Beceremezmişim

guneyli34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
926
874
53
37
Arkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler

Bakmayin annenize, tabii ki bakabilirsiniz. Bence anneniz daha fazla kalmasin. 40 mirk beklemeyin. Lohusalik gunlerinizi tekrar yasayamayavak ve hep kotu hatirlayacaksiniz ne gerek var.

Konuşmak için erken sizin bebeğiniz bir haftalıkmış. Kolik bebekler zor mesela ama belki uysal olur sizinki. Şimdidense ilerisi daha zor. Her bebeğin huyu suyu farklıdır. Her insanın sabır eşiği de farklıdır.

Bebek bakmak hic zor degil,boyle cabuk gaza gelmeyin,anneniz boyle dedi ,bebek cok agladi diye dagilmayin,
8 aylik ikizlerim var ,aslan gibi bakiyorum arada gun icerisinde 2 saat ogleden once 2 saat ogleden sonra ise bile gidiyorum,yeterki kendinize guvenin

Neden bakamayacakmışsınız sizin neyiniz eksikmiş doğduğundan beri çok şükür kendim baktım eskisi gibi değil ki artık çocuk büyütmek her ay doktora gider nasıl bakmam gerekir neler yapmalıyım ay ay öğrenirdim yıkamasını bile kendi başıma yapardım kimse olmazdı yanımda

Bakmayin annenize, tabii ki bakabilirsiniz. Bence anneniz daha fazla kalmasin. 40 mirk beklemeyin. Lohusalik gunlerinizi tekrar yasayamayavak ve hep kotu hatirlayacaksiniz ne gerek var.
Şimdilik bana yardımı oluyo ama lafta söylüyor çok zor çocuk bakma şöle böle bilmem ne çok becerikli biri değilim beceriksizde değilim orta halli bi insanım moralim bozuluyor böle şeyler duyunca

benim bebegim kolikti ve tek basima baktim. cok agladim onunla beraber beceremiyorum yapamiyorum diye. ama su an 3 yasina geliyor. gayet guzel becermisim siz de becerirsiniz merak etmeyin. anneler cok gucluler. simdiden bu kaygidaysaniz hele daha guzel yaparsiniz allahin izniyle. tek hatam kendimi cok ihmal etmek oldu benim. bu konuda tavsiye kabul ederseniz kendinize guzel bakin.

Aynen 6 senelik evli insanım.eşim mesela benden daha beceriklidir ikide bi o daha becerikli sen yapamazsın diyip benim canımı sıkıyor

Tabi ki tavsiye kabul ederim aklınızda olan şeyleri yazın

Şimdilik bana yardımı oluyo ama lafta söylüyor çok zor çocuk bakma şöle böle bilmem ne çok becerikli biri değilim beceriksizde değilim orta halli bi insanım moralim bozuluyor böle şeyler duyunca
Çevremde gördüğüm en beceriksiz mıy mıy insanlar bile gayet güzel çocuk büyüttü analık içgüdüsü diye bir şey var.

Daha 1 haftalık zaten kolik olup olmadığı belli değil

Ortalama 15-20 günden sonra başlıyor. İnşallah böyle bir zorluğu tecrübe etmezsiniz. Ama bu da geçiyor, geçtik yani, kırk bin kez beceremedin desinler umurumda değildi bir noktadan sonra, yeter ki sussun-uyusun kim nasıl yardım edecekse etsin tamam filan oluyorsunuz ya da zaten manyak olup tepenizde kim varsa kovalayabilir hale geliyorsunuz. En azından ben öyle olmuştum. :)

Kulak asmayın, siz faydalanmaya bakın. Yardımcı tutabilecek gücünüz varsa, göz çıkarmaz "Hı beceremem tutalım yardımcı" deyin yardımcı da tutturun, keyifle dinlene dinlene bakın.

Boş verin

O eskidenmiş daha kendi çocukluk çağında kızlar anne olur Kv leri anneleri genç olur onlar bakarmış

Yaşınız yerinde olgunsunuz kendinize bakıyorsanız olağan şartlarda bebeğe de bakarsınız

Doğumda annem geldi 20 gün kadar kaldı ev işi yaptı yemek yaptı vs

Sonra gitti tanıdıkları ayy nasıl bıraktık bakamaz demiş o da neden bakamasın gayet bakıyordu demiş

Sizinki daha küçücük süz de yeni Doğum yaptınız annemiz moral bozmasın

Biraz da bana muhtaçsın havası mı yaratıyor acaba madem öyle buzluğa yemek yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…