğen ister beğenme.
git tedavi ol,seni döven o adamdan kurtul..
hayat güzel sen sadece kendini bir çıkmaza mahkum etmişsin.
çözüme yönelik değilsin..
yani adamın seni terk etmesi iyi bile olmuş diyebilirim,hayırlısı buymuş.
dilerim kendine yeni bir hayat çizersin.

İşin içinde şiddet varsa ben de ayrılmanızı desteklerim. Hele bu şiddeti uygulayan kişinin bir eğitimci olması çok daha üzücü bir durum. Yazık eşinizin aldığı eğitime.

bukadar basıt sebeplerden dolayı bosamak ıstemesı cok sacma cocuk oyuncagımı bu evlılık ha dıyınce bosanılsın bıde ogretmen olcak

maddi konular nedeniyle uygulanan şiddet....
sevgili duru, bu adamdan kurtulmalısın. bu evlilikten kurtulmalısın.
eşin hiç de pişman olmuşa benzemiyor. ayrıca seni kaybetmekten hiç korkmuyor.

öğretmenevınde kalıyordum gıdecek baska tanıdık yoktu cunku param bıttığı ıcın eve döndum dedim.kıskanclığımın nedeni okulundakı bayanlar bıraz rahat bayanlar ben de esımın baska baynlarla samımı olmasını ıstemıyorum arabaya bınmek ıstemememın nedenını bılmıyorum sadece resmı bı sekılde gıdelım ıkımız yemegı yıyıp 2 muhabbet eder kalkarız.asıl zoruma gıden bu yüzden benı bosaması.ben sucluysam bıle benı hep bosamakla tehdıt edıyor.cok yoruldum suan ne yapcm bılmıyorum aksam eve gelecek zaten yarın okula gıdecek ve daha gelmeyecek.

maddi konular nedeniyle uygulanan şiddet....
sevgili duru, bu adamdan kurtulmalısın. bu evlilikten kurtulmalısın.
eşin hiç de pişman olmuşa benzemiyor. ayrıca seni kaybetmekten hiç korkmuyor.

evet benı kaybetmekten hıc korkmuyor.gercekten ben de oyle dusunuyorum ve oyle de bana cok asık olmustu.ama artık ben eve para getıren bı ınsan cinsellık yasadıgı bı ınsan sevıyordur ama bensız yapamayacak kadar asık değil bana.vuracak kadar sevmıyor yanı.sadece bu neden olsaydı boynuna sarılıp ozurdılerdım kımse kusura bakmasın sadece canım cok acıyor

çok özür diliyorum ama
biraz depresif bi yapın var galiba
ufak şeyleri büyütmüşsün
nolur arabayla gitseydin olay büyümeseydi
bide geri döneceksen çok zor durumda kalmadıkça evinden çıkma
çok lazımsa o gitsin
erkekler çok strese katlanamıyor
evlerinde huzur arıyorlar
biraz hayata pozitif yaklaş
hayatını karartma canına yazık
ayrıca nasıl bi öğretmen karısını döver anlamadım yazık

ayrıca şunu söylemeden geçemiycem
bu evliliği sırf sen değil eşinde becerememiş
kendine haksızlık etme
napacaktın dayağını yiyip her dediğini yapıp otursan dahamı iyi olacaktı

Canım şiddet konusunda eşin haksız, onun için birşey diyemem. Ama önceki konunda da söylemiştim sana, kıskançlık konusunda sen haksızsın. Eşinin iş arkadaşları rahat değil, normal, olması gerektiği gibi davranıyorlar ama sen bunu çok abartıyorsun. O konunda tedavi olmak istediğini yazmıştın hatta. Ama dediğim gibi zaten sana şiddet uygulayan birisi için dönüp arkana bakma bile, iyi ki kurtulmuşum de.

canım ilk okuduğumda böyle küçük şeylere takılarak sürekli huzursuzluk çıkarırısan böyle olur diye düşünmüştüm
ama okuyunca anladımki sen kocana olan hıncını saçma sebeplerle çıkarmaya çalışıyorsun sadece. Ama unutmaki taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sıklığıdır. yani basit bir tartışma dediğin şeyler sürekli sürekli olursa taş delinir maalesef. Eşinin şiddet uygulama sebebi neydi bu da önemli . Sürekli böyle davrandığın içinmiydi yoksa başkamıydı sebep. Bence sen sana şiddet uygulayan birinden kurtulduğun için şükret ve güçlü ol.

Bir de bayanların sürekli düştüğü hata bu. Eşinizi ya da ailesini ya affedin ya affetmeyin ikisinden birini seçin lütfen. Affetmiş gibi yaparak sonra beynini didik didik yemeyin. Affettim diyorsanız gerçekten affedin, hınç almaya çalışmayın. Yok katlanamam derseniz o zaman hiç affetmeyin

cok cocukca davranmissin.kadinlarin rahatligini bosver,onemli olan esine ve kendine guvenmendir.en kucuk seyden sorun cikarirsaniz askta biter,sevgi de,saygi da biter..kadin erkegi idare etmeyi bilmeli.yeri gelince alttan almali.ama herseyi degil.
esiniz size 1 gun oncesi soylemis yemek var diye sizde ona gore hazirlanip ise gitseydiniz ne olur ne olmaz diye boylelikle zaman konusunda sorun yasamazdiniz.yemegi sorun etmisiniz ne guzel esiniz sizinle gitmek istiyor buna ragmen olay cikarmissiniz,ertesi gun tekrar tatsizlik ve kaprisler..
bu devamli hale geldiyse o da artik bikmistir.biraz anlayisli olun,biraz kendize guvenin.
Allah askina ben ne yapayim yabanci ulkedeyim sizin samimi dediginiz kizlardan burada bi suru var cogu seksi giyimli,guzel kizlar.bizim de yemekler oluyor yok yilbasi,yok bayram,yok tanisma gecesi sen o ortamlari gorsen herhalde katil olurdun.
biraz relax olun.tabi bunu soylemek icin biraz gec ama olsun bi koseniz de bulunsun.
aslinda ayrilmaniz daha mantikli sartlara bakinca.

kendini üzme.. üzülcekse o üzülsün. 3 günlük evliyken döven insan.. ayrılıp hayatını kursan belkide sevinirsin ayrıldığına..
ama o boşanamaz bence...

eşin dengesizmi ??? bu yüzden insan karısını boşarmı yaaa şok oldum okuyunca....newar yani rahatsız olduğun konular yüzünden emri vaki yaptığı konulara hayır demişsin bundan daha doğal ne var beeee

gecen hafta sonu bızde boşanacakıtk nerdeyse benı evden kovdu bıttı bu iş dedı.. kavga esnasında kufur ettım esıme.. yapmamam gerekırdı ama oldu bı kere... bende esyalarımı topladım gıtmeye hazırlanıyordum. arabanın anahtarınıda elıme verdı bı dunyada para ne alıyosan al gıt dedı.. sadece cantam yeter bana dedım.. kapıdan cıkacakken kapıyı kapatıp kıtledı.. sarıldı gıdemezzsın senı sevıyorum dedı. istenmedığım yerde duramazdım ya hoş ben hatalı bıle olsam.. barıstık gıttı. snde sıkma canını senınkı bıraz gec sonuyodur ama her erkek hemen boşamaya meğillidir cıddıyete bındığını anlayana kadar(

Adamı o kadar bunaltmışsınız ki adam gitmekte haklı evlilik kölelik değil

hmmm hic normal bi durum degil,yani sonucta bosanma sebebi tanimadigim insanin arabasina binmek istemiyorum ise...ohoooo

o zaman baska bir ciddi sorun olsaydi ne olurdu?

acaba bunu bilerek kasten mi yapti,sen o davete katilma diye,,,sorun cikmasin diye hani ögretmen bayanin arkadaslik teklifini facebook ta anormal olarak görmüstün ya,belki esin cekindi o davete sende gidersen sorun cikabilir.

peki esin hic biliyor mu senin böyle yabanci arabalara pek binme aliskanliginin olmadigini vs buna benzer prensiplerini?

evliliğin daha üçüncü gününde eşini döven adam, doğru koca değildir
sen istersen kıskançlık yap, istersen dırdır et
hiç bişeyin karşılığı dayak değildir
ben beceremedim deme kendine haksızlık yapma
asıl döven erkek becerememiştir insanlığı...
eşin psikolojik yardım alabilir
sen kendi kıskançlığın konusunda uzman ellerden yardım alabilirsin
ama eğerki olmuyorsa......

boşanmak kesinlikle hoş bir şey değil
ama yanlış bi evliliği devam ettirip hergün öleceğine
bi kere boşanırsın bigün ölürsün olur biter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…