Beceremiyor muyum ??

Zannediyorum ki en basında hata yapmışsınız her dediğini her istediğimi yapmışsınız sızın kontrolunuzden cikmi o sizi nerdeyse kontrol etmeye başlamış ve 4-5 yaşına kadarda sizi epeyi uğraştıracak gibime geliyor.akli erene kadar bi kreşe falan gönderseniz size belki daha yardımcı olur
Çocuğu sağlıklı büyütmek kızmamak değil bence yanlışı sorguyu göstermek gerekli diye düşünüyorum gerektiğinde HAYIR diyebilmelisiniz

Şu yanlışı bir düzeltelim öncelikle, üyeler site kurallarına göre hareket edip bölümlere uygun olmayan konuları rapor ediyorlar, kimseye konularınızı rapor ediyorlar diye uzak durun dememelisiniz.
Ayrıca her konunuz değil, toplam 30 konunuzdan birkaç tanesi taşındı ve uyarı aldınız, ki kusura bakmayın bir konu açıldığı bölüme uygun değilse taşınır ve konu sahibesi konu dışı uyarısı alır, bana ricada bulunmanız sonucu değiştirmez zira bu diğer uyarı alan üyelerin hakkını gasp olur, herkese eşit uygulanan kurallar size de uygulanır.

Kreş yaşı gelmiş sizin minnoşun. Siz öğreteceğinizi öğretmiş, öz bakım becerilerini kazandırmışsınız vaktinde. Artık o herşeyi kendim yapıcam, çok bağımsızım ben hell yeah dönemi bitmiş çocuğun, kendi işini kendi yapmanın aslında birazcık hamallık olduğunu keşfetmiş.

Kreşe başlarsa pozitif sosyal baskıyla yine kendi işini kendi yapmaya, yemek seçmemeye, uyku saatlerini önemsemeye başlar. Hem evde biriktirdiği o enerjisini de atar akranlarıyla oynarken.

Aynı şeyler beni de bekliyor hadi çözüm bulun da 1 sene sonra bana da lazım olacak

Yok tabiki ayrıcalık istemiyorum ama o gün gerçekten çok üzgün bir şekilde acmistim konuyu .Ve en çok ziyaret edilen bölüm bdv diye düşündüğüm için böyle hemen tasunmasin diye ricada bulunmuştum .Çünkü gerçekten dertleşmeye çok çok ihtiyacım vardı ...teşekkür ederim :)

Yani haklısınız bağırınca sadece korkup daha fazla hurcinlasiyir bende daha fazla üzülüyorum başka bir işe yaramıyor

Kesinlikle çünkü çocuk arkadaş lafını duyunca yere goge sıgamiyor.O da haklı ama sanırım bende fazla yorgun ve gerginim umarım iyi gelir kreş :)

Yok gitmiyor .Bahcemizde evin dibinde park var ama şansımiza 1 aydır neredeyse hergun sağanak yağmur dolu vs var.Yine de sabahtan çıkarıyorum bisiklet filan sürüp parkta oynuyor ama yağmur yağınca mecbur giriyoruz ve o an zulüm isteniyor ne söylersen söyleyeyim bisiklete binmek istiyorum diye agkiyo :) yaşına göre normaldir mutlaka ama sanırım ben yorgunum artik

Ailece yıpranmışsınız, çocuğunuz aslında yaşının özelliklerini gösteriyor ama siz yorgun düştüğünüzden zorlanıyorsunuz. Kesinlikle kreşe gönderin, en azından yarım gün.
Kesinlikle normaldir belki daha hareketli olanı da vardır muhakkak ama dediğiniz gibi yorgun olduğumuz için bize çok geliyor sanırım :)

Yapıyoruz tabiki yapmadan iyi ama işte...Bende telefona akistirdim istemesemde...Allah'tan sıkılmaya başladı sadede bazı yapboz oyunları ,İngilizce Türkçe sayi,renk,şekil vs videoları var İngilizce şarkılar filan onlara bakıyor inşallah onu da keseceğim ...
Kesinlikle düzgün bir yer bulup enerjisini atmasına hemde gelişimine uygun bir spora yönlendirmek için igrasacagim artık burada ne bukursam :)

Kesinlikle çare değil o kadar üzüldüm ki bende aynen bir destek gerek ikimize de hatta belki ucumuze de ...teşekkürler :)

Evet haklısınız kesinlikle bende daha çok üzüldüm bu gerginlikle o daha da hircinlsstj maalesef ...
Mesela iki gündür gereksiz birşey için diretiyorsa ve yapamayacağımiz birşeyse önde düzgünce söylüyorum hala diretiyorsa tepkisiz kalıyorum .Eşime de söyledim yaptufin ise devam et ilgilenme tepki gösterme diye .Dün 1,5 saate yakın sürdü bugün 40 dk zor oluyor ama bağırıp üzülmekten iyidir .
Kitabı edinecegim teşekkürler :)

Bunalmışsın az sabret..bak bana zaman geçti ve sıcak yemek yiye biliyorum sıcak çayda içebiliyorum kendi yatağımda uyuya biliyorum inanır mısın tuvalette tek başıma gide biliyorum:))))şaka bir yana geçecek kuzum sabır az daha sabır

Ben de fazla taviz verdiğini düşünüyorum kreşe giderse düzene girer yoksa çok zor destek alın arabanız varmı onla getirip götürün kreşe benim de 3,5 yasında oğlum bizde de bazen oluyo ama sizdeki sıkıntılar aşırı kreşe verip o zamanı kendine ayır

Valla bunların lüks olacağını bebekken göze almıştım ama bu yaşa kadar süreceğini bilmiyordum aslında tek derdim kendime ayiracagim 1-2 saat ama tek başıma :))

Pedagog vs de araştırıyorum bulunduğum şehirde olmazsa yıllık izinde gittiğim iller daha büyük orada bı görüşme ayarlayacagim .
Allah kolaylık versin hepimize inşallah .
Araba var 9 yıldır ehliyetini de var ama araba kullanamıyorum yıllar önce bir kaza atlattım .O günden sonra bir kaç sene arabaya dokunamasim bile .İşte normalde üstüne giderim ama o çok kötü bir deneyim oldu .Ufak ufak deniyorum ama trafiğe çıkacak gibi değilim henüz :)

2 yaş sendromu diyorlar anlattığınıza ama bence resmen depresyon. Haklısınız kural koyarak en başta başlayın. Parka şartlı götürün saat koyun. Sadece kendi ile ilgili şeylere karışabileceğini söyleyin. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…