beceremiyoruz biz bu isi

Ayrıca yine iyi eşiniz sizinle tatil planı yapıyor, benim çevremde ki çoğu evli kişilerin eşleri çocuklarla tatil falan bi şey anlayamıyorum tek gidicem diyor, yine de eşiniz sizi düşünüyor çocuk dostu otel tercih edebilirsiniz, orada onlarla ilgilenen ablalar oluyor

Ay öyle eş olmaz olsun

Ay geleceğimi gördüm sanırım. Çocuğu kocaya bırakıp kız kıza tatile giderim herhalde

ağzınıza sağlık ne de güzel ifade ettiniz

ya arkadasım ne kadar cok abartmışssın ! Çocuk bu çocuk canavar değil benım 3 yasında oğlum var hersene tatile gittik hepsindede hiç sıkıntı yasamadım.denizi bizimkide sevmez babası denızdeyken ben kumu eşeledim hemde kocaman bi oyuk açtım sahilde su doldurduk bi sürü eşeleme yaptık , havuza gıttık onunla gırdım cıktım havuza araba at top at getırsın ,mini clube gıt kaykaydan kay top havuzuna atla ,yemek saatınde de yedirceklerini koy onune ver eline bi dondurma bi tane dondurmadan yıyebilirsin ama yemekler de bitecek de bak bakalım yemek kalıomu zaten doyduğu için dondurmayı bitiremiyor bile karnı doyuyor.herkes benım cocugumm için hiperaktif der ama ben cocugumu tanıyorum sıkılacağını anladığım an baska bısey sunuyorum bence çocuklarını tanı neyden zevk aldıklarını düşün taşın.yanına oyuncak araba hamur boyama kıtabı götür ama alıpta cocugun önune koyma beraber yapın.cocuklarınla gecırdığın vakti eziyet olarak görürsen yaptığın hiçbir etkinlikten zevk alamazsın sen severek etkinlik yapmadığın için cocukta bunu hisseder mızmızlanır doyumsuz olur.iyi tatiller.

Bence o kadar para verilen bir şey eziyet olmamalı o yüzden bunun böyle olmaması için ne yapmak lazım önce onu düşünelim. Benim bildiğim baby ayda child friendly oteller var. Onlardan birine giderseniz çocuklarınızı bırakabileceğiniz alanlar oluyor. Bu da size bir kaç saat bir kafa dinleme ve istediğinizi yapma süresi tanıyor.
Akşam onlar uyuduktan sonra sık sık kontrol etmek suretiyle onları bırakıp inemiyor musunuz? Yani bu kısmı tam olarak bilemedim tabi belki çocuklu birisi kendi yaptıklarından örnek verebilir. Ya da konu içerisinde vermiştir.
Bunların dışında 2 yaşındaki çocuğunuz sanırım 2 yaş sendromunda ama 7 yaşndaki için ve de birazcık da 2 yaşındaki için şu söylenebilir ki çocuklar ebeveynlerindeki huzursuzluğu yansıtıyorlar. Hadi senede bir kere çıkılan tatili geçtim bir parka bile gidememek evden çıkamamak kabul edilemez bir şey. Bence bu yüzden imkanınız varsa çocuklar için de sizin için de terapi iyi olabilir. En azından neler yapmanız gerektiği konusunda fikriniz olur. Madem çocuklarınızı bu kadar düşünüyorsunuz onların karakterlerinin şekillenmesi de sizin için önemlidir eminim. Bu kadar mutsuz bu kadar huzursuz çocukların en büyük sorunu mutlu olmayı öğrenememeleri oluyor. Bilmem belki sizin çocukluğunuza insek sizin çocukluğunuzda da mutsuz bir yuva buluruz. Çocuklarınıza bunu yapmayın. İnanın havada birazcık gerginlik olsa evimdeki kedi bile bunu hissediyor. Bakıyor, gözlemliyor. Kaldı ki çocuklar.

Son düzenleme:
Ben asla bu konu hakkinda bir yorum yapamam ileride bende öyle olmakdan korkuyorum benimde bir cocugum var 18 aylin vallah allah sabir versin hepimize cok zor ya

Cocuklar dogarken mizmiz huysuz olmuyorlar , bu cocuklar nasil bu hale geldi ? Buyuk konusmak istemiyorum ama o bahsettiginiz yaslar tamamen sizin ve cevresinin etkisi ve ogrettikleriyle o sekilde oluyor.
Aksam erken uyumalari haricinden diger bahsettiginiz ''dertler'' ya sizin cok hassas ve abartiyor olmanizdan kaynaklaniyor yada cidden cocuklariniz huysuz mizmiz gicik insan icine cikmayan uyuz cocuklardan. Sayet 2.siyse bu sadece cocuklarin sucu degildir.

Yani sizin bu cocuklarinizin uyumsuz ve huzursuzluklarinin sebebi nedir hic mi dert etmediniz bu zamana kadr ? Okulda nasil 7 yasindaki ? 4 yasindaki hic krese fala gitmiyor mu?
Azicik kuraldan uyumda toplu yasamdan haberleri olsun cocuklarin yazik yaa.

yazınızı iki kez okudum haklısınız tabiki zordur anne olmak bide böyle düşünün empati yapın bizim çocuğumuz olmuyor. .
Eşim geçen gün ne dedi Biliyormusunuz keşke bizimde bi çocuğumuz olsada bütün gece aglasa uyutmasa ben bakarım ona dedi. .keşke olsa biz herşey ine razi yiz..
söyle düşünün iyiki var ya hiç olmasaydı ya bizim gibi evlada hasret yasasaydiniz? ?
insanlar sürekli sorsaydi neden hala bebek yok. . görüncemm 4 cü ye hamile bana sürekli hadi sende yap birlikte büyütelim diyo nasıl bi acı bilemezsiniz cevap bile veremiyorum kimse bilmiyor bizim çocuğumuz un olmayacağını belkide sizin bu anlattıklarıniza bir ömür hasret kalacağım belkide hiç anne olmayacagim..
ne kadar sanslisiniz allah size sağlıklı sehatli 2 evlat vermiş bu dünyada ki en büyük nimet. ..
benim herşey im var evim arabam param işim herşeyim. . altından olsa ne yazar evim sessiz sedasız duvarlar ve ben ve eşim. ..

Konuda paso çocuklardan dert yanmışsınız. O çocukları yetiştiren sizsiniz, kendi kendilerine o hale gelmiş olamazlar. Etrafımda vurdum duymaz ailelerin çocukları tıpkı sizin anlattığınız gibi oluyor ama sorumlu aile çocuklarında hiç böyle sıkıntılar görmedim. Çocuk disiplinli olmayı, dur denildiğinde durmayı küçük yaşta öğreniyor.

Çözüm ne? Çocuklar mızmız, biz aile olamadık, eğlenemedik, evden çıkmayalım aman çıkarsak yandım, çıkarsak sıcakta parkta dururum aman denize giremem. O yüzden evde oturalım, gezmeyelim. Çözüm bu olabilir mi Allah aşkına? O çocukları eğitip, düzeltmek ve aile olmak varken 30 şeyden yakınan siz bence geçmişinize bakarsanız gerçek sorumluyu bulursunuz. Çocukları eğiten sizsiniz, çocuklar böyle ise suç onların değil. Böyle tatilden, gezmeden kaça kaça kendinize ve çocuklarınıza hayatı zindan etmekten başka birşey yapmazsınız.

Kusura bakmayın ama çocuklarınıza çok üzüldüm, size birşey anlatma çabasındalar, isyan ediyorlar birşeylere ama siz ısrarla anlamıyor ve onları evde tutarak cezalandırıyorsunuz. Geç değil daha küçükler, pediatriye gidin belki çocuklara teşhis koyarlar ve size gerçek sorumluyu işaret ederler.

Konularınız hep aynı yav.Çocuklarım mızmız çocuklarım olmasaydı cart curt. Yav madem bakamayacaksınız çocuk yapmayın çocuk yapmak kolay da bakması zor büyük sorumluluk. Çocuklarınız sizi yansıtır topluma unutmayın.

kardeş miyiz yoksa hatta siz ben misiniz yoksabenim de annem mükemmel olacağım, kimseye minnet etmeyeceğim, ben kendi ayaklarımın üzerinde dururum, çalışırım param var kimseye minnet etmem diye diye rezil bir çocukluk geçirtti bize... ne birlikte oyun oynadığımı hatırlarım ne birlikte eğlendiğimizi. benim kimseye ihtiyacım yok tavırları yüzünden babanne hala teyze dayı vs den uzak kaldık... her olayın en b.k tarafını bulur çıkarır, en mutlu olduğum zamanda bir olumsuzluk öngörüsü olur bütün moralimi yerle bir eder. kendisi zaten obsesif oldu çıktı, ben üniyi kazanıp evden çıkıp kurtuldum ama kız kardeşim de maalesef onun kopyası oldu ve bir sürü kronik hastalık çıktı bu yaşında
yine de anne işte.. seviyorum ama hiçbir şekilde anlaşamıyorum, hç bir zaman beni anlayamayan biri ile de bir paylaşımım olmuyor işte...

Ya senin büyük kız beni bile bunalttı ya.
Acayip şımarık yetiştirmişsiniz. Sıkıntısını da yine kendiniz çekiyorsunuz.
Çocukların her istediği yapılmaz. Anne baba olan sizsiniz. Cocuklar değil.

Sen çok takıntılı bir annesin. Bu yüzden mutlu olamıyorsun. Belki hastalıgınında rolü var bunda keşke 2. Çocugu yapmasaydın. Artı otorite ni hissettir çocuklara sen annesin onların arkadaşları değil

Büyük kızla gitmeden evvel oturup konuşun ailece

Oyun alanı çocuk klubü vs için saatlik bi takvim hazırlayın

Herşeyin bi zamanı olduğunu ve beklemesi gerektiğini bilecek yaşta olduğunu onu överek anlatın

Birlikte tatil için alışverişe çıkın
Tatilde kullanacağı bir oyuncak yeni bir mayo havlu terlik neyse birseyler alin

Valiz hazirligina yardim isteyin
Ona ayri kucuk bir valiz verin kendi yerlestirsin esyalarini

Deniz kenarinda verin eline kova kurek kucugu yaniniza alip uzanin sezlonga

Biraz dinlenip seninle kule yapicam deyin
Yada o ara baba ilgilensin

Çocuklarınızın erken yatması avantaj
Başbaşa balkonda oturun odaya içecek biseyler isteyin film izleyin yakınlaşın

Arada dışarı çıkın bigün geç yatsın büyük birsey olmaz ufaklığı kucakta ya da bebek arabasinda tutun
Tabi dişarida onlarinda ilgisini cekecek bisey olsun
Sizinle barda oturamazlar

Lutfen yüzünüzü asmayın gülün eğlenin gücünüz tükendiği anda da devam edin o kırılma anını kaçırmayın
Büyük kız bunu anında hissedecektir
Küçük için birsey yapmaya gerek yok o pozitifliğiniz direkt geçer ona

agzina saglik.

durumu kabullenip birkac sene hayatinin cocuk merkezli olacagini kabul etmek zorundasin. planli programli yasami zorlayan bir durum kucuk cocuklar. biraz zaman sonra buyuduklerinde rahat edecegini biliyorsun, neden bukadar buyutuyosunki su anda. ustelik sukur diyecegine su sikayetlenmelerine bak. saglikli evlatlarin var sanirim, her sene tatile gidebilecek durumunda var. eee? ay Allah kocanada sabir versin. sizin gibi kadinlari uzaktan izlemek bile yoruyor beni.

Çocuklarla oyna ama görev gibi değil gercekten isteyerek oyna bak çok eğlenceksiniz
Çocuklarının en tatlı zamanları lutfen kaçırma bu zamanlarını
Huysuzluk yapinca pes etme başa dönme
Ben mükemmel anne değilim kızdığım da oldu kızımla tartıştığimda napalim bu da hayatin parcasi olcak o kadar
Eğer güzel anlar paylaşımlar çoksa anne çocuk birbirine sevgisini hissettiriyorsa krizler daha az hatayla atlatılıyor
Hersey dort dortluk olmaz sal biraz
Buyuyecekler unutma bunu

Çocuklarda disiplin eksikliği var gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…