- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Bu lafa da gıcığım. Boşanın efenim o zaman kimseyi tutmuyoruz bittin bekarlığa beklerizBekarlıgın kıymetını bil illa birine gerek YÖK
Konuya çok yardımcı oldunuz.Çok teşekür ederiz.Bekarlıgın kıymetını bil illa birine gerek YÖK
Her sevgilisi olan mutlu bir birlikteliği olan sonuçta strateji yapmaz emin olun sizi saf ve doğal olduğunuz için sevecek insan vardır mutlaka ama iş onu bulmakta
Neden öyle olsun sizinde kısmetiniz vardir elbet bir yerde açıkçası tam olarak neden böyle söylediğinizi anlayamadımHerkes dengi biriyle evlenip mutlu olurken çocuk torun torba sahibi olup hep aile olurken ;benim yalnız olarak yaşlanacak; yalnız ölecek ;böyle bir aile mutluluğunu tadamayacak olmam haksızlık ama neyysse.
Sanki ilişkiye başlamamışsın gibi davran kazanırsın.
Yaşım 39.Kolay içim ısınmaz.Kendim gibi yaşını göstermeyen istiyorum o da mümkün olmuyor.İçim akmıyor elimde değil.Bana da biraz uygun gelecek çoğu şeyi yaşam tarzı , ailesi.Maaş mezuniyet bile önemli depil.Sonra o da beni samimice masumca sevecek.Zaten aday olmuyor pek.Neden öyle olsun sizinde kısmetiniz vardir elbet bir yerde açıkçası tam olarak neden böyle söylediğinizi anlayamadım
Yaşım 39.Kolay içim ısınmaz.Kendim gibi yaşını göstermeyen istiyorum o da mümkün olmuyor.İçim akmıyor elimde değil.Bana da biraz uygun gelecek çoğu şeyi yaşam tarzı , ailesi.Maaş mezuniyet bile önemli depil.Sonra o da beni samimice masumca sevecek.Zaten aday olmuyor pek.
Herkesin kolayca elde ettiğini ben şartları zorlayarak bile ede edemiyorum.Hadi şimdi yaşım sorun ;30 yaşında gencecik boşandım ben.Genç güzel hanımdım.Sevebilecek iyi bir eş olabilecek durumdaydım.Kız yalnız değilsin bende varım bende varımyaşım 31 bende evlenemem gibi
Ay bu cümlene bayıldım çok iyi tespit kendimde uyguluyacağım bunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?