- Konu Sahibi Melisagun08
-
Bence isteseler bulurlar... İlişkiler çok farklı ben çözemedim.bu arada 35 yaşındayım, çevremde çoook fazla 30-40 yaş grubu bekar erkek var, çoğu kariyerli, eli yüzü düzgün, eğitimli adamlar, ve hepsi de evlenmek istediklerini, evlenecek kız olmadığını söylüyorlar...
hatta çok sevdiğim bir kuzenim var geçen haftasonu birlikteydik, yaşı 38, ne ara evleneceğim, ne ara baba olacağım diye dertlendi baya, adam doktor, uzun boylu yakışıklı, altında son model arabası, ama evlenebileceği birini bulamıyor.
e bu kadar bekar ve yalnız kadın nerdeler? şaka yapmıyorum, kriterler mi çok yüksek, insanlar kendini dev aynasında görüp kimseyi beğenmiyor mu, yoksa aksine fazla görüp adım mı atamıyorlar? işin matematiği neden tutmuyor anlamıyorum...
Her sekilde her an ulasilir olabilmek cazibesini kaybettiriyo karsidakine.. kadinlar tanidikca birseyler yasadikca baglanirken, erkeklerse uzaklasiyo sanki bu durumda.. merak uyandirmasi kesfedilmesi gereken seylerin olmasi guzel geliyo karsi cinse bence. Hep arasan aranacak firsat olmaz derler.. yazmasan surekli fazla naz asik usandirir derler.. napsin bu kadinlar?
Noldu :)
Banami denk geliyor acaba diye düşünüyordum demekki yalnız değilmişim
Ben evlilik sevgili falan olaylarını sildim artık sanırım yalnız öleceğim
30 yaşında da mı böyle düşünüyordunuz siz.Herkesin kolayca elde ettiğini ben şartları zorlayarak bile ede edemiyorum.Hadi şimdi yaşım sorun ;30 yaşında gencecik boşandım ben.Genç güzel hanımdım.Sevebilecek iyi bir eş olabilecek durumdaydım.
Çok zoruma gidiyor.Benim neyim eksik bunun için.
Strateji bir yere kadar götürür, bir süre sonra sıkılırsınız içinizden geldiği gibi davranamadığınız için. Yorulursunuz; artık kendiniz gibi davranmaya başlarsınız lakin bu sefer de karşı taraf bunu “değişti” olarak algılar. Halbuki özünüze dönmüşsünüzdür...İlşki üzerine ucu acık bir konu ,bir konu üzerinde sorum yok birçok konu üzerinde derdim var ..
İlla strateji mi yapmak lazım neden sevgili olmak için güven sevgi yeterli değil ???
İlla her aradığında hemen açmamak?
Biraz gizem barındırmak ..
Çok sevip anne gibi peşinde koşturmamsk..
Mı Laz'ım??
Gerçekten her gün aramasını beklemek hata mı ?
Peşinden koşturmak ulaşılmazı mı oynamak lazım..
Gerçekten bu defaki ilişkimde strateji yapıcam demek ki saf sevgi ve herseyini ortaya dökmek yetmiyor ..
Safım ben safım..beceremiyorum akıllı kadın olmak lazım bu manada..
Tecrübeliler tecrübesizlere öğretsin vesselam
Yazdıklarınızın altına imzamı attımNoldu :)
En iyisi sevilip sevmiycen. O zaman aramamak sormamak daha basit oluyo bence. Surekli pesinden kosan erkrk oluyo:) da oyle iliskiyi napacan yani :))Yazdıklarınızın altına imzamı attım
Ben ne yapsam yaranamıyorum erkeklere. İlk baş iyi ondan sonra u dönüşü... Ne yapıyorum bilmiyorum
Valla benim şuana kadat peşimden koşan olmadı. 29 yaşımdayım...En iyisi sevilip sevmiycen. O zaman aramamak sormamak daha basit oluyo bence. Surekli pesinden kosan erkrk oluyo:) da oyle iliskiyi napacan yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?