yine değiştir d smarta geç en iyisiBir kac senedir evde ttnet internet vardi. Sik sik sorun cikiyor ve haftalarca ilgilenmiyorlardi. Sonucta evde internet uzerinden is gonderen biriyim ve cep telefonunun internetinden gondermek zorunda kaliyorum. Cep interneti de hem cok pahali hem cok yavas. Gereksiz bir suru masrafa girdik. Derken firmayi degistirmeye karar verdik ve superonline a gectik. 1 ay kullanmadan hop onda da sorun cikti ve 1 aydir yine internetim yok. Defalarca ariza bildirimi biraktik defalarca aradik konustuk. Yok yok yok hic bir cozum yok... Yine telefona fazladan paket aliyoruz yine fazladan masraf. Beyaz masaya sikayet edemiyormusuz boyle sikayetleri almiyorlarmis. Nerelere sikayet etsek bilemedim. Onlarin yuzunden cok zor durumda kaldim. Hayir firmalarin hepsi birbirinden beceriksiz. Ulkemizde yeterince yaptirimi yok diye mi bu kadar rahatlar anlamiyorum!
Bu arada uydunete de baktik burada altyapisi yokmus.
yine değiştir d smarta geç en iyisi
Bir sinir harbi de onunla yasayalim. Firmalara artik guvenmiyorum ayrica superonline a gecerken taahhut yaptik. Bir de onun icin para vericem.
Adamlar resmen diyor ki size internet baglamiyoruz ve bizden ayrilamazsiniz yoksa para odersiniz.
Bir sinir harbi de onunla yasayalim. Firmalara artik guvenmiyorum ayrica superonline a gecerken taahhut yaptik. Bir de onun icin para vericem.
Adamlar resmen diyor ki size internet baglamiyoruz ve bizden ayrilamazsiniz yoksa para odersiniz.
Uydunet mi sakın derim,iki yıl kullandım ve asla kimseye tavsiye etmem,en ufak yağmurda rüzgarda internet gitti,tv gitti bahanede yagmur yağdı vs oldu. Bir kez servis çağırdım, edirnedeki servisi yönlendirmişler ,adam aradı adres sordu tarif ediyorum yok,sonra İstanbul dedimde ortaya çıkti. Şikayet kaydı bırakirsın dönen olmaz,arıza kaydına gelen olmaz,kendi düzelir onlar gelene kadar ,müsteri memnuniyetinden bi haber rezil bir firma. Ayda 85tl ödüyordum tv ve internete ama hizmet yoktu. Taahhüdü bittiği gün iptal ettirdim.Bir kac senedir evde ttnet internet vardi. Sik sik sorun cikiyor ve haftalarca ilgilenmiyorlardi. Sonucta evde internet uzerinden is gonderen biriyim ve cep telefonunun internetinden gondermek zorunda kaliyorum. Cep interneti de hem cok pahali hem cok yavas. Gereksiz bir suru masrafa girdik. Derken firmayi degistirmeye karar verdik ve superonline a gectik. 1 ay kullanmadan hop onda da sorun cikti ve 1 aydir yine internetim yok. Defalarca ariza bildirimi biraktik defalarca aradik konustuk. Yok yok yok hic bir cozum yok... Yine telefona fazladan paket aliyoruz yine fazladan masraf. Beyaz masaya sikayet edemiyormusuz boyle sikayetleri almiyorlarmis. Nerelere sikayet etsek bilemedim. Onlarin yuzunden cok zor durumda kaldim. Hayir firmalarin hepsi birbirinden beceriksiz. Ulkemizde yeterince yaptirimi yok diye mi bu kadar rahatlar anlamiyorum!
Bu arada uydunete de baktik burada altyapisi yokmus.
sana internet sağlamak durumundalar sonuçta, tüketici hakem heyeti vs ilgilenmiyor mu bu işlerle ?
evet çoğu öyle zaten sözleşme imzalatıyorlar
valla eşim o kadar tecrübeli ki bu konularda bir arıza olsa kavga gürültü 1,2 gün içerisinde çözdürüyor
şikayetvar.com a yaz sayfa sayfa anında çözüm buluyorlar.
Uydunet mi sakın derim,iki yıl kullandım ve asla kimseye tavsiye etmem,en ufak yağmurda rüzgarda internet gitti,tv gitti bahanede yagmur yağdı vs oldu. Bir kez servis çağırdım, edirnedeki servisi yönlendirmişler ,adam aradı adres sordu tarif ediyorum yok,sonra İstanbul dedimde ortaya çıkti. Şikayet kaydı bırakirsın dönen olmaz,arıza kaydına gelen olmaz,kendi düzelir onlar gelene kadar ,müsteri memnuniyetinden bi haber rezil bir firma. Ayda 85tl ödüyordum tv ve internete ama hizmet yoktu. Taahhüdü bittiği gün iptal ettirdim.
Şu an dsmart ve Superonline kullaniyorum,Uydunetin yaninda muhteşem kaliyor inanın.
evet o raddeye getiriyorlar artık insan çileden çıkıyorEsim ne kavgalar etti hatta yer yer kufur ettigi de olmustur ki esim trafikte bile kufur etmeyen biridir. Adami resmen donusume ugrattilar.
Esim yazmis klasik cevaplar hep. Cozum falan yok. Sitesine yazdik facebookta hem duvarina hem ozel mesajla yazdik. Ozel mesajdan donduler en kisa zamanda isik hizinda(!) sorunumuz cozulecekmis. Isigin saniyede dunyayi 7 kez dolasabildigini bilmesem kagni hizi mi acaba diyecegim. Kac gun oldu ondan da cevap yok.
Ttnet 1 yıl kullandım,digiturk 2 yıl,uydunet 2 yıl ve en iyisi dsmart ve yaninda gelen süperonline oldu benim için. Maalesef al birini vur ötekine durumu var fazlasıyla, müsteri memnuniyeti yok çünkü taahhütte alıyoruz adamlar rahat nede olsa ödeyecek diyor. Şimdilik memnunum ama bir daha taahhütte hizmet satın almayı düşünüyorum.Off yaa... Duzgun firma yok mu simdi? Nasil bu kadar rahat davraniyorlar yahu. Esim dun akli sira espri yapiyor dedi ki yurtdisinda olsaydik simdiye kadar bunlar yuzunden dunyanin tazminatini kazanmistik. Ben de dedim ki yurtdisinda olsaydik bu sorunlari yasamazdik zaten.
Biktim yaa vallahi biktim.
Çok enteresan, ilk internet bağlattığımdan beri superonline kullanıyorum, son 5-6 senedir de fiber. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Hatta 2 haftada bir kapıya gelip bir sıkıntı var mı diye soruyorlar. Çok şaşırdım çözüme ulaştıramamanıza.
Evinizden kaynaklanıyor olabilir mi? Bir kaç sene önce internet değil de digitürk ile benzer problem yaşadık. Yeni taşındığımız evde bir türlü doğru düzgün yayın alamadık. Sonra evin konumundan olduğu anlaşıldı üyeliğimizi iptal ettiler.
Şikayetvar'a yazmak en hızlı çözüm olur sanırım. Bir deneyin.
Ttnet 1 yıl kullandım,digiturk 2 yıl,uydunet 2 yıl ve en iyisi dsmart ve yaninda gelen süperonline oldu benim için. Maalesef al birini vur ötekine durumu var fazlasıyla, müsteri memnuniyeti yok çünkü taahhütte alıyoruz adamlar rahat nede olsa ödeyecek diyor. Şimdilik memnunum ama bir daha taahhütte hizmet satın almayı düşünüyorum.
bütün internet firmaları ttnetin alt yapısını kullanıyor kendilerine ait alt yapıları yok dolayısıyla alt yapısal bir sorun varsa aynısını diğerlerinde de yaşarsın. ama ttnet bir nebze daha çabuk sorunu çözüyor diğerlerine göre.ben iş yerimde superonline dan çok çektim ttnete geçtim o daha iyiydi aradığım gün geliyorlardı arıza için.
Annemdeyken ttnet kullanırdık Superonline'ın reklamına kandık 13 ekimde başvurduk adamlar ne aradılar ne sordular bizde 26 ekimde iptal ettik, modemi yollamanız için kod yollanacak dendi bize. Biz kodu beklerken tam 3 ay sonra ocak ayında bize sormadan iptal ettiğimiz interneti bağladılar. Biz onu iptal ettik dedik ama hala yani bir aydır ne arıyorlar ne soruyorlar ne ilgileniyorlar. Üç ayda interneti bağlayacak kadar yavaşlar ama 20 günde fatura yolladılar utanmadan. Şimdi fatura itirazımızı da bekletiyorlar bir aydır. Avukata verdik avukat da bu firmadan çok çekmiş. Meğer adamlar önce iptali geciktirip icra yolluyormuş ve 20 tllik bu haksız faturayı bir güzel 300 tl olarak alıyormuş. Ekimde iptal edilen bu internet için hala ve hala uğraşıyoruz. Çok sorumsuz bir firma asla ilgilenmiyor ve çok ağırlar. Sinir hastası olmak istemeyen uzak dursun.
Şu an vodafone kullanıyoruz öncesinde ttnet kullanıyordum ikisinden de memnunum. Kimi kullanırsanız kullanın Superonline a başvurmayın cidden sinir ediyorlar.
Üç ayda internet bağlamak hem de iptal edilen interneti bağlamak nedir ya!! 20 günde kullanmadığımız internete fatura aldılar ya utanmadan. Aman uzak durun
Kardeşim de vodafone bağlattı, herşey tamam sinyal gelmiyor! Kablolarda sıkıntı var dediler halbuki daha yeni başka hattan internet vardı. Birileri yapmaya geliyor yapamadan gidiyor.
Yani şöyle düzgün bir tane operatör yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?