Evet hani iyi ki ben gelmişim havası varBoş verin
O eskidenmiş daha kendi çocukluk çağında kızlar anne olur Kv leri anneleri genç olur onlar bakarmış
Yaşınız yerinde olgunsunuz kendinize bakıyorsanız olağan şartlarda bebeğe de bakarsınız
Doğumda annem geldi 20 gün kadar kaldı ev işi yaptı yemek yaptı vs
Sonra gitti tanıdıkları ayy nasıl bıraktık bakamaz demiş o da neden bakamasın gayet bakıyordu demiş
Sizinki daha küçücük süz de yeni Doğum yaptınız annemiz moral bozmasın
Biraz da bana muhtaçsın havası mı yaratıyor acaba madem öyle buzluğa yemek yapsın
Yok o anlamda değil ben beceriksizmişim uykusuz kalamazmışım o anlamda söylüyor
En iyi şekilde bakmaya çalışın da görsünler hey Allahım ya cevap bile vermeyin onlara burada anne grupları var yaşına uygun grubu takip edin aklınıza takılanı sorun ben kızımı büyütürken ne annemin dediğine baktım ne kayınvalidemin biraz kızdılar bana amaAynen 6 senelik evli insanım.eşim mesela benden daha beceriklidir ikide bi o daha becerikli sen yapamazsın diyip benim canımı sıkıyor
Uykusuz da kalabilirsiniz onlara ne madem uykusuz kalınca eşiniz de bi totosunu kaldırsın da yardım etsin onun da çocuğu anca çene yaparlar 2 3 saatlik uykuyla gezdiğimi bilirim Allah gayretini veriyor hiç korkmayınYok o anlamda değil ben beceriksizmişim uykusuz kalamazmışım o anlamda söylüyor
Yok eşimde bakıyor onda sıkıntı yok annem ikide bi kolay mı çocuk bakmak ben çok olgundum kendim baktım şöle böle ay iyice asabım bozulduUykusuz da kalabilirsiniz onlara ne madem uykusuz kalınca eşiniz de bi totosunu kaldırsın da yardım etsin onun da çocuğu anca çene yaparlar 2 3 saatlik uykuyla gezdiğimi bilirim Allah gayretini veriyor hiç korkmayın
Kararmayin enseyi benim bakicak kimsem yoktu ikinci gün herseyini ben yaptım panik atagim varken. çocuk doğduğunda belli eder kendini az çok. arkadaşımın bebeği doğduğu anda basladi ağlamaya bir dahada susmadı ..İşte o belli değil daha
Ben 18 yaşında bakmissam siz okadar güzel bakarsınız. İnanin zorluğu olduğu kadar neşesi gülümsemesi herşeye bedel. Hiç takmayın İstanbul'daydi evim doğum için memlekete geldim doğumun 15 .ncı günü dedim gidiyorum evime kayinvalidem dedi bu daha çocuk nasıl buna bakacak aklım onda kalacak da biraz daha kalsaydi keşke diye söyleniyor. Kayinpederimde merdk etme 1 ay kalmaz gelir bakamaz. Ve 5 aylık oldu kendileri geldi sok okadar güzel bakmışım tadını çıkarıyoruz oğlumla bide sabaha kadar ağlayan biri idi ama olsun vokda güzel. Anne olunca bazı duygular yeteneklerde oluyor mesela SABIR. İyi gecelerArkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler
Yok yok eski insanlar öyle hava atmayı severYok eşimde bakıyor onda sıkıntı yok annem ikide bi kolay mı çocuk bakmak ben çok olgundum kendim baktım şöle böle ay iyice asabım bozuldu
Benim bebeğim 2700 doğdu annem sen giydireceksin sen yikayacaksin korkma ona en iyi sen bakarsin diye diye gaz verdi valla eşim bile şaşırdı hatta aferin korkmuyorsun diyordu kendinizi böyle temkin edin ona sizden başkası daha iyi bakamazArkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?