beceremiyoruz biz bu isi

Aynen.
"Bişey bıseyin annesi" diye kullanıcı adı almak da kendinden vazgeçme göstergesi zaten.

Çocuğu öğürtene kadar yedirmek zorlamak mükemmel annelik çünkü bizim toplumda. Artık eşimin yanında ye diye ısrar eder oldum ben etmesem o zorla kendi yedirecek çünkü.
Küçük 1.5 yaşında çatal veriyorum kendi yiyor, aa çatal mı o küçük daha diyenler, niye küçük olsun mis gibi de yiyor.
Çocuğu kendine bağımlı yapmak hoşuna gidiyor çoğu insanın maalesef.

çok doğru
insanların sizin gibi düşünmemesi değil mi burnumuzun bir şeyden çıkmamasını sağlayan
yetişirler bir şekilde deyip güvenliğini sağlamadan yarı aç yarı tok sevgiye aç yetiştirmesi değil mi en büyük problemimiz
burada ki kimseye laf göndermiyorum belki benim ailem dahil çevremde ki çoğu aileyi böyle görüyorum

valla anne degilim ama cocuga ceza ödül sisteminin cok iyi isleyicegini düsünüyorum o hayır dedi diye neden yemek saatini kacırıyım yada öglen sıcagında durulmaz deyip tutcan koluncan sokucan iceri ister aglasın ister zıplasın pedodglar bile aglama nöbeti gecmeden kriz asılmaz diyo

yani o aglıcak aman rezil olcam diye düsünme cocuk bu

Aynen.
"Bişey bıseyin annesi" diye kullanıcı adı almak da kendinden vazgeçme göstergesi zaten.
Arkadaslarimdan biri bana niye sosyal medyada biona niye oglunun adini yazmadin dedi. Onunkine baktim x'in annesi, y'in biricik karisi. Emen cocugumun ustune kusasim geldi, boyle yapaylik yok.

19 sayfayı okuyamadım ama başta yazdıklarınız içinde özellikle ağlama krizlerine takıldım şahsen.Bunlara çözüm bulmalısınız bence genel olarak.
Ağlamayı bir çözüm yolu veya kendini ifade etme yolu olmaktan çıkarmalısınız.
Bir de yakın yaşlarda çocukları olan ailelerle grupça tatil yapmayı deneyebilirsiniz çok daha akıcı oluyor her şey

Annenize veya kayınvalidenize bırakın. 2 gün uzaklaşın eşinizle. En azından siz de evli olduğunuzu, karı koca olduğunuzu anlarsınız. Allah sabır versin çünkü okurken ben darlandım.

Arkadaslarimdan biri bana niye sosyal medyada biona niye oglunun adini yazmadin dedi. Onunkine baktim x'in annesi, y'in biricik karisi. Emen cocugumun ustune kusasim geldi, boyle yapaylik yok.
Kendi benlikleri yok çünkü.
Sadece birinin annesi ve karısı olarak var olabiliyorlar.

Gösteriş...
Belki de evlerinin içinde istedikleri huzur yok.
Çoğu insan tamamen tribüne oynuyor.

çünkü bizim toplumda ancak bir şeyin annesi veya birinin karısı olduğunda adam yerine konuyorsun
bu sosyal medyada duyurma telaşı da bundan
Sen artik her seyden once bi annesin diyenlere goz deviresim geliyo, her seyden once ben hala bi insanim ve kadinim... Kaynanam kendini unut gezmeyi tozmayi calismayi unut artik tum hayatin cocugun demisti ilk ziyarete geldiginde. Hala geziyorum tozuyorum su an calisiyorum, haftaya da bebekle ailecek ilk tatilimize gidicez. Kadin ben mutlu oldukca somurtuyo resmen.

saçlarını elektrik prizine takıp süpürge olmalıydın halbuki
artık anne olduydun hanım hanımcık evinde oturmalıydın
24 saat bebeğinin gözlerinin içine bakarak yaşamalı hık dedi mi koşup kucağına almalıydın
başkası bebeğini sevmek için aldığında suratın asılmalıydı ideal annelik bunu gerektirir toplumumuz da

Telde esime bu gavurlardan iyi ana olmaz demistim sana demisti duydum, bayagi kahkaha atmistim Kendini de goruyoruz torunum olsa da agzina zorla yemek tiksam diye dogurmami bekledi ama istedigi olmayinca sinir krizi gecirdi... Kendi oyle buyutmus.

Birde 'cocuklarla da olmuyor, ama cocuklarsiz da olmuyor' diye birsey yazmissiniz.

Halbuki cocuklarimizla gecirdigimiz vakitten daha önemli olan onlarla gecirdigimiz vaktin kalitesi. Gercekten bi bakici, kres, bi tanidiginiza birakip kendinizi rahatlatmaniz gerek. Yoksa cocuklariniz sizi 'hep dertlenen, somurtgan ve stresli bir annemiz vardi' diye hatirlayacaklar. Ne kendinize ne de cocuklariniza eziyet etmeyin.

İnanın suan tek başına biri 8 aylık diğeri 32 aylık çocuğum var daha 22 yaşındayım evden çöp atmaya gidemiyorum evet bazen insan çok daralıyor ama bi annem demeleri herseye değer benim için herkez dogurduguna bakacak yada dogurmayacak

Buyuk kizin cok simarik. Surekli istediğini yaparsaniz mutsuz olmaya devam edecek. 1500.defa ayni şeyi yaziyorum. İstedigini surekli elde eden insan mutlu olamaz zaten. Yemek yemedi pesinden kos, denize girmedi tepesine dikil, uyumadi kosa kosa eve geri dön.

Kucuk cocugunun durumu normal. O yasta cocugu olan herkes peşinden kosturuyor zaten.

Esinin rahatligindan, çocuklara ilgisizliginden bahsediyordun ya. Bence normal olan eşin.

Yasa miss umarım ben de senin gibi bir anne olurum. Biz de eşimle gezmeyi çok severiz. Bebek bize uyum sağlar diye düşünüyorum.

Yasa miss umarım ben de senin gibi bir anne olurum. Biz de eşimle gezmeyi çok severiz. Bebek bize uyum sağlar diye düşünüyorum.
Kolik bi bebek degilse saglar niye saglamasin... Hatta bizden iyi uyum sagliyor Bakalim haftaya ilk tatilimiz 2 gunluk bi haftasonu kacamagi... Heyecanla bekliyoruz
Insallah olursun canim, gezmesi inan zevkli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…