Bakmayin annenize, tabii ki bakabilirsiniz. Bence anneniz daha fazla kalmasin. 40 mirk beklemeyin. Lohusalik gunlerinizi tekrar yasayamayavak ve hep kotu hatirlayacaksiniz ne gerek var.Arkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler
Şimdilik bana yardımı oluyo ama lafta söylüyor çok zor çocuk bakma şöle böle bilmem ne çok becerikli biri değilim beceriksizde değilim orta halli bi insanım moralim bozuluyor böle şeyler duyuncaBakmayin annenize, tabii ki bakabilirsiniz. Bence anneniz daha fazla kalmasin. 40 mirk beklemeyin. Lohusalik gunlerinizi tekrar yasayamayavak ve hep kotu hatirlayacaksiniz ne gerek var.
Daha 1 haftalık zaten kolik olup olmadığı belli değilKolik değildir inş.
Tecrübe ettim, sorgulanmadık zerre tarafını koymadım analığımın.
İşte o belli değil dahaKolik bir bebek değilse kolay, zaten bütün gün uyuyor asıl büyüyünce zor
Aynen 6 senelik evli insanım.eşim mesela benden daha beceriklidir ikide bi o daha becerikli sen yapamazsın diyip benim canımı sıkıyorNeden bakamayacakmışsınız sizin neyiniz eksikmiş doğduğundan beri çok şükür kendim baktım eskisi gibi değil ki artık çocuk büyütmek her ay doktora gider nasıl bakmam gerekir neler yapmalıyım ay ay öğrenirdim yıkamasını bile kendi başıma yapardım kimse olmazdı yanımda
Tabi ki tavsiye kabul ederim aklınızda olan şeyleri yazınbenim bebegim kolikti ve tek basima baktim. cok agladim onunla beraber beceremiyorum yapamiyorum diye. ama su an 3 yasina geliyor. gayet guzel becermisimsiz de becerirsiniz merak etmeyin. anneler cok gucluler. simdiden bu kaygidaysaniz hele daha guzel yaparsiniz allahin izniyle. tek hatam kendimi cok ihmal etmek oldu benim. bu konuda tavsiye kabul ederseniz kendinize guzel bakin.
Çevremde gördüğüm en beceriksiz mıy mıy insanlar bile gayet güzel çocuk büyüttü analık içgüdüsü diye bir şey var.Şimdilik bana yardımı oluyo ama lafta söylüyor çok zor çocuk bakma şöle böle bilmem ne çok becerikli biri değilim beceriksizde değilim orta halli bi insanım moralim bozuluyor böle şeyler duyunca
Daha 1 haftalık zaten kolik olup olmadığı belli değil
Yok o anlamda değil ben beceriksizmişim uykusuz kalamazmışım o anlamda söylüyorBakıcısı olanlar beceremeyen annelermiymiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?