Beceremiyor muyum ??

2 yaş sendromu olabilir mi acaba bir uzman yardımı alsanız yemek konusunda bizde hala sorun yaşıyoruz hatta konuda açtım
Valla ne yalan söyleyeyim 2 yaşında bu kadar değildi bizde biraz geç etki ediyor sanırım .Ama haklısınız bir uzmana danisacagim .Genel işi için Rabbim size de sabır versin önceden yediği şeyleri de bıraktı valla denemediğim şey kalmadı

Aynen böyle devamherşeyin sızın kontrolümüzde olduğunu anlaması gereki

Estağfurullah olur mu ne kusuru :) çok çok teşekkür ederim not aldım isimleri öncelikle tavsiye ettiğiniz gibi 2 numarayı edineyim sırayla okuyacağım :)

Onu da düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Kendisi yönlendirmeye kalkarsa her şeyi diye ...birkaç gündür biraz biraz torpulemeye çalışıyorum .Yani eğer dediği şey o an olamayacak birşeyse ciddi bir ses tonuyla söylüyorum ağlıyor filan sonra dedigime geliyor .tabiki hersetde değil .Ama benim insiyatifimde olmasi gereken birşeye karistirtmiyorum bir kaç gündür .Kişiliği böyle oturursa ileride de iyi olmaz.Ysni hocalarım ,arkadaşlarım dahil aşırı hükmedici insanlar hep itici gelmiştir bana .

benimde 4 yaşında kızım var benzer sorunların bir tık daha fazlasını yaşıyorum, öyle ki eşimle aramızda uçurum oldu desem yalan olmaz herhalde zor çok zor, takipteyim

45 dk mı offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…